relati7ity Posted May 26 Share Posted May 26 (edited) Site ==> https://www.sordum.net/81582/windows-dil-dosyalari-nasil-indirilir/ Not = Gerekli dosyayı kullanmak için, sisteminizin en az 10 olması lazım. //Açaıklama... NTlite ile entegre ederken, önce install.wim dosyasına. Sonra boot.wim dosyasına entegre edin. Boot.wim dosyasına entegre etmeszenizde olur, son çıkan 22h2 orijinal sürümü türkçe indirin. // Sadece install.wim dosyasına entgegre ettikten sonra, isoda gerekli yere atarak yer değiştirin. Bu tarz konuları artık herkes biliyor olsa gerek, fazla detaya girmedim bu yüzden. Edited May 26 by relati7ity 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
relati7ity Posted May 26 Author Share Posted May 26 (edited) bensuslu11, 8 dakika önce yazdı: Sadece lp.cab dil dosyasını indirerek dil ekleneceğini sanıyorsan , ya çok safsın yada safa yatıyorsun. Bu yöntem eski windows 10 sürümlerinde geçerlidir. 2019 sonra çıkan sürümlerde işe yaramaz İndirip denerseniz görürsünüz. Sadece lp.cab değil, her sistem için farklı bir indirme, ayırma, ayıklama işlemi gerçekleştiriyor uygulama... Ben yapsam düşünmedim derim de. Sordum yapmış : ) Edited May 26 by relati7ity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
relati7ity Posted May 26 Author Share Posted May 26 bensuslu11, 1 dakika önce yazdı: Koskoca microsoft boşu boşuna dil paketleri içerisine ondemand paketlerini ekliyor değil mi? Sadece komiksin. Şimdi birtane yapar gösteririm. Koskoca microsoft bunu ekliyor. Ve size göre sordumdakiler bile bunu anlamıyor yani. Benle değil, sorduma, sorun bakalım neden öyle çıkarmışlar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
relati7ity Posted May 26 Author Share Posted May 26 bensuslu11, 1 dakika önce yazdı: Sen sisteme 4 adet cab dosyası eklerken ben tam 35 adet cab dosyası ekledim windows 11 ltsc 2024 için. Sen neden bilmediğin şeyler hakkında ukala ukala cevap vermeye hazırsın. Anlamıyorum. Dikkat çekmenin , kendine kitle oluşturmanın ayrı bir yolu herhalde bu Tamam ben susuyorum, birazdan ekleyerek dönerim. Belki de daha kolay yolunu gördün diye kabullenmek istemiyorsundur. Bu zamana kadar boşunamı uğraştım diye. Ben ilk denememde de böyle bir şey yapmıştım ama, eksik bir ya da birkaç dosya var diye başarısız oldum. Şimdi gerekenleri entegre edip, bakıcam birazdan dönerim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts