efsane01h Posted July 28 Share Posted July 28 (edited) sa beyler sürücü bulunamadı hatası alıyorum yardım asus n56vz laptobum intel core i73630qm 3.nesil intel rapid store tant diyorlar kendi sitesinden indirdim kurdum tanımadı varmı bildigniz çözüm vs ? bios ayarı olur Edited July 28 by efsane01h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcalmc Posted July 28 Share Posted July 28 Flash belleğe aktarın. Flash belleği bilgisayara takın. Windows’u nereye yüklemek istiyorsunuz ekranı geldiğinde Sürücüyü yükle” seçeneğine tıklayın. Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
varim Posted July 28 Share Posted July 28 (edited) Windows isosu bozuktur. Başka iso ile dene. Bende de aynı notebook var. Driver falan istemiyo kurulumda Edited July 28 by varim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efsane01h Posted July 28 Author Share Posted July 28 (edited) varim, 3 saat önce yazdı: Windows isosu bozuktur. Başka iso ile dene. Bende de aynı notebook var. Driver falan istemiyo kurulumda Please register to see this content. ustadin isosu Edited July 28 by efsane01h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
varim Posted July 28 Share Posted July 28 Üstad yapamamış demek 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efsane01h Posted July 29 Author Share Posted July 29 varim, 19 saat önce yazdı: Üstad yapamamış demek 🙂 Ustad yapmis cunku orj iso.indirdim.yine ayni hata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
varim Posted July 29 Share Posted July 29 (edited) Eve gidince pcmin resmini atarım. Asus N56vz. Biostan ahci ayarlarını secure boot falan kapatabilirsin faydası olabilir. Şimdiye kadar hiçbir windowsta kurulumda driver istemedi boot.win bozuk veya uyumsuz olduğunda bu hata ortaya çıkıyor. Indirmedim ama windows 7 uefi kurulum yapsın diye boot.wim de modifikasyon yapıyorlar bu sürümlerde. Edited July 29 by varim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByChilavert Posted July 29 Share Posted July 29 Merhaba Please register to see this content. linkte nasıl yapılacağıo detaylı bir şekilde anlatılmış. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alper520 Posted July 29 Share Posted July 29 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAMIKABI Posted July 29 Share Posted July 29 alcalmc, 28.07.2024 - 15:37 yazdı: Flash belleğe aktarın. Flash belleği bilgisayara takın. Windows’u nereye yüklemek istiyorsunuz ekranı geldiğinde Sürücüyü yükle” seçeneğine tıklayın. ByChilavert, 2 saat önce yazdı: Merhaba Please register to see this content. linkte nasıl yapılacağıo detaylı bir şekilde anlatılmış. alper520, 2 saat önce yazdı: Yukarıdaki çözümler intel 11. nesil veya daha üstü işlemciler için gereklidir. Yani NVMe M2 SSD kullanan sistemler için NVMe M2 SSD yi kurulacak sisteme tanıtmak için gereklidir. Arkadaşın işlemcisi "i7 3630qm 3.nesil intel işlemci" ve sanırım cihazda 2012-2013 model. Yani bu paylaşımlar sorunu çözmez. Bu sorun ile alakalı değil. Sorun eğer sistem-BIOS kaynaklı değilse; Sorunu ISO içerisindeki boot.wim i değiştirerek çözebilirsin. Bence farklı boot.wim dosyaları kullanarak sistem kurmaya çalış. Sorunun çözüldüğünde bizleri de bilgilendirirsen faydalı olur. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efsane01h Posted August 4 Author Share Posted August 4 NAMIKABI, 29.07.2024 - 17:29 yazdı: Yukarıdaki çözümler intel 11. nesil veya daha üstü işlemciler için gereklidir. Yani NVMe M2 SSD kullanan sistemler için NVMe M2 SSD yi kurulacak sisteme tanıtmak için gereklidir. Arkadaşın işlemcisi "i7 3630qm 3.nesil intel işlemci" ve sanırım cihazda 2012-2013 model. Yani bu paylaşımlar sorunu çözmez. Bu sorun ile alakalı değil. Sorun eğer sistem-BIOS kaynaklı değilse; Sorunu ISO içerisindeki boot.wim i değiştirerek çözebilirsin. Bence farklı boot.wim dosyaları kullanarak sistem kurmaya çalış. Sorunun çözüldüğünde bizleri de bilgilendirirsen faydalı olur. Please register to see this content. üstadın yaptıgı isoyu indirdim düzeldi saolsun hem masaüstü hem laptop hiç bir sorun çıkarmadan kurdu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts