bensuslu11 Posted June 14 Share Posted June 14 (edited) https://drive.massgrave.dev/26100.1.240331-1435.ge_release_CLIENT_CONSUMER_x64FRE_en-us.iso yukarıdaki consumer iso dosyasına türkçe dil entegre edilerek elde edilmiştir. İnternet bağlantısını kesin ve shift F10 tuşlarına basaak komut ekranına oobe\bypassnro yazarak çevrimdışı hesap ile giriş yapabilirsiniz N sürümlerinde denedim özellikle. Sorunsuz hesap kuruluyor. Spoiler https://drive.google.com/file/d/1h4AXeQ0Y1Q0N49EZKLZ9iSy9FdYnQWeS/view?usp=sharing https://pixeldrain.com/u/EZTFkg4t Dolby ses sistemi kurulumu 24h2 için WhatsApp grubumuza katılım sağlarsanız sevinirim . https://chat.whatsapp.com/CpywlZC5Js6BuADzqRsYWW Edited June 14 by bensuslu11 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
varim Posted June 14 Share Posted June 14 Benim sürümden diğerlerini de install.wim'e export edip 17in1 paylaş bari. Madem N sürümler çalışıyor. Ben sadece dil paketlerini entegre ettim. Hızlı dil değiştirme paketlerini entegre etmedim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted June 14 Author Share Posted June 14 (edited) varim, 3 dakika önce yazdı: Benim sürümden diğerlerini de install.wim'e export edip 17in1 paylaş bari. Madem N sürümler çalışıyor. Ben sadece dil paketlerini entegre ettim. Hızlı dil değiştirme paketlerini entegre etmedim. O işte uzman sensin. Ben nasıl yapıldığını çok bilmiyorum:) ayrıca senin sürümdeki N sürümlerinin çalışmaması sebebi kanımca ingilizce dilini sistemden silmen oldu ve bu yüzden çalışmadı N sürümleri. Edited June 14 by bensuslu11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
varim Posted June 14 Share Posted June 14 İngilizce dil paketlerini sistemden silmedim ki. Duruyorlar. Herşey olması gerektiği gibi yapıldı. Windows Vistadan beri AIO yapıyorum ben. Local Experience Pack ları entegre etmedim. Belki o yüzden. Nasıl entegre edildiğini de buldum. Birde onları entegre ediyim düzelir belki. Merak edenler için Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted June 14 Author Share Posted June 14 varim, 3 dakika önce yazdı: İngilizce dil paketlerini sistemden silmedim ki. Duruyorlar. Herşey olması gerektiği gibi yapıldı. Windows Vistadan beri AIO yapıyorum ben. Local Experience Pack ları entegre etmedim. Belki o yüzden. Nasıl entegre edildiğini de buldum. Birde onları entegre ediyim düzelir belki. Merak edenler için Please register to see this content. Local Experience Pack sadece ayarlar görev yönetcisi gibi kısımları türkçeleştirir. bu yüzden sorunu çözeceğni sanmıyorum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
varim Posted June 14 Share Posted June 14 E sen nasıl entegre ettinde çalışıyor o zaman 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted June 14 Author Share Posted June 14 (edited) varim, 11 dakika önce yazdı: E sen nasıl entegre ettinde çalışıyor o zaman 🙂 şimdi sana bir ssoru. neden benim svf file dosya boyutu büyük çıkıyor? Edited June 14 by bensuslu11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
varim Posted June 14 Share Posted June 14 Çünkü orjinal isodan ne kadar uzaklaşırsan o kadar büyük çıkar. Yanlış birşeyler yapıyorsun demek. Wim i bir dizine mount ediyon. Dism ile dil paketlerini entegre ediyon. Commit edip kaydediyon. Sadece bunu yaparsan svf düşük çıkmalı. Başka birşeyler yaparsan svf büyür. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted June 14 Author Share Posted June 14 varim, 12 dakika önce yazdı: Çünkü orjinal isodan ne kadar uzaklaşırsan o kadar büyük çıkar. Yanlış birşeyler yapıyorsun demek. Wim i bir dizine mount ediyon. Dism ile dil paketlerini entegre ediyon. Commit edip kaydediyon. Sadece bunu yaparsan svf düşük çıkmalı. Başka birşeyler yaparsan svf büyür. Senin dediğin dışında farklı birşey yapmıyorum. Belkide dism reset base yaptığım için bu şekilde büyük çıkıyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
varim Posted June 14 Share Posted June 14 Resetbase de sıkıntı çıkmaz. Orjinal iso yapmayı bilmiyor olabilirsin. Cdimage veya oscdimg komutlarını bilmoyır olabilirsin. Sadece wim dosyasını mı editliyorsun. İngilizce iso kullanıyorsun sonuçta boot.wim ve diğer dosyalar türkçe olduğuna göre onlarda değişti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted June 14 Author Share Posted June 14 varim, 1 dakika önce yazdı: Resetbase de sıkıntı çıkmaz. Orjinal iso yapmayı bilmiyor olabilirsin. Cdimage veya oscdimg komutlarını bilmoyır olabilirsin. Sadece wim dosyasını mı editliyorsun. İngilizce iso kullanıyorsun sonuçta boot.wim ve diğer dosyalar türkçe olduğuna göre onlarda değişti Yerden yere vurdun be usta. Cahil damgası vurdun resmen bana. o kadarını bende biliyorum. Ama nedense olmuyor benimki işte. Galiba sen yaparken izlemem lazım Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
varim Posted June 14 Share Posted June 14 (edited) Sana linkini attığım konunda nasıl anlatılıyorsa bire bir aynısını yapıyorum. Dediğim gibi iso veya wim üzerinde ne kadar oynanılırsa fark o kadar artar. Svf dosyası ne kadar küçükse o kadar el değmemiştir. Şu an tiny küçük bir sürüm üzerinde çalışıyorum. Bayadır uğraşıyorum. Wim boyutu 2.1 gb ve mediaplayer, edge, store dahil herşey duruyor. Nerdeyse son kullanıcının farkedebileceği hiçbirşey silinmedi İnsanlar çamur atmayı çok sevdikleri için anında görmerler o yüzden dikkali olmamam ve emin olmadan paylaşmamam lazım ki ben onlara gömeyim😁 2.1 gb derken wim boyutu. Esd boyutu değil. Esd boyutu 1.4gb iso boyutu 1.6gb falan tutar yine. Edited June 15 by varim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yeniklim Posted June 15 Share Posted June 15 Merhaba, siteye yeni üye oldum. İş yerinde misafir olarak katıldığımda, windows 7 benzeri windows 11 sisteminiz vardı. Şimdi ise üye olup aradım, bulamadım. Kaldırdınız mı, link mi yüklenmedi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bensuslu11 Posted June 15 Author Share Posted June 15 Yeniklim, 5 saat önce yazdı: Merhaba, siteye yeni üye oldum. İş yerinde misafir olarak katıldığımda, windows 7 benzeri windows 11 sisteminiz vardı. Şimdi ise üye olup aradım, bulamadım. Kaldırdınız mı, link mi yüklenmedi? evet. yayınlamaktan vazgeçtim. Windows 7 galiba demode oldu. ilgi azdı 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yusuflifee Posted June 20 Share Posted June 20 bensuslu11, 15.06.2024 - 22:51 yazdı: evet. yayınlamaktan vazgeçtim. Windows 7 galiba demode oldu. ilgi azdı hocam tr dil paketini nasıl entegre ediyorsunuz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts