uN1versum Posted July 24 Share Posted July 24 Merhabalar kullanmış olduğum kasa 14 yıl kadar oldu yeni kasa toplamak istiyorum hazır sistem kasa satan siteler arasında gezinirken bir site çıktı karşıma https://www.hawkgaming.com.tr/ bu siteyi daha önce görmemiştim oyuncu koltuğu hediyeli hazır kasa satıyorlar https://www.hawkgaming.com.tr/arcade-ryzen/amd-ryzen-5-5600/palit-geforce-rtx-4060-twin-8gb/16gb-ddr4/512gb-nvme-m.2-ssd/hawk-gaming-chair-fab-oyuncu-koltugu-hediyeli linkdeki toplanmış sistemi almayı düşünüyorum fikirleriniz önerileriniz önemli bu site hakkında düşünceleriniz nelerdir 30.000 civarı limitim var farklı sitelerden önerileriniz varsa görmek isterim şimdiden çok teşekkür ederim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted July 24 Share Posted July 24 Geçen bende sinerji sitesinden topladim. Bir de oraya bak isterseniz. Please register to see this content. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted July 24 Share Posted July 24 oyun oynayacaksan ekran kartı iyi ram 32 gb yaparım sdd geniş tutarım oyunlar daha verimli çalışsın diye yedek ssd varsa daha güzel birine windows diğerine oyunları atarım amaç koltuk elden çıksın gibi yapılmış bence bir 15 yıl daha gider biraz değişiklik yaptım fiyat aynı diğer parçalardan bir kaçı daha iyi kolay gelsin. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted July 25 Share Posted July 25 AdnanGumus, 9 saat önce yazdı: oyun oynayacaksan ekran kartı iyi ram 32 gb yaparım sdd geniş tutarım oyunlar daha verimli çalışsın diye yedek ssd varsa daha güzel birine windows diğerine oyunları atarım amaç koltuk elden çıksın gibi yapılmış bence bir 15 yıl daha gider biraz değişiklik yaptım fiyat aynı diğer parçalardan bir kaçı daha iyi kolay gelsin. Please register to see this content. Listedeki ekran kartını alacaksanız beş para etmez. Palit ve 128 bit ekran kartımı kalmış. 4060 olduğuna aldanmayın. En az 256bit ekran kartlarına bakın.asus veya MSI modeller çok iyi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted July 25 Share Posted July 25 bozart, 4 dakika önce yazdı: Listedeki ekran kartını alacaksanız beş para etmez. Palit ve 128 bit ekran kartımı kalmış. 4060 olduğuna aldanmayın. En az 256bit ekran kartlarına bakın.asus veya MSI modeller çok iyi. uN1versum seç tiklerine ek diğerlerini ekledim bende böyle değişik isimlendirilmiş ekran kartını sevmem bir arkadaşım bunun gibi değişik isimde almıştı ilk zaman iyi gidiyor zamanla düşüyor tabiki tercih asus veya MSI yeni kasa toplayacak arkadaşlar ekstra masraf çıkarmayacak iyi çözümler var 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted July 25 Share Posted July 25 oyun oynayan biri olsaydım ileriye dönük tam takır istem tabi herkesin tercihi farklı bilgisi de bu sistemi birine yaptım çok pahalı dedi ilerde bunu bu fiyata bulursan bana al dedim ilerki zamanda bu kasayı toplıyacağız oyun hastası arkadaşa 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted July 25 Share Posted July 25 AdnanGumus, 26 dakika önce yazdı: oyun oynayan biri olsaydım ileriye dönük tam takır istem tabi herkesin tercihi farklı bilgisi de bu sistemi birine yaptım çok pahalı dedi ilerde bunu bu fiyata bulursan bana al dedim ilerki zamanda bu kasayı toplıyacağız oyun hastası arkadaşa Şuan fiyati idealdir. MSI SSD yeni gördüm. Anca eder. Çok pahalı değil.parasi olmayanlar için pahalıdır 😀 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uN1versum Posted July 25 Author Share Posted July 25 bozart AdnanGumus değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum oyun oynayan biri değilim yinede parçaların iyi olmasını isterim dediğim gibi limit 30.000 tl birde ddr5 var artık biliyorsunuz bu paraya alınabiliyor şu oyuncu koltuğu hediyeli sistem satan siteden parçaları tek tek topladığımda koltuk gerçekten bedavaya geliyor Please register to see this content. burdaki sistem ddr5 ekran kartı yok GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB GDDR6 128Bit DLSS 3 NVIDIA Ekran Kartı bu kartı eklediğim zaman fiyat 30.900 oluyor sizce alınırmı 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted July 25 Share Posted July 25 @uN1versummonitör dahil değil sanırım. Fiyat olarak çokta kötü değil. İdare eder. Bütçe meselesi tabi ki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdemYakups Posted July 25 Share Posted July 25 (edited) AdnanGumus, 2 saat önce yazdı: oyun oynayan biri olsaydım ileriye dönük tam takır istem tabi herkesin tercihi farklı bilgisi de bu sistemi birine yaptım çok pahalı dedi ilerde bunu bu fiyata bulursan bana al dedim ilerki zamanda bu kasayı toplıyacağız oyun hastası arkadaşa Müasa ve Dizüstü çok karşılaştırma olayı doğru olmaz ama fiyat biraz pahalı gibi. Ben 2 ay önce aşağıdaki sistemi 100e aldım. Benim i9 13.nesil ve kartım 4080 çok oyun oynayan biride değilim ama en baba oyunları açıyor gerçi 2. bilgisayarımda 3060 var i7li o da açıyor. Please register to see this content. işlemcide HX yada KS farkını bilmiyorum ama pahalı gibi durdu bana., +Palit kalitesini bilmiyorum ama bende MSİ ASUS Geforce veya AMD bu 7800x gibi ekran kartlarından yanayım. Edited July 25 by AdemYakups 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted July 25 Share Posted July 25 uN1versum, 42 dakika önce yazdı: bozart AdnanGumus değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum oyun oynayan biri değilim yinede parçaların iyi olmasını isterim dediğim gibi limit 30.000 tl birde ddr5 var artık biliyorsunuz bu paraya alınabiliyor şu oyuncu koltuğu hediyeli sistem satan siteden parçaları tek tek topladığımda koltuk gerçekten bedavaya geliyor burdaki sistem ddr5 ekran kartı yok GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB GDDR6 128Bit DLSS 3 NVIDIA Ekran Kartı bu kartı eklediğim zaman fiyat 30.900 oluyor sizce alınırmı koltuk içinse al ama ben boş kasaya almam bende kasayı toplarken 750 w frisby power supply almıştım 2. sene olunca bozuldu pazar günü çakal pc var çevremde onda 2. el 600 w cooler master power supply aldım biraz kavga ederek ucuza kapattım bilgisayar biraz daha seri çalıştı bana yeter diyorsan tamam bizimki ileriye dönük düşünce. AdemYakups, 5 dakika önce yazdı: Müasa ve Dizüstü çok karşılaştırma olayı doğru olmaz ama fiyat biraz pahalı gibi. Ben 2 ay önce aşağıdaki sistemi 100e aldım. Benim i9 13.nesil ve kartım 4080 çok oyun oynayan biride değilim ama en baba oyunları açıyor gerçi 2. bilgisayarımda 3060 var i7li o da açıyor. Please register to see this content. işlemcide HX yada KS farkını bilmiyorum ama pahalı gibi durdu bana., +Palit kalitesini bilmiyorum ama bende MSİ ASUS Geforce veya AMD bu 7800x gibi ekran kartlarından yanayım. parası olmayanlar için tabiki pahalı bun bu para verilmez diyoruz hop daha sonra 3, 5 katı artıyor alınmıyor yada pahalanınca alıyoruz 4 yıl önce arkadaşla laptop baktık 4.500 tl idi çok dedi ucuz başka 1400 tl aldı çöp oldu şimdi aynı laptoba geçen baktı 60.000 tl gel de al 2. el laptop bulduk onu aldı tavsiyemle bu seçtiğim kasa oyun oynuyanlar için ileri yatırım diyelim kolay gelsin size iyi forumlar 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uN1versum Posted July 25 Author Share Posted July 25 Yorum yapan fikirlerini esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum linkdeki sisteme Please register to see this content. linkdeki ekran kartını ekleyerek sipariş verdim hayırlı olsun bana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdemYakups Posted July 25 Share Posted July 25 Amd rayzen alman iyi olmuş bu aralar intelin başı dertte 13 ve 14. nesil işlemcilerin birçoğu sorunlu. 4060 ekran kartı ile akar gider zannediyorum. Hayırlı olsun. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uN1versum Posted July 25 Author Share Posted July 25 AdemYakups Teşekkürler Amd rayzen 5 işlemci ama 2024 üretim ve Amd rayzen 7 den daha performanslı fiyat olarakda daha pahalı yukardaki yorumlarda belirttim oyun oynayan biri değilim GIGABYTE GeForce RTX 4060 yeterli bir ekran kartı 30.000 TL Limitim vardı sonuna kadar kullandım 100 TL kargo ücreti yansıttılar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts