alcalmc Posted May 10 Share Posted May 10 (edited) Değiştikten sonra ikonları görebilmek için bat dosyası İkon__Ve_Thumb_Belleği_Temizle.bat Fluent_mun_dosyaları_w11_24H2.zip Spoiler Antu-kuyen_mun_dosyaları_w11_24H2.zip Spoiler Symbiosis_mun_dosyaları_w10_21H2.zip Symbiosis_mun_dosyaları_w11_24H2.zip Spoiler Flatery Dark Indigo_mun_dosyaları_w11_24H2.zip Spoiler Ubuntu_mun_dosyaları_w11_24H2.zip Spoiler Tango Cheser_mun_dosyaları_w11_24H2.zip Spoiler Numix Blue_mun_dosyaları_w11_24H2.zip Spoiler Blue_Black_Elegant_W10_22H2_dll.mun_dosyaları.zip Spoiler Confessions_Memorial_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.zip Spoiler Andromeda_dark_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.zip Spoiler Blue Memory 2_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.zip Spoiler Aero_Glass3_Pack_v2_mun_dosyaları_w10_22H2 Spoiler Aero_ Glss4_Lex_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.zip Spoiler Fiber_blue_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.zip Spoiler We10x_no_live_folders_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.zip Spoiler Big_Sur_2_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.zip Spoiler Tela_Dracula_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.zip Spoiler Green_folder_Gradient_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.zip Spoiler Everforest_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.zip Spoiler Lovely Renkler Spoiler Lovely_yeşil_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.rar Lovely_siyah_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.rar Lovely_sarı_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.rar Lovely_pembe_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.rar Lovely_mor_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.rar Lovely_mavi_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.rar Lovely_kırmızı_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.rar Lovely_kahverengi_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.rar Lovely_deniz_mavisi_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.rar Lovely_gri_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.rar Lovely_açık_siyah_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.rar Lovely_turuncu_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.zip Duzeru_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.zip Spoiler macOS blue_W10_21H2_dll_mun_dosyaları.zip Spoiler Edited September 28 by alcalmc 12.09.2024 düzenleme 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSXX Posted May 11 Share Posted May 11 Elinize sağlık arşive ekliyorum 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcalmc Posted August 9 Author Share Posted August 9 (edited) Aero_Glass3_Pack_v2_mun_dosyaları_w10_22H2 eklendi. Edited August 14 by alcalmc 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senkron2 Posted August 9 Share Posted August 9 (edited) alcalmc, 10.05.2024 - 23:45 yazdı: Please register to see this content. Mükemmel lakin yazı stili cırt Edited August 9 by Senkron2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
striker_55 Posted August 9 Share Posted August 9 entegrasyon işlemini nasıl yapıyoruz acaba 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcalmc Posted August 10 Author Share Posted August 10 (edited) Senkron2, 09.08.2024 - 22:50 yazdı: Mükemmel lakin yazı stili cırt Evet. striker_55, 09.08.2024 - 23:58 yazdı: entegrasyon işlemini nasıl yapıyoruz acaba Ben şahsen sistem içinden, ve Please register to see this content. yardımıyla yapıyorum. Önce ilgili dllleri, unlocker'a ekliyorum, silmeden önce fastcopy ile editlenmiş olanları ilgili klasöre sürükleyip copy yapıyorum. Ve böylece fastcopy hazırda bekliyor. Unlockerda sil tuşuna basıp silmesini bitirir bitirmez, fastcopyden execute tuşuna basıyorum. Ama güzel olanı editlerken direkt isoya gömmektir. İşlem yapılan klasör : C:\Windows\SystemResources Edited August 14 by alcalmc 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
del7erly Posted August 10 Share Posted August 10 striker_55, 20 saat önce yazdı: entegrasyon işlemini nasıl yapıyoruz acaba İşlem yapmak için, izleyeceğiniz yol şöyledir. C:\Windows\SystemResources // Bu klasöre gidin ve klasörü sahiplik al yardımıyla, ana başlıkla sahiplik alın. Sonra içeriğe gidin, gereken dosyalara sahiplik al yapın. Sonra sahiplik aldığınız dosyaların, .mun dan öncesine old veya bir şey yazın. İstediğiniz dosyaları kopyalayın ve yapıştırın. Sonrasında değişiklik aktif olsun diye bat dosyasını çalıştırın, eğer ektifleşmediyse disk temizlemeyi çalıştırın ve yeniden başlatın. Bu kadar. Uzun anlattım ama iki veya üç işlem yapacağınız. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted August 11 Share Posted August 11 peki bunun win10 için olanı varmı win7 çok severdim. Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
del7erly Posted August 11 Share Posted August 11 @alcalmc Bana da bunu bulabilir miyiz acaba? AERO GLASS4 LEX Skin Pack == Mun dosyalarını bulsak yeterli. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcalmc Posted August 11 Author Share Posted August 11 (edited) Şuralarda var, ama içlerindeki size uyar mı? Bilmiyorum. İndirip editleyebilirsiniz. AdnanGumus, 11.08.2024 - 05:23 yazdı: peki bunun win10 için olanı varmı win7 çok severdim. del7erly, 11.08.2024 - 08:05 yazdı: @alcalmc Bana da bunu bulabilir miyiz acaba? AERO GLASS4 LEX Skin Pack == Mun dosyalarını bulsak yeterli. İmageres dosyası. Spoiler (parola:skinpacks.com) Burlarda var ama isimler farklı o mu? Bilmiyorum. Bunlar daha çok dll.res içerebilirler. Please register to see this content. İndirdikten sonra , @MrRushın açıklaması size yol gösterir : Yaptıktan sonra bu başlığa eklemeyi unutmayın...🤭 Edited September 2 by alcalmc 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
del7erly Posted August 11 Share Posted August 11 @alcalmc ,, Teşekkürler Dostum 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted August 11 Share Posted August 11 teşekkürler vakit bulursam moralim düzelince denerim iyi forumlar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcalmc Posted September 13 Author Share Posted September 13 Win10 21H2 dosyalarıyla oluşturulmuş yeni dll.mun dosyaları konuya eklendi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcalmc Posted September 21 Author Share Posted September 21 Sunuma lovely renkleri eklendi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcalmc Posted September 26 Author Share Posted September 26 Sunuma Duzeru eklendi. (elimden geldiği kadar ...❤️🤍❤️) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcalmc Posted September 28 Author Share Posted September 28 Sunuma macOS blue, macOS temasıyla (win10/11) beraber eklendi. Temayı uygulamak için klasördeki Please register to see this content. aracını kullanabilirsiniz. Klasör önizleme açmak yada kapatmak için Folder Thumbnail Remover klasöründeki reg dosyalarını kullanın. Explorer adres satırını kaldırmak için RemoveAddressBar aracını kullanın. Reload Icons aracını değiştikten sonra ikonları görebilmek için kullanın. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts