adbenim Posted Thursday at 03:49 PM Share Posted Thursday at 03:49 PM senin programın ne işe yaradığını bile bilmiyorum, ben sadece düşüncemi yazdım, ntlite tarzı gibi ise ne gerek var ki net bu tarz programlarla dolu sen programını tamamla ve ücretli sal kardeşim bol bol kazançlar dilerim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firtinax Posted Thursday at 08:03 PM Share Posted Thursday at 08:03 PM shadesofdeath, 11 saat önce yazdı: Teşekkürler demek istediğinizi pek anlamadım katılımsız program arayüzü içerisinde zaten Ayrı bir proje olarak . Solidshare Toolbox gibi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixus Posted Thursday at 08:11 PM Share Posted Thursday at 08:11 PM (edited) adbenim, 4 saat önce yazdı: senin programın ne işe yaradığını bile bilmiyorum, ben sadece düşüncemi yazdım, ntlite tarzı gibi ise ne gerek var ki net bu tarz programlarla dolu sen programını tamamla ve ücretli sal kardeşim bol bol kazançlar dilerim Herkese açık şekilde paylaşırsa ve program bir gün Ntlite gibi tutarsa crack yapabilirler. Uygulamayı Korumak inanılmaz zor bir iş. Hangi korumayı yaparsan yap hangi şifrelemeleri yaparsan yap kırıyorlar. Parayı ödeyen uygulamayı alır şeklinde olursa birisi başka bir yerde paylaşabilir. Eğer kararlıysan bu programı yapmakta kendine gönüllü bir ekip bulmanı veya kurmanı tavsiye ederim. çok kapsamlı uğraştırıcı bir proje olucaktır. umarım başarırsın. Edited Thursday at 08:12 PM by Mixus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted Thursday at 08:24 PM Share Posted Thursday at 08:24 PM tester olarak denemek istiyorum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadesofdeath Posted Thursday at 08:51 PM Author Share Posted Thursday at 08:51 PM Mixus, 38 dakika önce yazdı: Herkese açık şekilde paylaşırsa ve program bir gün Ntlite gibi tutarsa crack yapabilirler. Uygulamayı Korumak inanılmaz zor bir iş. Hangi korumayı yaparsan yap hangi şifrelemeleri yaparsan yap kırıyorlar. Parayı ödeyen uygulamayı alır şeklinde olursa birisi başka bir yerde paylaşabilir. Eğer kararlıysan bu programı yapmakta kendine gönüllü bir ekip bulmanı veya kurmanı tavsiye ederim. çok kapsamlı uğraştırıcı bir proje olucaktır. umarım başarırsın. Proje %60 bitti zaten tek geliştiriyorum. Evet koruma eklesek de illaki kırılma ihtimali vardır çünkü yazılım dünyasında hiçbirşey gizli kalamaz. Eğer ücretli yapmasam bile her gün de bir kez kullanıcı örneğin bir **Link gizleme siteleri güvenlik açısından engellenmiştir.** reklamı geçmeye zorlanabilir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts