adam4 Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Arkadaşlar selam.Evimde Demirdöküm marka kombi var.2 ay önce General marke termostat taktırdım.Termostatı 23e çekiyorum evi 23 derece yapana kadar kombiyi çalıştırıp kapatıyor.Buraya kadar çok güzel herşey fakat ev 23 derece örneğin yine çalıştırıyor kendi kendini 2-3 dakika kombi çalışıyor kapanıyor.Ama sürekli yapıyor bunu 10 dakika arayla doğal olarak petekler ısınmıyor bu kadar kısa sürede ve ev sıcaklığı düşmeye başlıyor.Gece 23 yaptım sabah uyandığımda ev 22 derece hala kesik kesik çalışıyor kombi.2-3 dakka çalışıp kapanıyor.Elimde 23.5 yapayım 23.5 olana kadar çalışıyor fakat ondan sonrası yine yok illa elimde dereceyi arttırıp yükselteceğiz sürekli çalışması için.Taktırdığım adamı çağırdım termostatı değiştirdi.Yine aynı sorun devam ediyor.Sorun neden kaynaklı olabilir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByChilavert Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Merhaba Satın almış olduğun oda termostatının çağrı merkezi ile görüşmeni tavsiye ederim. Bu tip işlemler yazılımsal olarak yapılabiliyor. ON/OFF tarzı bir çok kombide belirli sıcaklığa ulaşınca kombiyi durdurma işlemi yapılabiliyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaolin Posted December 30, 2023 Share Posted December 30, 2023 Eca kablosuz taktım memnunum. 23 dediysem unuttum 0.5 yukarıda duruyor. 0.5 aşağıda çalışıyordu hatırladığım kadarı ile. Artık elimi bile sürmüyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts