Solution neskali Posted July 4 Solution Share Posted July 4 (edited) Çözüm: İlk olarak CMD'yi yönetici olarak açınız. CMD'yi yönetici olarak açtıktan sonra aşağıdaki komutları girin. reg delete "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies" /f reg delete "HKCU\Software\Microsoft\WindowsSelfHost" /f reg delete "HKCU\Software\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\Microsoft\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsStore\WindowsUpdate" /f reg delete "HKLM\Software\Microsoft\WindowsSelfHost" /f reg delete "HKLM\Software\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\WOW6432Node\Microsoft\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsStore\WindowsUpdate" /f İşlem bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bunu yaparsanız sistemde var olan ince ayarların gideceğini de göz önüne almanız gerekiyor. ( KiNGHaZe ) Edited July 5 by neskali 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiNGHaZe Posted July 5 Share Posted July 5 Bunu yaparsanız sistemde var olan ince ayarların gideceğini de göz önüne almanız gerekiyor. Lütfen bu uyarıyı ekleyelim. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neskali Posted July 5 Author Share Posted July 5 (edited) KiNGHaZe, Bir saat önce yazdı: Bunu yaparsanız sistemde var olan ince ayarların gideceğini de göz önüne almanız gerekiyor. Lütfen bu uyarıyı ekleyelim. Üstad Saygılar, Windows telefon bağlantısına ihtiyacım vardı, etkinleştirilmiyordu kuruluş meselesinden. Çözüm ararken buldum paylaşayım dedim benim gibi işine yarayan olur belki. Ekledim uyarıyı teşekkür ederim. Edited July 5 by neskali 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcalmc Posted July 5 Share Posted July 5 Bunu yaparsanız, tüm ince ayarlarınız güme gider, bazı program ve klasörlerinizde sahiplik sorunu olur. Çoğu klasörünüz salt okunur modda kalabilir. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neskali Posted July 8 Author Share Posted July 8 (edited) alcalmc, 05.07.2024 - 19:16 yazdı: Bunu yaparsanız, tüm ince ayarlarınız güme gider, bazı program ve klasörlerinizde sahiplik sorunu olur. Çoğu klasörünüz salt okunur modda kalabilir. Bu dediklerinizin hiçbir bende olmadı.? İnce ayarlarım da duruyor. Üstad yazmış diye gidebilir bazılarında diye onayladım. Ayrıca bunu yapmadıkları zaman bazı şeyleri benimde yaşadığım gibi Windows Telefon Bağlantısını aktifleştirip kullanamadıkları vs. senaryoları da bilmeliler. Edited July 8 by neskali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcalmc Posted July 8 Share Posted July 8 (edited) Benim gibi kullanananlar(sınırlamalar, reg kayıtları, engellemeler uygulayanlar için) için yazmıştım. Bende tüm ayarlarım orjinale döndü. Windows defender ve bileşenleri kendi klasörlerimi salt okunur moda aldı ve yönetici olarak dahi girmeme izin vermedi. Olanları yazdım. Çünkü bendeki katılımsız klasörü çok dokundu windowsa. Sizde normalse devam edin problem yok. Edited July 8 by alcalmc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
relati7ity Posted July 8 Share Posted July 8 Bu paylaşımın reg kaydını paylaşmıştım bir ara, aynı uyarıyı bana da yapmışlardı. Elimde hala reg kaydı mevcut, bazen sistemlerimi editlerken giriyorum ama, girdikten sonra değişiklik gösteren birkaç ayarı manuel olarak ntlitede düzeltiyorum. Kısacası, benim için de sorun yok 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted July 9 Share Posted July 9 Windows Bazı Ayarlar Kuruluşunuz Tarafından Yönetilir bu yazıyı bile sorun etmişsiniz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
relati7ity Posted July 10 Share Posted July 10 AdnanGumus, 15 saat önce yazdı: Windows Bazı Ayarlar Kuruluşunuz Tarafından Yönetilir bu yazıyı bile sorun etmişsiniz Sorun diye algıladığım şeyler sayesinde, en iyisine ulaşıyorum sistemlerin. Ne kadar sorun, o kadar hata. Ne kadar hata, o kadar çözüm. Ve de her hatanın bende bıraktığı, bilgi birikimi görüyorum. ----------------------------------------------------- Bir çocuk gibi, hatalarımla büyüyorum. Ve hataları, çözbildiğim kadarıyla çok seviyorum. ----------------------------------------------------- Şiir gibi oldu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efsane01h Posted July 10 Share Posted July 10 neskali, 04.07.2024 - 23:01 yazdı: Çözüm: İlk olarak CMD'yi yönetici olarak açınız. CMD'yi yönetici olarak açtıktan sonra aşağıdaki komutları girin. reg delete "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies" /f reg delete "HKCU\Software\Microsoft\WindowsSelfHost" /f reg delete "HKCU\Software\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\Microsoft\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsStore\WindowsUpdate" /f reg delete "HKLM\Software\Microsoft\WindowsSelfHost" /f reg delete "HKLM\Software\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\WOW6432Node\Microsoft\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsStore\WindowsUpdate" /f İşlem bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bunu yaparsanız sistemde var olan ince ayarların gideceğini de göz önüne almanız gerekiyor. ( KiNGHaZe ) reg veya kısa yol yokmu aga bu ufak tefek şey için bu kdr ayarı yapan varmıdır acep Please register to see this content. flasa bakim dedim varmış bende regi kullanabilirsiniz beyler okdr ayar yapmanıza gerek yok çift tıkla chrome kapat aç bu kdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
relati7ity Posted July 10 Share Posted July 10 efsane01h, 4 dakika önce yazdı: reg veya kısa yol yokmu aga bu ufak tefek şey için bu kdr ayarı yapan varmıdır acep Please register to see this content. flasa bakim dedim varmış bende regi kullanabilirsiniz beyler okdr ayar yapmanıza gerek yok çift tıkla chrome kapat aç bu kdr Konuda yazılanın da reg kaydı var ama, konudaki girdiler, tarayıcı ile ilgili değil. Yani tarayıcı ile ilgili olan sizin attığınız. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efsane01h Posted July 10 Share Posted July 10 relati7ity, 34 dakika önce yazdı: Konuda yazılanın da reg kaydı var ama, konudaki girdiler, tarayıcı ile ilgili değil. Yani tarayıcı ile ilgili olan sizin attığınız. hmm pardon o zaman 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neskali Posted July 11 Author Share Posted July 11 (edited) relati7ity, 11 saat önce yazdı: Konuda yazılanın da reg kaydı var ama, konudaki girdiler, tarayıcı ile ilgili değil. Yani tarayıcı ile ilgili olan sizin attığınız. Teşekkürler üstad cevabın için. relati7ity, 16 saat önce yazdı: Sorun diye algıladığım şeyler sayesinde, en iyisine ulaşıyorum sistemlerin. Ne kadar sorun, o kadar hata. Ne kadar hata, o kadar çözüm. Ve de her hatanın bende bıraktığı, bilgi birikimi görüyorum. ----------------------------------------------------- Bir çocuk gibi, hatalarımla büyüyorum. Ve hataları, çözbildiğim kadarıyla çok seviyorum. ----------------------------------------------------- Şiir gibi oldu Adnan bende engelli görmedim bu yüzden yazdığını, ona da yerime cevap vermişsin sağ olasın. Bu yazıyı sorun etmişsin deyip gülmüş kendince cevap olsun diye, O yazı büyük sorun gel de bunu Adnan'a anlat anlamayacağını bildiğim için takılsın kendince zaten bende engelli. Edited July 11 by neskali 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SON_VATAN Posted July 11 Share Posted July 11 AdnanGumus, 10.07.2024 - 00:51 yazdı: Windows Bazı Ayarlar Kuruluşunuz Tarafından Yönetilir bu yazıyı bile sorun etmişsiniz o yazı zaten sistem üzerinde yapılan ince ayarlardan dolayı sistem bileşenlerinin devre dışı bırakılmasından dolayı çıkıyor yukarıdan anlatılan da mevcut bileşenleri tekrar açık duruma getirildiğinde o yazı ortadan kalkıyor o işlem yapıldıktan sonrada yapılan pek çok ayar gidiyor eğer öyle kullanılacaksa modifiyesiz orijinal windows kullanın daha iyi. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
relati7ity Posted July 11 Share Posted July 11 SON_VATAN, 3 dakika önce yazdı: o yazı zaten sistem üzerinde yapılan ince ayarlardan dolayı sistem bileşenlerinin devre dışı bırakılmasından dolayı çıkıyor yukarıdan anlatılan da mevcut bileşenleri tekrar açık duruma getirildiğinde o yazı ortadan kalkıyor o işlem yapıldıktan sonrada yapılan pek çok ayar gidiyor eğer öyle kullanılacaksa modifiyesiz orijinal windows kullanın daha iyi. Bunu kullanın :) :) Hiçbir yerinde bu yazı yok, ama modifiyeli. ve oldukça hızlı. == Demem o ki, o yazıyı getirmedende hızlı sisteme ulaşılıyor. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcalmc Posted July 11 Share Posted July 11 Yazıyı yazmasını engellemişsinizdir. Bu tıpkı Windows watermarkının sağ altta görünmesi gibidir, serial girerseniz yazıyı kaldırır windows. Ama evet serial girmeden, cracklemeden, satın almadan da o yazı windowstan kaldırılabilir. Gene aptal windowsu kandırmışsın. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
relati7ity Posted July 11 Share Posted July 11 alcalmc, 43 dakika önce yazdı: Yazıyı yazmasını engellemişsinizdir. Bu tıpkı Windows watermarkının sağ altta görünmesi gibidir, serial girerseniz yazıyı kaldırır windows. Ama evet serial girmeden, cracklemeden, satın almadan da o yazı windowstan kaldırılabilir. Gene aptal windowsu kandırmışsın. Daha öğrenecek çok şeyimiz var 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts