SON_VATAN Posted March 29 Share Posted March 29 (edited) Bu çalışma Windows 11 home 23H2-22631-3374 sürüm üzerinde hazırlanmıştır kısaca yapılanlara gelince.! 1- windowvs defender bileşenleri ile birlikte silinmiştir. 2- Cortana silinmiştir. 3- One Drive silinmiştir. 4- sistem üzerinde stabiliteyi bozmayacak şekilde gizlilik ve ince ayarlar yapılmıştır. 5- manuel kurulum kaldırılmıştır setup exe ile windows üzerinde kurulum başlamayacaktır. 6- Eski fotoğraf görüntüleyici aktif edilmişitir. 6- Windows Mağaza ve Uygulamalar silinmiştir.(İnternet bağlı olduğunda başlat menüsü tıklandığında bazı uygulama başılkları görülür bu şekilde dilediğinizi kurabilir veya kaldırabilirsiniz,Microsoft Store uygulama üzerinede Tıklanınca kurulur veya mevcut uygulama sağ tık kaldır ile kaldırılabilir.) DOWNLOAD LİNK.! https://www.mediafire.com/file/fixnrzhxlidlih8/windows_11_Home_23H2-22631.3374.iso/file Edited March 29 by SON_VATAN 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerem2018 Posted April 2 Share Posted April 2 Emeğinize sağlık sayın üstadım, güzel çalışma olmuş. Güncelleme yapmamızda sorun olur mu? Sistem akıcılığını etkiler mi? Birde boşta ram, cpu kullanımı nasıl? Teşekkürler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SON_VATAN Posted April 2 Author Share Posted April 2 (edited) kerem2018, Bir saat önce yazdı: Emeğinize sağlık sayın üstadım, güzel çalışma olmuş. Güncelleme yapmamızda sorun olur mu? Sistem akıcılığını etkiler mi? Birde boşta ram, cpu kullanımı nasıl? Teşekkürler. Güncelleme yapılabilir ancak yapılan ayarların bozulma ihtimali her zaman vardır,ayrıca magaza ve uygulamalar yoktur. Bütün programların kurulduğu an ama bu görünenler kullanımda değişkenlik gösterebilir. Please register to see this content. Edited April 2 by SON_VATAN 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mertank Posted April 6 Share Posted April 6 Elinize sağlık şuan kurdum ve sizin yaptığınız sistemden yazıyorum, hiçbi sorun yaşamadım sistemde... Güzel ve Akıcı... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerem2018 Posted May 7 Share Posted May 7 Üstadım home single language çalışmanız da olacak mı? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SON_VATAN Posted May 7 Author Share Posted May 7 kerem2018, 2 saat önce yazdı: Üstadım home single language çalışmanız da olacak mı? şu an için düşünmüyorum. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YKP50 Posted May 20 Share Posted May 20 hocam..!!elinize sağlık ama bir sorum var bu hazırladığınız sürümde TPM Fix olayı varmı yani eski tip laptopa kurma şansımız varmı ..!! saygılarımla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SON_VATAN Posted May 21 Author Share Posted May 21 YKP50, 15 saat önce yazdı: hocam..!!elinize sağlık ama bir sorum var bu hazırladığınız sürümde TPM Fix olayı varmı yani eski tip laptopa kurma şansımız varmı ..!! saygılarımla Hayır yoktur o durumuda rüfus ile yazdırırken ilgili bölüme tık koyarak halledebilirsiniz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunaltun Posted May 21 Share Posted May 21 Windows 11 Güncel Pro Privacy Li̇te Olsaydı İyi Giderdi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts