alemdar1177 Posted September 5 Share Posted September 5 bu ALL in ONE PC lerin ekranını monitör olarak kullanabilirmiyiz yani konsol vs bağlayabilirmiyiz böyle olan modeller var mı ? fiyat olarakta pahalı birşey olmasın istiyorum dediğim gibi ekranın kullanabilirmiyiz pcyi açmadan konsol bağlanabilinirmi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zapotek Posted September 5 Share Posted September 5 Forum üyeleri arasında az da olsa kullanan var bilgileri dahilinde cevap verirler, yalnız arzu ettiğin şey çok spesifik bir özellik; çünkü monitörü konsol veya harici cihazın neyse bağladığında dahili pc açılmadan yada açılsa bile kaynak görüntüyü switch ederek kullanmak istiyorsun. Ancak bana öyle geliyorki kendin tek tek araştırarak bulabilirsin, önce istediğin fiyat ve özelliğe göre All in One modellerini tespit edersin ve aralarından istediğin harici görüntü giriş portuna sahipmi değilmi ona bakarsın. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByChilavert Posted September 10 Share Posted September 10 Akıllı TV'lerde olan (HDMi 1, HDMİ 2) v.s. seçerek farklı cihazları bağlıyabiliyorsun ALL in ONE PC'nin ekran kartında yada anakartında böyle bir özellik var ise olabilir diye düşünüyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts