Popular Post xmyk Posted May 13 Popular Post Share Posted May 13 (edited) AutoCAD 2024.0.1 X64 Katılımsız [Kayı Beyi] Boyut: 2.34 GB (RAR) Katılımsız Kurulumdur. Tarafımca katılımsız hale getirilmiştir. (Kayı Beyi) Crack kırılmış exe ile sağlanmıştır ve kuruluma gömülmüştür. Kurulumdan önce varsa anti-virüs ve defender korumasını devredışı bırakınız. Sağlıklı kurulum için kurulumdan önce internet bağlantınızı kesiniz. Dosyayı yönetici olarak çalıştırınız. Kurulum hakkında tamamlandı uyarısını görene kadar bekleyiniz. Kurulum tamamlanınca masaüstüne kısayol atar. Kurulum bitince bilgisayarınızı bir kere yeniden başlatınız. :::: LİNK :::: Spoiler AutoCAD 2024.0.1 X64 Katılımsız İndir Autodesk Trueview 2024.0.1 X64 Katılımsız [Kayı Beyi] Boyut: 1.34 GB (EXE) Katılımsız Kurulumdur. Tarafımca katılımsız hale getirilmiştir. (Kayı Beyi) Kurulumdan önce varsa anti-virüs ve defender korumasını devredışı bırakınız. Sağlıklı kurulum için kurulumdan önce internet bağlantınızı kesiniz. Dosyayı yönetici olarak çalıştırınız. Kurulum hakkında tamamlandı uyarısını görene kadar bekleyiniz. Kurulum bitince bilgisayarınızı bir kere yeniden başlatınız. :::: LİNK :::: Spoiler Autodesk DWG Trueview 2024.0.1 Katılımsız İndir Edited May 14 by xmyk KONUYA DWG TRUEVIEW 2024 EKLENMİŞTİR. 3 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted May 13 Share Posted May 13 Üstad denediniz mi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmyk Posted May 13 Author Share Posted May 13 bozart, 4 dakika önce yazdı: Üstad denediniz mi Kendi pcmde önceden olan kurulumu revo uninstaller ile kaldırıp katılımsız olanı yaptıktan sonra kurarak bizzat denedim üstadım. Şuan aktif kullanıyorum. 6 saattir. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
onuluturk20 Posted May 14 Share Posted May 14 ALLAH razı olsun hocam. En son 2010 sürümünü kullanıyordum. Paylaşımını indirdim ve kurdum. Sorunsuz çalışıyor. Teşekkür ederim. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmyk Posted May 14 Author Share Posted May 14 Konuya DWG Trueview 2024 Katılımsız eklenmiştir. Bilginize.... onuluturk20, 1 saat önce yazdı: ALLAH razı olsun hocam. En son 2010 sürümünü kullanıyordum. Paylaşımını indirdim ve kurdum. Sorunsuz çalışıyor. Teşekkür ederim. Güle güle kullanın. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted May 26 Share Posted May 26 (edited) ustad kurdum çalişiyor . Bittikten sonra ekrana tamamlandı yazısında takılı kalıyor çıkmasaydı iyi olurdu 😀emegine saglık Edited May 26 by bozart 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_2024_ Posted July 26 Share Posted July 26 (edited) Autodesk AutoCAD 2025 Full (x64) Autodesk AutoCAD 2025 Full (x64) Autodesk AutoCAD 2025, Tasarım ve dokümantasyon üzerinde en i,yi 2D, 3D CAD özelliklerinden yararlanarak projelerinizi çizin. Esnek ve güçlü özellikler taşımakta, aynı zamanda dünyayı istediğiniz gibi tasarlayarak istediğiniz şekili aldırabilirsiniz. Şimdi 2025 sürümü ile tasarımlarınızı daha ileriye taşıyacak ve dilediğiniz gibi özelleştireceksiniz. Yeni Autodesk AutoCAD 2025 sürümü ücretsiz deneyin ve deneyimleyin. Autodesk AutoCAD 2025 Sistem ve Gereksinim? Ram: 8 GB ++ ve üstü ++ bellek HDD: 6 GB ++ İşlemci: Basic 2.5 – 2.9 GHz veya Recommended 3++ Windows: 10 x64 Bit Download Full Katılımsız @KiNGHaZe Please register to see this content. Bilgi: # "Autodesk App Manager, AutoCAD Open in Desktop, Autodesk Featured Apps" Kurulumdan Çıkartılmıştır. # Kurulum Bitene Kadar Klavye Fare Dokunmayın! # İlk Açılışta "Network License" Seçin. # Kurulumla İlgili Bilgi Verilene Kadar Bekleyiniz… Exe - Hash CRC32: 32D6775B MD5: 29B492B95C8BD23335F40BE9F2640D4E SHA-1: 1F25F114E7AA08E110DB2A32FEA8E59A644A4318 Katılımsız ile ilgili sorularınızı @KiNGHaZe sorabilirsiniz. Edited July 26 by _2024_ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts