Popular Post awengers44 Posted May 18 Popular Post Share Posted May 18 WinPe 2024 Lazesoft Windows 11 22h2 ve windows 10 x86-x64 sürümleri üstünde hazırlanan; web browser desteği bulunan sanal sistemler mümkün olabildiğince güncel veya sorunsuz çalışan programlar entegre edilerek, sistemin kararlı ve hızlı çalışmasını sağlamak için windows bileşenleri de sistemle uyumlu çalışacak şekilde düzenlenmiştir. Ayrıca sistemlere bir çok sürücü eklenmiş olup güncel bir çok masa üstü ve diz üstü bilgisayarında kurulum ve dosya kurtarmak için nvme sürücüleri dahil sisteme entegre edilmiştir. Eklenen sürüler paylaşım klasörüne ayrıca eklenmiş olup isteyen kendi çalışması için kullanabilir. Program ve araçların çoğu temelde ingilizce olarak seçildi ve ayarlandı, bazısı ise türkçe olarak çalışacaktır. Herhangi bir sorun tesbit ederseniz lütfen geri bildirimde bulunun. Sanal sistemlerde x86-64 uefi\legacy kurulum destekler ve dosyalar iso halinde paylaşıma sunulmuştur. Grub file manager (grubfm) ventoy ve aioboot multiboot sistemlerde uefi\legacy sorunsuz yüklenmektedir. https://www.mediafire.com/folder/4gd849uc31359/WinPe_2024 Spoiler 18 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serhat100 Posted May 18 Share Posted May 18 Hocam eline sağlık kaliteli bir paylaşım olmuş. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mustafakarasan Posted May 19 Share Posted May 19 daha dün sizin eski dosyaları paylaştığınız drive sayfasına bakmıştım.yeni sürüm paylaşmamış diye düşünmüştüm.aklımı okumuş yeni güncel sürüm yapmışsınız.elinize kolunuza sağlık 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mustafakarasan Posted May 19 Share Posted May 19 buarada zaten yapmışsınızdır.win11 olan eski sistemlerdede açarmı bir engele takılmaz sanırım Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAMIKABI Posted May 19 Share Posted May 19 Hocam birde Acronis 2021 ekleseydiniz. Elinize sağlık, teşekkürler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
awengers44 Posted May 19 Author Share Posted May 19 mustafakarasan, 20 dakika önce yazdı: buarada zaten yapmışsınızdır.win11 olan eski sistemlerdede açarmı bir engele takılmaz sanırım Teşekkür ederim. Düşük donanımlar için x86 olan sorunsuz yüklenecektir. x86 yüklediğinizde 64 bit legacy işletim sistemleri yüklemeniz için bir engel teşkil etmez bilginiz olsun. Ayrıca çok daha düşük donanımlar için benim tavsiyem hkboot winpe de olan win8 hemen her donanımda çalışıyor NAMIKABI, 6 dakika önce yazdı: Hocam birde Acronis 2021 ekleseydiniz. Elinize sağlık, teşekkürler. Teşekkür ederim. Bu paylaşım tam bir winpe değil, ilk @F_s_M hoca daha sonra @blue_life ve @crasadure üstadın taktiği ile buna kavuştuk.. yüklenmesi ve çalışması hoşuma gittiği için bende böyle kullanıyorum. Acronis ve bazı yüklemek istediğim diğer araçlar için sistem içinde net framework 4.0 olması gerekiyor. Böyle olunca da boyut şişiyor maalesef. Aslında hazırladığım farklı çalışmalar var ve hala eklemek istediğim diğer eklentiler var ve bu şekilde boyutu 1gb üstüne çıkıyor. Bende bu sistemleri boot.wim kalıbı düşük tutup diğer ekleri iso içinde tools klasöründe hazırlıyorum. Fırsat bulunca detaylı testler sonrasında paylaşıma açarım inşaAllah. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mustafakarasan Posted May 19 Share Posted May 19 Ventoy içinden zaten hepsini kullanabilirsiniz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts