kosk59 Posted April 22 Share Posted April 22 Merhabalar. Bilgisayarımda bir şekilde Yerel Disk C kayboldu. Disk yönetiminde gizli değil bir türlü çözemedim yardımcı olabilecek daha önce başına gelen var mıdır? Spoiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
relati7ity Posted April 23 Share Posted April 23 (edited) kosk59, 8 saat önce yazdı: Merhabalar. Bilgisayarımda bir şekilde Yerel Disk C kayboldu. Disk yönetiminde gizli değil bir türlü çözemedim yardımcı olabilecek daha önce başına gelen var mıdır? İçeriği Gizle Please register to see this content. Harfi kaldırı yeniden oluşturun yazdım ama, kullanıldığı için izin vermiyormuş... @bensuslu11 kardeşimizin dediğiği yolldan silin. Edited April 23 by relati7ity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosk59 Posted April 23 Author Share Posted April 23 bensuslu11, 3 saat önce yazdı: Kayıt Defteri Düzenleyicisi’ni Açın: Başlat menüsünde regedit yazarak Kayıt Defteri Düzenleyicisi’ni aratın ve açın. Sürücü Harflerini Yöneten Anahtarı Bulun: Kayıt Defteri Düzenleyicisi’nde, HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices konumuna gidin. Sürücü Harfini Kaldırın: MountedDevices altında, gizlemek istediğiniz sürücüye karşılık gelen \DosDevices\C: anahtarını bulun. Bu anahtarı sağ tıklayıp “Sil” seçeneğini seçerek sürücü harfini kaldırın. Değişiklikleri Kaydedin ve Bilgisayarı Yeniden Başlatın: Değişiklikleri yaptıktan sonra Kayıt Defteri Düzenleyicisi’ni kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Yaptım fakat işe yaramadı Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution kosk59 Posted April 23 Author Solution Share Posted April 23 arkadaşlar sorunu çözdüm. Windows 7 PE ile USB den çalıştırdım Disk Yöneticisinden C : Diskininin harfini kaldırdım ve tekrar atadım. Düzeldi. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
relati7ity Posted April 23 Share Posted April 23 kosk59, 7 saat önce yazdı: arkadaşlar sorunu çözdüm. Windows 7 PE ile USB den çalıştırdım Disk Yöneticisinden C : Diskininin harfini kaldırdım ve tekrar atadım. Düzeldi. Benim dediğim de buydu zaten... Sadece açık PC'den olmuyormuş onu farkettim, size yazdıktan sonra.... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts