Popular Post MrRush Posted April 6 Popular Post Share Posted April 6 (edited) Windows 11 24H2 Iot LTSC 2024 TR Pixeldrain Link: Spoiler https://pixeldrain.com/u/UpB1eJL6 Windows 11 LTSC Insider Sürümü sızınca Türkçe bir imaj oluşturup kullanmayı düşündüm. Normalde bu imajda 3 sürüm vardı. LTSC+Iot LTSC+Iot Subscription LTSC Ben Iot LTSC tercih ettim ve bunun üzerinde çalıştım. Nedeni Dijital Lisanlama desteklemesi ve TPM+Donanım Greksinimine kurulumda takılmaması. Düz LTSC TPM ve Donanım Greksinimi duyuyor. Diğer iki sürüm gerek duymuyor. Kurulumda TPM ve Donanım Gereksinimlerini atlaması için ekstra birşey yapmanıza gerek yoktur. Eski kurulum düzeni ve Yeni Kurulum düzeniyle arayüz tamamen Türkçe dilinde. Yeni Kurulum Düzeninde ek seçenek vardır ''Kullanıcı dosyalarını ve uygulamalarını koru'' gibisinden. Bu seçeneği seçmeden kurulumda ilerlemiyor haliyle. Bunda kurulum sonunda Windows.old klasörü oluşur içi boş halde. Sil deyince silinir. Eski düzende kurulumu seçerseniz Windows.old klasörü oluşmaz. Size kalmış bir durum iki durumda da sıkıntı olmaz.%100 Türkçe'leştirilmiştir. NetFramework 3,5 pasif Bu sürümde Mağaza yoktur Kullanıcı oluştururken Yerel Kullanıcı oluşturacaksanız, Oturum Açma Seçeneklerinden/Bunun yerine etki alanı ekle seçerek ilerleyebilirsiniz StartAllBack: https://pixeldrain.com/u/S8snWrQm Eski Sağ Menü için WinAero Tweaker da kullanabilirsiniz. Mağaza Kurmak için gerekli araç: https://pixeldrain.com/u/yKLbZMvH Etkinleştirme için bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Dijital Lisans destekler: Spoiler Edited May 31 by MrRush 16 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted April 6 Share Posted April 6 Emeğine sağlık.Üstad desene az kaldı final sürümüne . Ufukta ışık göründu 🙂 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSXX Posted April 6 Share Posted April 6 Elinize sağlık hocam hayırlı bayramlar diliyorum şimdiden ben İngilizce sürümünü test etmiştim bi problem gözükmüyordu Türkçe dil desteği için teşekkür ederim tekrardan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted April 7 Share Posted April 7 (edited) Emek için teşekkürler. İzlenimlerim şöyle yeni düzen kurulum yaptım kurulum tamamen ingilizce olarak ilerledi masa üstü ingilizce geldi ayarlardan TÜRKÇE indirip yükledim sistem yarı TÜRKÇE yarı ingilizce oldu. Please register to see this content. Edited April 7 by HARBİKIZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted April 7 Author Share Posted April 7 (edited) HARBİKIZ, 07.04.2024 - 05:14 yazdı: Emek için teşekkürler. İzlenimlerim şöyle yeni düzen kurulum yaptım kurulum tamamen ingilizce olarak ilerledi masa üstü ingilizce geldi ayarlardan TÜRKÇE indirip yükledim sistem yarı TÜRKÇE yarı ingilizce oldu. Please register to see this content. Orijinal linkten mi indirip kurulum yaptınız? Yoksa benim üstte veriğim linkten mi? Edited May 31 by MrRush Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted April 7 Share Posted April 7 MrRush, 41 dakika önce yazdı: Orijinal linkten mi indirip kurulum yaptınız? Yoksa bemim üstte veriğim linkten mi? Sizin verdiğiniz linkten ve halâ uğraşıyorum ama gerçekten çok hızlı ilk defa kurdum bu sistemi teşekkürler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted April 7 Author Share Posted April 7 HARBİKIZ, 46 dakika önce yazdı: Sizin verdiğiniz linkten ve halâ uğraşıyorum ama gerçekten çok hızlı ilk defa kurdum bu sistemi teşekkürler. Hem sanalda hemde kendi cihazımda kurulum yaptım sorunsuz Türkçe kuruldu. Yabancı kaynaklarda bazı kullanıcılarda kurulum sonu kısır döngüye sebep olmuş. Sürekli restart atıp kurulum tamamlanmamış. Bunun gibi sorunlar da olabilir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted April 7 Share Posted April 7 MrRush, 12 dakika önce yazdı: Hem sanalda hemde kendi cihazımda kurulum yaptım sorunsuz Türkçe kuruldu. Yabancı kaynaklarda bazı kullanıcılarda kurulum sonu kısır döngüye sebep olmuş. Sürekli restart atıp kurulum tamamlanmamış. Bunun gibi sorunlar da olabilir. Önemli değil böyle de kullanırım, dün 26100.1 RTM kurmuştum bir sürü sorun çıktı, baktım internette herkes sorun yaşamış kaldırdım. Neyse hayırlısı olsun ilginize teşekkürler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuneyt78 Posted April 7 Share Posted April 7 kurulum dili türkçe seçildiğinde masaüstü türkçe olarak geliyor. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted April 7 Share Posted April 7 cuneyt78, 21 dakika önce yazdı: kurulum dili türkçe seçildiğinde masaüstü türkçe olarak geliyor. Ben de gelmedi kaldırdım şimdi yeniden kuracam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted April 7 Author Share Posted April 7 (edited) HARBİKIZ, 30 dakika önce yazdı: Ben de gelmedi kaldırdım şimdi yeniden kuracam. Ayrıca bu likten indirme yaptığınızdan eminmisiniz? Please register to see this content. İngilizce bile kursa Türkçe dil ekleme yarım Türkçeleştirir. Ama bu sistemde diğer ek yamalar olduğu için Tamamen Türkçe olur dil ekleme sonrası. Orijinal imaj kurılum sonrası oluşan sorun gibi sizdeki. Edited April 7 by MrRush 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozkan_z06 Posted April 7 Share Posted April 7 (edited) Kurulum dili seçeneği Türkçe seçilerek Türkçe kuruldu. Kurulurken menüler ve görüntü ingilizceydi. Hiçbir sorunla karşılaşılmadı. Üstüne ben Mağazayı kurdum. Sadece aç kapat seçeneği İngilizce. Eline sağlık, teşekkürler MrRush. Kapat seçeneğini de bende yaptığım Türkçeleştirmelerde burayı Türkçeleştiremedim. Bunu aç kapat seçeneğini de @bensüslü11 tamamen Türkçeleştiriyor, püf noktasını ya tam söylemiyor veya biz anlamıyoruz. 😁 Edited April 7 by ozkan_z06 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozkan_z06 Posted April 7 Share Posted April 7 (edited) uygulamalara sağ tık yaptığında burası da ingilizce diğer heryer türkçe ISO hazırlarken buraları da tamamen nasıl Türkçeleştireceğimizi bilen arkadaşlar üstü kapalı değil de görsel veya videolu herkesin anlayacağı şekilde belki anlatan biri çıkar. Edited April 7 by ozkan_z06 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozkan_z06 Posted April 7 Share Posted April 7 SratAllBack de sıkıntısız çalışıyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
striker_55 Posted April 7 Share Posted April 7 defender i nasıl aktif hale getirebiliriz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted April 7 Author Share Posted April 7 striker_55, 47 dakika önce yazdı: defender i nasıl aktif hale getirebiliriz Aktif zaten. Sistemde pek birşey yapılmadı ki. 😀 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted April 7 Share Posted April 7 Benim gece 3 te indirip kurduğum 4.küsür GB tı, şimdi 6.36 GB olmuş herhalde değişiklikler yapılıp yeniden link verildi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted April 7 Author Share Posted April 7 HARBİKIZ, 2 dakika önce yazdı: Benim gece 3 te indirip kurduğum 4.küsür GB tı, şimdi 6.36 GB olmuş herhalde değişiklikler yapılıp yeniden link verildi. Yoo aynı link. Siz ingilizce olanı indirmişiniz orijinal olanı. 6gb olan benim hazırladığım. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted April 7 Share Posted April 7 MrRush, 2 dakika önce yazdı: Yoo aynı link. Siz ingilizce olanı indirmişiniz orijinal olanı. 6gb olan benim hazırladığım. Çok özür dilerim hiç fark etmedim ben bunu, az önce diğer linktekini de indirdim onu kurayım bari. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cohannan Posted April 8 Share Posted April 8 Üstadım eklediğin dil dosyalarını paylaşır mısın? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSXX Posted April 8 Share Posted April 8 Hocam bilgin vardır ya da yoktur bilmiyorum 26001.1 sürümü uupdump üzerinden iniyor ek sürümler oluşturma seçeneği de seçilirse aynı imajı indiriyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted April 8 Author Share Posted April 8 CROSSXX, 37 dakika önce yazdı: Hocam bilgin vardır ya da yoktur bilmiyorum 26001.1 sürümü uupdump üzerinden iniyor ek sürümler oluşturma seçeneği de seçilirse aynı imajı indiriyor Aynı imajı derken Ltsc mi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted April 8 Share Posted April 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSXX Posted April 8 Share Posted April 8 MrRush, 51 dakika önce yazdı: Aynı imajı derken Ltsc mi? Evet tüm imajlar birazdan fotoğraf atarım HARBİKIZ, 46 dakika önce yazdı: Bu imaj teşekkürler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSXX Posted April 8 Share Posted April 8 (edited) 26001.1 uupdumptan oluşturulmuş tr dil imajlar Edited April 8 by CROSSXX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts