del7erly Posted August 25 Share Posted August 25 https://eternallybored.org/misc/wget/ Bu siteden, son sürüm olan 1.21.4 sürümünü indirip. Benim paylaştıklarım veya elinizde olan, Online installer setupları. İçerikte wget.exe varsa, yer değiştirebilirsiniz... Benim paylaştıklarımı bu sürümle yer değiştirdim fakat, bu haliyle tekrar paylaşmadım. Sizler yapın değişikliği, isterseniz tabi. -Sonuç olarak o da indiriyor, bu da indirecek. Saygılarımla... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokanuysal Posted September 6 Share Posted September 6 şu online installer konusunda bir video bekliyorum yaparsan sevinirim. del7erly, 25.08.2024 - 11:11 yazdı: Please register to see this content. Bu siteden, son sürüm olan 1.21.4 sürümünü indirip. Benim paylaştıklarım veya elinizde olan, Online installer setupları. İçerikte wget.exe varsa, yer değiştirebilirsiniz... Benim paylaştıklarımı bu sürümle yer değiştirdim fakat, bu haliyle tekrar paylaşmadım. Sizler yapın değişikliği, isterseniz tabi. -Sonuç olarak o da indiriyor, bu da indirecek. Saygılarımla... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
del7erly Posted September 7 Author Share Posted September 7 (edited) gokanuysal, 13 saat önce yazdı: şu online installer konusunda bir video bekliyorum yaparsan sevinirim. Bu işi yıllardır yapıp, hakkında video çeken olmadığı için. Şimdi çıkıp benim video çekmem yersiz olur. Zaten ben, kodları açık sunuyorum. Değiştirmesi çok basit. Biraz kurcalayın... Edited September 7 by del7erly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts