amb_drivers Posted April 30 Share Posted April 30 Merhaba arkadaşlar. Yeni kurulum yaptığım bilgisayarımda disklerde bitlocker ile şifreli bilgisi var. Kurulum yaparken otomatik mi şifre koymuş bilmiyorum. Çünkü ben şifrelemedim. Dolayısıyla şifresinin ne olduğunu da bilmiyorum. Normalde windowsta bir sorun yok. Disklere veri aktarıp okuyabiliyorum. Ancak live usb linux ile bilgisayarı açınca disklere erişimde parola soruyor. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Değerli yorumlarınıza ihtiyacım var. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillialtay1995 Posted April 30 Share Posted April 30 (edited) Windows 11'de arama yerine cihaz şifreleme yaz. Sonra çıkan şifreleme ayarları denilen yere tıkla. Orada cihaz şifrelemede ki açık olan kısmı kapalı konuma getir. İşlem biraz uzun sürebilir. Benim laptopumda da öyleydi. Dediğim bitlocker şifrelemesi kapandı.7 Birde Bu Bilgisayarda C Diskinde kilit simgesi var mı? Edited April 30 by akillialtay1995 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amb_drivers Posted April 30 Author Share Posted April 30 Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yaptım. Live usb linux ile disklere sorunsuz erişim sağladım. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts