HARBİKIZ Posted August 8 Share Posted August 8 3 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted August 9 Share Posted August 9 ben ölünce de veriler işle yarayacak ise ölünce miras olarak veririm vpn tek amaçla kullanırım zaten hesaplarımı veya banka işlerinde vpn kullanmam zaten onlar zengin olanlar için riskli fakir zaten fakirdir bu video yu paralı zenginler izlesin söyledikleri vpn lerin çoğunu kullandım hep aynı amaçta benim için risk yok mail şifremi hep canım sıkılınca değiştiriyorum hepsi de aynı karakter bu saate kadar olmayan bu saatten sonrada olmaz bilgi var ama neye göre datası saklanmayan hiç bir sistem yoktur sadece köü amaçta kullanmayanlar olmuştur güvenli bir yapı olacaksa bunu devletin gerekli kurumları el atacak sahte siteleri ve açanları bulup cezasını versin onlarında işine geliyor 3, ün 5, lafı olmaz kaymaksız bal olmaz iyi forumlar. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
20072011 Posted August 9 Share Posted August 9 bende ilk youtube engelinden sonra kullanmaya başladım kaç sene oldu standart vatandaşım üstüme hiçbir mülk yok hesabımda max. 17 bin olur benim bilgilerim işe yaramaz şaka bi yana bu tarz haberler sadece izlenme ve kazanç üzerine bence çok bir gerçeklik payı yok iyi forumlar... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts