DrMakarna_ Posted August 30 Share Posted August 30 Herkese iyi günler dilerim. Bir süre başka şehirde olmak durumundayım. Bilgisayarı evde açık bırakıp tabletten uzak masaüstü bağlantısıyla bağlanmak istiyorum. Kişisel bilgisayarımı bir sanal sunucu gibi ip ve şifre ile uzaktan nasıl bağlanırım? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizamuyar Posted August 30 Share Posted August 30 1. seçenek asabit ip alıp modemden port açarak remote desktop 2. sabit ip satın almazsan her ip değiştiğinde içerden sana ip adresini söyleyecek biri olabilir 2.seçenek anydesk gibi uygulamalarla sabit şifre belirleyerek bağlanma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekycy Posted August 30 Share Posted August 30 senin istediğin farklı bir şey sanırım ama bunu deneyebilirsin... Please register to see this content. birde elektrik kesilmesi durumuna karşı da bir önlem almalısın. elektrik geldiğinde bilgisayar kendiliğinden başlamalı. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMakarna_ Posted August 30 Author Share Posted August 30 ekycy, 41 dakika önce yazdı: senin istediğin farklı bir şey sanırım ama bunu deneyebilirsin... Please register to see this content. birde elektrik kesilmesi durumuna karşı da bir önlem almalısın. elektrik geldiğinde bilgisayar kendiliğinden başlamalı. Laptop hocam 2 saat falan idare eder daha uzun giderse kuzene açtırırım Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozart Posted August 30 Share Posted August 30 Any desk kurabilirsiniz. Ben tablet den değil de mobil den andesk kurup bağlanıyorum aynı anda pclere. Öncelik şifreyi sabitlemen gerek. Sabitledigin şifre ile istediğiniz zaman bağlanabilirsin. Story dan indirin gerekli ayarı yapın Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iomerg Posted September 6 Share Posted September 6 ya sabit ip alacaksın, ya da zerotier gibi bir vpn aracılığıyla evdeki ağa dahil olup uzak masaüstünü kullanabilirsin. ama anydesk işini daha pratik çözer. Andeskte alias oluşturup şifre belirle. bağlantıya her zaman izin ver tikini işaretle. istediğin zaman kullanıcı adı ve şifre girerek bağlan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMakarna_ Posted September 12 Author Share Posted September 12 iomerg, 06.09.2024 - 09:31 yazdı: ya sabit ip alacaksın, ya da zerotier gibi bir vpn aracılığıyla evdeki ağa dahil olup uzak masaüstünü kullanabilirsin. ama anydesk işini daha pratik çözer. Andeskte alias oluşturup şifre belirle. bağlantıya her zaman izin ver tikini işaretle. istediğin zaman kullanıcı adı ve şifre girerek bağlan. Ben anydeski ana pc de sürekli onay istiyor diye biliyordum team viewer de sürekli şifre değiştiriyor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iomerg Posted September 13 Share Posted September 13 Bu şekilde işaretlersen onay istemez. bunları yapabilmek için de anydesk'in Windows'a kurulu olması lazım. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts