del7erly Posted August 20 Share Posted August 20 Link ==> [Online Installer] Zemana AntiMalware --Son sürüm indirilir, kurulur ve lisanslanır... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
del7erly Posted August 22 Author Share Posted August 22 Bu sürüme özel bir durum oluşacaktır. İçerikteki crack dosyası, sadece indirilen bu sürüme uymaktadır. Olur da bir gün sürüm güncellemesi olursa, son sürümü indirir yine bunda sıkıntı yok ama crack işlemini geçersiz kılar. Bu yüzdendir ki, online installer yapımında önemli olan, crack veya patch kullanınca her sürüme uygun olanı bulmaktır. Bu program bu yönüyle hatalıdır, aklınızda bulunsun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadesofdeath Posted August 22 Share Posted August 22 del7erly, Bir saat önce yazdı: Bu sürüme özel bir durum oluşacaktır. İçerikteki crack dosyası, sadece indirilen bu sürüme uymaktadır. Olur da bir gün sürüm güncellemesi olursa, son sürümü indirir yine bunda sıkıntı yok ama crack işlemini geçersiz kılar. Bu yüzdendir ki, online installer yapımında önemli olan, crack veya patch kullanınca her sürüme uygun olanı bulmaktır. Bu program bu yönüyle hatalıdır, aklınızda bulunsun. Online installer yapımınca crack kalıcı olmamasının sebebi geliştiricinin aynı lisansı veya aynı açığı bir sonraki güncellemede kapatmasıdır sürekli güncellenen bir yazılımda kalıcı crack imkansızdır. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
del7erly Posted August 22 Author Share Posted August 22 shadesofdeath, 40 dakika önce yazdı: Online installer yapımınca crack kalıcı olmamasının sebebi geliştiricinin aynı lisansı veya aynı açığı bir sonraki güncellemede kapatmasıdır sürekli güncellenen bir yazılımda kalıcı crack imkansızdır. Yok, özellikle regedit girdisi olunca her türlü sürüme uygun oluyor... ya da ne biliyim .exe türünde değilde, ek bir .dll benzeri dosya değişimleri de kalıcı oluyor, Örnek verecek olursam Winrar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadesofdeath Posted August 22 Share Posted August 22 del7erly, Şimdi yazdı: Yok, özellikle regedit girdisi olunca her türlü sürüme uygun oluyor... ya da ne biliyim .exe türünde değilde, ek bir .dll benzeri dosya değişimleri de kalıcı oluyor, Örnek verecek olursam Winrar Winrar yapan kişi crack işlerine takılmıyor bile kardeşim dll gibi yöntemlerde çok uzun süreli olmuyor mesela driver booster version.dll crack çoğu sürümde sorunsuz çalışıyor ma şuanlık Hiçbirşey tam korumalı değildir hiçbir şey tam kırılır da değildir bu ikilemde aslında herşey kırılabilir ama fixlenedebilir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
del7erly Posted August 22 Author Share Posted August 22 (edited) shadesofdeath, 2 saat önce yazdı: Winrar yapan kişi crack işlerine takılmıyor bile kardeşim dll gibi yöntemlerde çok uzun süreli olmuyor mesela driver booster version.dll crack çoğu sürümde sorunsuz çalışıyor ma şuanlık Hiçbirşey tam korumalı değildir hiçbir şey tam kırılır da değildir bu ikilemde aslında herşey kırılabilir ama fixlenedebilir. Bu konuda hemfikiriz aslında, yine aykırı düşünüyormuşuz gibi olmasın. Şöyle söyleyeyim, eğer dediğimiz gibi crack işleri her sürüme olmayacağı gibi, denk geldiğimiz nadir cracklarla, online installer hazırlanır, onun dışında bir işe yaramaz bu online installer işleri... Ben daha yeni başladım ama, bir espirisi yok online installerin, benim açımdan deneyimlediğim kadarıyla iletiyorum.... Edited August 22 by del7erly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burak47 Posted August 27 Share Posted August 27 Teşekkürler üstad tıkır tıkır çalışıyor. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdemYakups Posted August 27 Share Posted August 27 Zemanayı 3-4 yıl önce kullanmıştım kısa bir süre. Fakat geliştirilmesi durdu diye biliyorum. Türk yapımıydı sanıyorum 2021den beri 3228 sürümünde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
del7erly Posted August 27 Author Share Posted August 27 AdemYakups, Şimdi yazdı: Zemanayı 3-4 yıl önce kullanmıştım kısa bir süre. Fakat geliştirilmesi durdu diye biliyorum. Türk yapımıydı sanıyorum 2021den beri 3228 sürümünde. Aynen öyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts