Jump to content

Gears of War: Kötülüğe karşı birlikte savaş


muhtar

Recommended Posts

Gears of War: Kötülüğe karşı birlikte savaş

Yabancı yaratıklarla savaş teması, bilimkurgu romanlarda olduğu gibi bilgisayar ve oyun konsollarına da puan kazandıran bir özellik. Gücünü kötülüklerden alan bu ucubelerle ekip olarak mücadele, oyunların daha fazla tutmasını sağlıyor. ABD oyun pazarında kasım ayının liderini bu özellikler belirledi.

1512gofwar1vc7.jpg

Epic firmasının üçüncü şahıs perspektifiyle oynanan shooter XBox oyunu Gears of War'da, insanoğlunun ortadan kalkmamak için verdiği mücadele anlatılıyor. Asker kimliğindeki oyuncular, ucu elektrikli testere şeklindeki silahları ile, dünyayı istila eden yaratıkları yok etmeye çalışıyor.

Dünyanın derinliklerinden gelen korkunç bir yaratık ırkına karşı, insanoğlunun amansız mücadelesinin anafikrini oluşturduğu destansı oyun, Unreal Engine 3 oyun motorunu kullanıyor.

Çoğunlukla ekip olarak mücadele etmeyi gerektirmesi, oyunu diğer shooter oyunlarından ayırıyor. Bütün oyun modları, seviyeleri ve senaryoları, hem oyun içindeki gelişmiş yapay zekalı karakterlerle hem de online olarak diğer kişilerle birlikte oynandığında, kişiselden çok ekip olarak başarıyı gerektiriyor. Sesli mesajlaşma özelliği de, oyun arkadaşlarıyla ortak strateji geliştirmeye olanak tanıyor.

Oyuncular xBox Live üzerinden, beraber oynayacakları kişilerin istatatistiklerini görüp buna göre ortak seçebiliyor, oyunlarını kişiselleştirebiliyor ve kendi oyun profillerini belirleyebiliyorlar.

Kasım ayı boyunca toplam satış adedi 1 milyonu bulan xBox 360 oyunu 61.5 milyon dolarlık satış ile liderlik koltuğuna oturdu.

kaynak: kanka.net'ten alıntı haberdir

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...