MrRush Posted May 10 Share Posted May 10 (edited) 21 yıl sonra Sertab Erener konuk sanatçı olarak davet edildi. Sertab ve Helena yaktı ortalığı yine. Edited May 10 by MrRush 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted May 10 Author Share Posted May 10 (edited) bozart, 1 saat önce yazdı: Üstad yanlış anlama ama ortalıkta kan savaş varken bizim eğlenmemiz veya eğlendirmemiz din i konudan geçtim vicdan a sığmaz. Hele bir Türk şarkıcınin şarkı söyleyip te itrail bayrağı açması hiç olmadı. Daha bunun neyine sevinelim. Eleştirmem şahsi değil. 5.20 inci Saniye den sonrasi subnimal vakka. Ben o dediğine katılmıyorum yanlış anlama. 😀 Hayatın tadını çıkarın. Başkaları eğlenmenizi istemiyor. Siyasi yorumlarla da konuyu kirletmeyelim lütfen. Şebnem Paker'i de hatırlamazsak ayıp olur. Edited May 10 by MrRush 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neskali Posted May 10 Share Posted May 10 (edited) Çok iyi olmuş, Canlı izlemiştim birinci olduğumuzda keşke tekrar bu köhne zihniyetten sıyrılıp katıldığımız Euro Vision ları canlı seyretsek ülkece. Gayette eğlendim ve Gayette vicdanlıyım olgular ve algılarla yaşayanların birçoğundan kıyaslanamayacak seviyede hem de. Yukarıdaki arkadaş üzerine alınmasın ona yazmadım. Edited May 10 by neskali 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted May 10 Share Posted May 10 Sertab erener sesinden birşey kaybetmemiş hala eskisi gibi maşallah. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts