Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Adobe Photoshop CS2 / CS3 / CS4 / CS5 / CS6 / CC


 Share

Recommended Posts

kardeş bu nasıl kuruluyor yahu indirdim tıklıyorum dos ekranı gelip gidiyor. bundan önceki 65 mb olanı indirdim o hiç açılmadı birlikte aç ekranı geldi yardım pls:S

---
çok tşk ederim 69mb lık olanı indirdim yönetici olarak çalıştırdım çalıştı. diğerlerinde kur simgesi bile gelmiyordu ama bunda çıktı. çok tşk ederim

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...

[quote name='Akozdem!R' date='22 May 2010 - 20:54 ' timestamp='1274561681' post='808512']
<b>Adobe Photoshop CS5 Extended 12.0</b> <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->Türkçe<!--colorc--></span><!--/colorc--> ve <!--coloro:#0000FF--><span style="color:#0000FF"><!--/coloro-->İngilizce<!--colorc--></span><!--/colorc--> bir arada.

<img src="http://img704.imageshack.us/img704/1825/20100522231635.jpg" border="0" class="linked-image" />

<img src="http://img245.imageshack.us/img245/2323/20100522231354kopya.jpg" border="0" class="linked-image" />

"Masaüstüne" ve "Başlat->Programlar->Adobe Photoshop CS5"e kısayol bırakır. Ayrıca "Başlat->Programlar->Adobe Photoshop CS5->Dil Seçimi"inden kullanmak istediğiniz dili tıklayarak seçilen dilde kullanmaya başlarsınız.

.jpg ve .psd dosyaları ile ilişkilendirilmiştir. .psd dosyalarına çift tıkladığınızda .jpg dosyalarına ise sağ tıklayarak "Photoshop il Aç"a tıklayıp erişebilirsiniz.

.psd dosyalarını açmadan önizlesini görebilmeniz için bir eklenti ekledim, eklenti XP'de sorunsuz olarak çalışmış, 7'de ise deneme imkanım olmamıştır, deneyen arkadaşlar bilgilendirirse uygun olur.

Program XP, Vista ve 7 de çalışmıştır. (7 için 32 bit ve 64 bit sürümlerinde çalıştığı bilgisini aldım.)
7'de Test işlemini yapan @YuNuSs®'a
Splash screen'i düzenleyen, @Bilinchard'a teşekkürü bir borç bilirim...

[CODE]http://www.mediafire.com/?zumzzmjnntw
veya
http://download522.mediafire.com/0ct1tls2z5kg/zumzzmjnntw/Adobe_Photoshop_CS5_Extended_12.0_UIT_by_AkozdemiR_Re.exe[/CODE]
65.82 MB
[/quote]

Tek kelimeyle harika emeğine sağlık tnctr butonuda süper olmuş tam alıştığımız gibi çok saol herkese tavsiye ederim

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...

Adobe Photoshop CS6 Extended 13.0 | Türkçe & İngilizce | x86 sürümü | 95.51 MB

Gelenek bozulmasın istedik. smile.gif

[spoiler]YrfNz.jpg[/spoiler]

bmp, gif, jpg, png, tif ve psd dosyaları ile ilişkilendirilmiştir. Psd dosyalarına çift tıkladığınızda diğer dosyalara ise sağ tıklayıp "Photoshop il Aç"a tıklayıp erişebilirsiniz.

Plugin:

Imagenomic; Portraiture, Noiseware, RealGrain.
Altostorm Panorama Corrector.
AV Bros; Puzzle Pro, Page Curl Pro.
Colour Scie i2e
DCE Tools ReDynaMix
EZlect Extract
Frischluft; Amiga Rulez, Box Blur, GlassSphere, Glow, Highlight, Mosaic Plane, Radial Blur, Volumetrics
IDRMyImage
ProDigital StarFilter Pro
Redfield; Atx Perfectum
Trends ShineOff

Resimleri .ico biçimde kayıt için FileFormat
Web 2.0 garadient ilave
Biraz actions...

Fırçalarınızı kontrol etmek için abrViewer.NET programı dahili gelir.
Dil değiştirmek isterseniz, "Başlat->Programlar->Adobe Photoshop CS5->Dil Seçimi"inden kullanarak istediğiniz dili tıklayarak seçilen dilde kullanmaya başlarsınız.
https://yadi.sk/d/WoHtBB-oeNgJK

Yönetici olarak kurulum yapın veya UAC'ı kapatın.
Sisteminizde Microsoft Visual C++ Redistributable 2008/2009/2010'un kurulu olmalıdır.
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

[left][size="3"][font="Tahoma"][color="#ff0000"]Adobe Photoshop CS6 13.0 Final Lite [/color][/font][font="Tahoma"][color="#000080"]EN (x86x64)[/color][/font][/size][/left]
[left][font="Tahoma"][size="1"][color="#a0522d"][b]Snapshot+Hakkında[/b][/color][/size][/font][/left][spoiler][img]http://i.imgur.com/QX8rJ.png[/img]

[img]http://i.imgur.com/569HE.png[/img]

[font="Trebuchet MS"][color="#4b0082"]En profesyonel resim düzenleme aracı olarak tanıdığımız Adobe Photoshop, yeni sürümü CS6 ile beraber video düzenleme araçlarını çeşitlendirdi ve geliştirdi.
Kısacası bu sürüm video projesi hazırlayanların kalbini çalmayı hedefliyor. Video bölümüne video geçişleri, filtreler, ton ayarlamaları, ton tipi ve animasyonlar gibi yenilikler var. Bu yenilikler tek bir programdan ayrılmadan hem fotoğraf hem de video düzenlemesi yapabilmek için getirildi.

Performans geliştirmelerinin öne çıktığı CS6 bu sürümde kullandığı "Mercury" grafik motoruyla daha hızlı ve akıcı bir çalışma ortamı yaratmanın peşinde. En çok kullanılan Photoshop araçları bu yeni grafik motoruyla yeniden tasarlandı ve ortaya daha yüksek bir performans çıktı. Bu sürümde "Patch" aracındaki gelişmeler ilgi çekici türden olacağa benziyor. Programı deneyeceklerin ilk test edecekleri araç kesinlikle "Patch" aracı olmalı.

Adobe Photoshop CS6 arayüzünde de değişikliğe gidilerek daha kullanışlı ve şık bir hale getirildi. Adobe'un 2012'nin ikinci yarısında kullanıma geçireceği "The Creative Cloud" ile birlikte Adobe Photoshop CS6 buluta taşınacak böylece programın lisans bilgileri, yedekleme seçenekleri gibi bazı işlemler internetten yapılabilecek.[/color][/font][/spoiler]
[font="Tahoma"] [size="1"][b]
[/b][/size][/font]
[img]http://www.tnctr.com/public/style_emoticons/default/d6zwp.jpg.png[/img]
[code]http://www.mediafire.com/?8zyluhf7wzt5b7t[/code]

[font="Tahoma"][size="1"][b]161 MB / Compress: RAR / NO Pass ![/b][/size][/font]
[font="Tahoma"][size="1"][b]MD5: F5F79F089B679DF26301A153B7CB6A53[/b][/size][/font]
[font="Tahoma"][size="1"][b]OS: Winall (x86x64) Operation System[/b][/size][/font]
[font="Tahoma"][size="1"][color="#800080"][b]( Unattended Silentinstaller )[/b][/color][/size][/font]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

[quote name='Akozdem!R']Kullanıma açılmıştır.

Arkadaşlar hata alan arkadaşımız varsa belirtirse ilgilenirim. [/quote]


Üstat...
Ben sizin yaptığınız katılımsız Photoshop cs5'i silip cs6'yı yükledim. Yüklemede problem çıkmadı yalnız program açılmıyor. Sebebi ne olabilir?
İyi çalışmalar.

[b]Akozdem!R[/b] -> Şuan kurulu olanı kaldırın, sisteminizi tekrar başlatın.
Daha sonra "C:\Program Files*\Adobe\" klasörü içeresindeki photoshop ile ilgili dosyaları silin. Ve CS6'yı tekrar kurun. Hata almanızın sebebi büyük ihtimalle önceki sürümden kaynaklı.

Link to comment
Share on other sites

[quote name='Akozdem!R' date='29 April 2012 - 18:17 ' timestamp='1335723424' post='1194241']
[color="#FF0000"][b]Adobe Photoshop CS6 Extended 13.0 | [color="#FF0000"][b]Türkçe[/b][/color] & [color="#0000FF"][b]İngilizce[/b][/color] | x86 sürümü | 95.51 MB[/b][/color]


Sisteminizde Microsoft Visual C++ Redistributable 2008/2009/2010'un kurulu olup olmalıdır.
[/quote]



Yabancı ustalar bu lite katılımsız paketlere Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerini ve camera raw klasörlerini ekliyorlar. Biraz boyutu büyüyor ama tek tıkla her iş bitiyor.

Ustam, şimdiye kadarki işlerinden biliyoruz ki sen bu işte yabancılara nal toplatırsın. Öyle bir paket yapmayı düşünür müydün?

Link to comment
Share on other sites

Camera raw mantıklı olabilir ama Visual C++ hiç mantıklı gelmiyor bana. Bir program için 30-40 mb extra boyut hiç mantıklı değil. Ha sadece PS için bunun kurulması gerekli olsa emin olun onu da kurdururum ama bir çok program için gerekli. Şimdmi C# ile yazılmış 1 mb'lık bir program için extra net framework serisini katılımsıza dahil etmek neyse bu da benim için aynı şey. İsteyen olursa neden olmasın ama şuan geri bildirimde bulunan bir elin parmağını geçmedi. Ben de daha güzel bir çalışma yapmak isterim ama geri bildirim olmayınca ben de keyfime göre hazırlıyorum.

Link to comment
Share on other sites

[quote name='Akozdem!R' date='29 May 2012 - 09:43 ' timestamp='1338277438' post='1206190']
Camera raw mantıklı olabilir ama Visual C++ hiç mantıklı gelmiyor bana. Bir program için 30-40 mb extra boyut hiç mantıklı değil. Ha sadece PS için bunun kurulması gerekli olsa emin olun onu da kurdururum ama bir çok program için gerekli. Şimdmi C# ile yazılmış 1 mb'lık bir program için extra net framework serisini katılımsıza dahil etmek neyse bu da benim için aynı şey. İsteyen olursa neden olmasın ama şuan geri bildirimde bulunan bir elin parmağını geçmedi. Ben de daha güzel bir çalışma yapmak isterim ama geri bildirim olmayınca ben de keyfime göre hazırlıyorum.
[/quote]

hocam acaba 13.0 için x64 yapmayı düşünüyomusunuz üstteki mesajlarda sizin mesajınızı gordum indirmedim bayadır beklemedeyim ama unuttunuz sanırım yapmayacaksanız x32 indirmeyi düşünüyorum.teşekkurler.

[color="#8B0000"][b]Akozdem!R [/b][/color]->Şuan bir kurs programı dolayısıyla evden uzaktayım. Zannımca en erken Temmuz başına doğru ilgilenebilirim. Bu arada karşılaşılacak hatalar için de düzeltme şansımız olacağı düşüncesindeyim. İlginiz için teşekkürler.
O zamana kadar hata alan arkadaşlarımız geri bildirimde bulunursa daha sağlıklı bir çalışma ortaya çıkacağını düşünmekteyim. [05.06.2012 - 21:50]

Edited by Akozdem!R
Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Akozdem!R konuda floot yaptım ama 32biti kurdum fakat kurulumda sürekli w.defenderden uyarı aldım (http://e1206.hizliresim.com/y/f/7vumy.gif) mecburen dışlanan dosyalara ekledimde kurdum masaustune + metro arayuze kısayollar sorunsuz geldi dil değişmedede sorun yok birlikte açagelmedi varsayılan programlardan ayarladım fakat gene sağtılayıp aç dedimde sadece ps açılıyo ama resmi içine almiyor tekrar resmi suruklemem gerekiyor noramde psden farklı olarak bunları gördum :)

bu arada sistemim w8 x64

Edited by StRonK
Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar geri bildirimler geldiği müddetçe daha sağlıklı bir çalışma ortaya çıkacak, 64 bit çok daha hatasız ve güzel olarak sizlerle olacak.

Belirttiğiniz dosyalar üzerinde düzenleme yaptım.(Sitemizin logosunu ekledim.) Emek hırsızlarının tekrar düzenlemesini engellemek için de malum dll dosyalarına cryto uyguladım. Güvenlik yazılımınız, bu dosyaları analiz edemediği ve bazı virüslerede aynı şekilde cryto uygulandığı için zararlı olarak algılıyor. İçiniz rahat etmiyorsa mevcut dosyaları CS6'nın orjinal dosyalarıyla değiştirin hiç bir sıkınıtınız kalmaz. (64 bit için bunu dikkate alacağım.)
Sağ tıka gelmemesi sizin sisteminizin 64 bit oluşu ve programın 32 bit oluşundan kaynaklanmaktadır. Yoksa defalarca farklı sistemlerde denedim herhangi bir sıkıntı vermedi.

Not: Eğer sisteminizde CS5 var ise üzerinde kurulum yapmayın, CS6 çalışmıyor. Nedenini hala araştırmaktayım, tam sonuca ulaşamadım, çözebilen bir arkadaşımız olursa bizlerle de paylaşırsa sevinirim.
O yüzden temiz bir sisteme kurarsanız çok daha sağlıklı sonuçlar elde edersiniz.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

OnOne Perfect resize eklentisini de eklermisiniz. Resimleri en iyi bozmadan yakınlaştıran-büyüten program bu sanırım.

[b]Akozdem!R [/b]-> Eklentinin boyutu nerdeyse programla aynı boyutta bunu eklemeyi düşünmüyorum.

Edited by Akozdem!R
Link to comment
Share on other sites

sanirim 64 bit icin hala beklemedeyiz, yoksa mesajlarda kacirdimmi :)) ben yenice cs6 ya gecmeye karar verdim ve herzamanki gibi ilk ugradigim yer TNC
32 bit eklenmis Aközdemir Arkadas 64 biti ekliycem demis yanlis anlamadiysam biraz daha bekliycez, bekelyenlerin icinde oldugumu belirtmek istedim, ozamana kadar kurmiycam, simdiden ellerinize saglik

[b]Akozdem!R ->[/b] Benimde yeni yeni boş zamanım olmaya başladı. İnşallah hafta sonu bir aksilik çıkmazsa yayınlamaya çalışacağım. Esasında bu kadar beklememin sebebi, 32 bitte karşılaşılacak hata veya eksikliklerin geri bildirimleri içindi. En kısa zamanda çalışmalara başlayacağımı belirtmek istedim.

[b]ergul1971[/b] [i]Tesekkür ederim dörtgözle bekliyorum, arada bakip durucam insallah.. Allah kolayliklar versin ![/i]

Edited by ergul1971
Link to comment
Share on other sites

Adobe Photoshop CS6 Extended 13.0 | Türkçe & İngilizce | x64 sürümü

[spoiler]sibxk.jpg[/spoiler]

bmp, gif, jpg, png, tif, cr2, nef ve psd dosyaları ile ilişkilendirilmiştir. Psd, cr2 ve nef dosyalarına çift tıkladığınızda diğer dosyalara ise sağ tıklayıp "Photoshop ile Aç"a tıklayıp erişebilirsiniz.

Plugin:

Imagenomic; Portraiture, Noiseware, RealGrain.
Altostorm Panorama Corrector.
AV Bros; Puzzle Pro, Page Curl Pro.
Frischluft; Amiga Rulez, Box Blur, GlassSphere, Glow, Highlight, Mosaic Plane, Radial Blur, Volumetrics
ProDigital StarFilter Pro
Redfield; Atx, Fractalius, iEmboss, Perfectum, SketchMaster, Umatrix

CameraRaw* eklentisi dahili gelir. (O yüzden boyut biraz arttı.)
 

http://www.mediafire.com/?rn20vaf03duefta
veya
http://www42.zippyshare.com/v/67350536/file.html

Alternatif...

https://cloud.mail.ru/public/f6d60ffda3a7/PSCS613.exe

* Raw eklentisini kullananlar beni ikna eden değerli arkadaşım Mesut DEMİRCİ'ye teşekkür etmeliler. smile.gif
 

Puzle:
GKNA-7CZP-AEAQ-9LWN-KL2Q

curl:
EMFA-WEFV-16AF-22BY-J3SN
Link to comment
Share on other sites

Cok tesekkür ederim Kardesim ellerin dert görmesin, ben senin enson yolladigin CS5 i kullaniyorum onu kaldirmadan bunu da kullanabilirim heralde degilmi ?

[b]Akozdem!R[/b] -> Bir deneyin. :)

Ergül: denedim hicbir sorun yok program klasörüne kurulmus digeri program files icindeydi 32 bit
yani ikisini de kullanabiloiyorum hehehe süper, sunu belirteyim belki benim gibi sorun yasayanlar cikabilri;
programi yönetici olarak calistirmak gerekti bende yoksa kurulum yapamadi, uyumluluk modu istedi ama yönetici olarak calistirinca kurulum bir dakikada bitti, masaüstüne otomatik ikon atti, ama türkce calisti ben de baslat programlardan ingilizceyi sectim denedim ingilizce acildi, pluginlerden biri key istiyo ama onu halletmek cok zor degil, diger hersey süper, harika bir görünümü var 3b de cok iyi, ve ben cok cok hizli buldugumu söylemeden gecemiycem
cok fark var hiz konsuunda cs5 ile arasinda aninda farkediliyo.. elinize emeginize saglik, TNCTR PC mi ele gecirmis durumda :))) tüm programlarim nerdeyse ayni imzali.. cok cok tesekkür ederim Kolayliklar dilerim, ben simdi pluginlerimi yükleyip denemek istiyorum tutmayin beni :))

[b]Akozdem!R[/b] -> Hangi plugin key istedi. Cs5'te mi 6'da tam bilgi verirseniz sevinirim.

Edited by Akozdem!R
Link to comment
Share on other sites

[quote name='Akozdemi!R'][b]Akozdem!R[/b] -> Hangi plugin key istedi. Cs5'te mi 6'da tam bilgi verirseniz sevinirim.[/quote]


64 bit CS6
AV-Bros. plugini key istiyo
iki plugin var icinde puzzel ve page, ikisi de key istediginden calismiyo bende maalesef ..

[b]Akozdem!R[/b] -> Sabah bir bakayım. Tahminimce CS5 te bu pluginler olduğu için çakışmış olabilir.


CS5 de benim bu plugin yok ilk defa gördüm , cakisma olasiligi yok ama nedendir siz daha iyi bilebilirsiniz, bekliyo olucam cevabi, yarin isten sonra ilk buraya bakicam güzel pluginmis özelliklerine baktim simdi nette :))
Not: bircok plugini calistiramadim sanirim 64 biti hepsi desteklemiyo, eger bunun icin yapilabilecek birsey varsa yazarsaniz cok sevinirim,özellikle filterunlimited lazimki binlerce plugini icinde barindiriyo, tekbasina yeterli, ama iste o olmayinca digerleri de sönük kaliyo:))

[b]Akozdem!R[/b] -> Sabah bir bakayım, dedim ama hesapta olmayan bir sürü iş çıktı ancak makinanın başına geçebildim. Yarın ilk işim dediklerinize bakmak olacak. Bu arada filterunlimited ile 64 bitte çalışıyor mu bir bilgim yok onu biraz kurcalarım. Kolay gelsin.

MeHmet: Tesekkür ederim Bekliyorum :)

Edited by ergul1971
Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

[b]Bunu indirdim yani 32 bit olanı Acmaya calısınca Belirtilen mödül bulunamadı hatası veriyor napmam gerekiyor ?[/b]

[quote]Akozdem!R -> Ekran görüntüsü daha sağlıklı cevaplar için faydalı olacaktır. Ayrıca ben herhangi bir hata ile karşılaşmadım. Daha detaylı cevap yazarsanız sevinirim.[/quote]

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...

@Akozdem!R hocam, CS6-64 bit versiyonunu Windows8pro üzerinde kurdum şu an , ilk başta resimdeki hatayı verdi..

[img]http://i47.tinypic.com/16ifbzl.png[/img]

bu sorunu uyumluluk yardımcısı ile Yönetici Olarak Çalıştır ı açarak hallettim.. Program açılıyor şu an.. ikinci bir sorun ise GPU sürücüsü sorunu..



bunu yine sizin verdiğiniz CS6-32 bit versiyonunu WindowsXP yüklü olan başka bir bilgisayarda da yaşadım.. GPU yu tanımıyordu..

[img]http://i45.tinypic.com/35k7f5h.png[/img]

Akozdem!R -> Bu sorunların hiç birisinin cevabi muhatabının ben olmadığını düşünüyorum. İlk sorunu kendiniz çözmüzsünüz, ikinci sorununuz ile ilgili de ekran kartınızı güncellemenizi tavsiye ederim. Eğer güncellediğiniz halde de olmuyorsa, photoshop un orjinal sürümünü indirip bir deneyin. eğer bu sefer hata vermezse de beni bilgilendirinki hatamı araştırayım. Şimdilik kolay gelsin.

Edited by Akozdem!R
Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

@Akozdem!R 32 bit için olan katılımsız sürümü silinmiş. Tekrar yükleyebilir misin?
Harddiskim çökünce arşivin bir kısmını kaybettim. Senin katılımsızlarından tekrar toplarlamaya çalışyıorum [img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/smile.png[/img]

Akozdem!R -> Birazdan yüklerim. En geç akşama.... Hayırlı bayramlar...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Photoshop 7.0

 

[spoiler]

qPLZZ.gif

 

 

 
Photoshop 7.0 32'64Bit Multilang 2013 
 
Adobe Photoshop 7  sürümü Avrupadaki ülkeler için çıkarılan özel sürümdür, normal Photshop 7  sürümleri Türkçe karekter dahil Avrupa ülkelerindeki hiç bir özel karekteri tanımıyor normalde. Bu sürümde Türkçe karekterlerimizi rahatça kullanıp yazıda yazabiliyoruz. Photshop Cs6 varken neden bunu veriyorsunuz diyenler içinde peşin peşin yazayım hemen buraya :) TeknoMobil.org test etti ve kullanıyor, bu sürüm 128 Mb ram ile bile çok rahat kasmadan çalışabiliyor, Ayrıca Orijinal sürümdür hiç bir yeri kırpılmamış yani portable filan değildir, bütün özelliklerini siz kurulumda seçip kuracaksınız..
ub8E4.png
Kurulumu yaptıktan sonra İngilizce dili seçip kullanabilirsiniz
Tamsürüm
 [/spoiler]
      Boyut: 161 Mb
    Sıkıştırma: Rar / Şifre: rupi
  Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7 /8 xp wista 32x64bit
 
2yubk.png

 


 


http://letitbit.net/download/73285.7c13be23f1b8d3314931c9b15de2/phot7.rupi.rar.html


[color=red](((Alternatif)))[/color]




http://dlbit.net/sgrw8elmh9sn.html

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Photoshop 7.0

 

[spoiler]

qPLZZ.gif

 



 

 
Photoshop 7.0 32'64Bit Multilang 2013 
 
Adobe Photoshop 7  sürümü Avrupadaki ülkeler için çıkarılan özel sürümdür, normal Photshop 7  sürümleri Türkçe karekter dahil Avrupa ülkelerindeki hiç bir özel karekteri tanımıyor normalde. Bu sürümde Türkçe karekterlerimizi rahatça kullanıp yazıda yazabiliyoruz. Photshop Cs6 varken neden bunu veriyorsunuz diyenler içinde peşin peşin yazayım hemen buraya :) TeknoMobil.org test etti ve kullanıyor, bu sürüm 128 Mb ram ile bile çok rahat kasmadan çalışabiliyor, Ayrıca Orijinal sürümdür hiç bir yeri kırpılmamış yani portable filan değildir, bütün özelliklerini siz kurulumda seçip kuracaksınız..
ub8E4.png
Kurulumu yaptıktan sonra İngilizce dili seçip kullanabilirsiniz
Tamsürüm
 [/spoiler]
      Boyut: 161 Mb
    Sıkıştırma: Rar / Şifre: rupi
  Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7 /8 xp wista 32x64bit
 
2yubk.png

 


 


http://letitbit.net/download/73285.7c13be23f1b8d3314931c9b15de2/phot7.rupi.rar.html


[color=red](((Alternatif)))[/color]




http://dlbit.net/sgrw8elmh9sn.html

 

 

 

indirmek için;

her iki linkten indiremiyorum hep aynı süre çıkıyor

acaba daha kolay yolu var mıdır ?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By nnadiröztürk
      merhaba arkadaslar, 
      biliyorum konuyu yanlış yereaçtım ama nereye açacagımıda bilemedim. 
      hmn sorumu sormak istiyorum. bn adobe flash cs6 da test yapıyorum. 
      sorunum şu ; teste giren kişi soruyu cevapladıgında, sorunun altında dogru yada yanlış olduguna dair bilgi geliyor. cevabı söylryınce kişi sonra doğru şıkkı işretliyor su sefer. bnm amacım ilk defa şıkkı işaretlediğinde  bidaha şıkları engellenmesini istiyorum. butonlar ile yapıyorum bn bu uygulamayı. insallah anlatabilmisimdir.
      yardimlarınız için şimdiden tesekkürler.
    • By yakup8141
      Öncelikle S.a arkadaşlar 
       
      Bu Photshop Eğitim cd si ile photoshopta yüzeysel olarak yapabileceklerinizi öğrenebileceksiniz.
      Devamı linkte :)
       
      http://turbobit.net/hpo0xx5yag3m.html
       
      #İyi Forumlar.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...