mondschein66 Posted September 19 Share Posted September 19 yeni notebook aldım. sürücüleri windows 10 da yok galiba. ama adobe flash player kurmam gerekiyor işlemlerim için. modifiye edilmiş win 11 lerde galiba guncelleme nedeniyle destek yok ve kurulmuyor. kuruluyorsa da çalışmıyor. o yüzden windows 11 de flash player nasıl kurabilirim veya kullanabilirim. modifiye sistemde bu ayar yapılabilir mi flash kurulumuna kullanımına izin versn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zapotek Posted September 19 Share Posted September 19 aşağı bırakacağım adres'ten bakabilirsin; toplu halde repack olarak veya teker teker kurulum için dosyalar mevcut işini göreceğini düşünüyorum. Please register to see this content. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted September 19 Share Posted September 19 mondschein66, 1 saat önce yazdı: yeni notebook aldım. sürücüleri windows 10 da yok galiba. ama adobe flash player kurmam gerekiyor işlemlerim için. modifiye edilmiş win 11 lerde galiba guncelleme nedeniyle destek yok ve kurulmuyor. kuruluyorsa da çalışmıyor. o yüzden windows 11 de flash player nasıl kurabilirim veya kullanabilirim. modifiye sistemde bu ayar yapılabilir mi flash kurulumuna kullanımına izin versn. flaşh player niçin gerekli katılımsız bir çok yerde tam sorununu yazman gerek kolay gelsin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted September 20 Share Posted September 20 Artık flash player desteğini çekti kullanılamamakta. Internet tarayıcılarında flash java paketleri yüklü gelmekte. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkrydn68 Posted September 21 Share Posted September 21 Okuldaki pardus bilgisayara nasıl kurabilirim flash player uygulamasını Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted September 23 Share Posted September 23 bkrydn68, 21.09.2024 - 18:17 yazdı: Okuldaki pardus bilgisayara nasıl kurabilirim flash player uygulamasını Adobe flash player 2020 yılında desteğini çekti artık kullanılmamakta tarayıcılarda ona göre yapılandırılmaktalar. artık flash gerekmiyor çünkü. Please register to see this content.benzer şekilde konu açılmış ancak aynı şeyler orada da bir inceleyin derim belki sonuç alabilirsiniz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-THR- Posted September 23 Share Posted September 23 Adobe Flash Player'ı uygulamasını güvenlik zafiyeti nedeniyle sonlandırdı. () Buna rağmen alternatif uygulama ve yöntemler mevcut. Flash entegreli Mozilla Firefox Please register to see this content. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted September 23 Share Posted September 23 bkrydn68, 21.09.2024 - 18:17 yazdı: Okuldaki pardus bilgisayara nasıl kurabilirim flash player uygulamasını flaşh player neden gerekli bunu bir yazsanız daha net çözümlenir net bir şekilde anlatırsanız bizlerde bilgimizi sunarız iyi forumlar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-THR- Posted September 23 Share Posted September 23 bkrydn68, 21.09.2024 - 18:17 yazdı: Okuldaki pardus bilgisayara nasıl kurabilirim flash player uygulamasını Linux için bu konuları inceleyebilirsiniz. (Win/Mac/Linux) Please register to see this content. (Win/Linux) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
del7erly Posted September 24 Share Posted September 24 (edited) AdnanGumus, 21 saat önce yazdı: flaşh player neden gerekli bunu bir yazsanız daha net çözümlenir net bir şekilde anlatırsanız bizlerde bilgimizi sunarız iyi forumlar Nedeni önemli olmamalı, "Flash player kuramıyorum, nasıl kurarım?" diyor. Gayet net soruyor. Nedenini bilip bilmemeniz, bu soruyu değiştirmeyecek. Bu tarz sorularda, önemli olan çözüm üretmek. Ne yapacaksa yapacaktır ama sorusu net yani? Nasıl kurarım? Buna yanıtınız varsa yazın. Ayrıca desteği kaldırdı diyenler de, @forjest' üstadımızda, gereksiz yazmış. Desteğini kalktığını biliyordur herhalde. Desteği kalktığı için kuramadığının da farkında. Ve bunu nasıl aşarım, nasıl kurarım diyor. Kimse de doğru düzgün cevap yazmamış maalesef. Sadece bu durumu çözüme ulaştırmak için yazdım, kusura bakmayın. Bilen varsa yazsın, bilmeyenler alternatif soru üretmesin diye yazdım... Hepinizden özür dilerim. Yazmadan duramadım yine... Saygılarımla... Edited September 24 by del7erly 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeterWilkinson Posted September 24 Share Posted September 24 (edited) del7erly, 20 dakika önce yazdı: Nedeni önemli olmamalı, "Flash player kuramıyorum, nasıl kurarım?" diyor. Gayet net soruyor. Nedenini bilip bilmemeniz, bu soruyu değiştirmeyecek. Bu tarz sorularda, önemli olan çözüm üretmek. Ne yapacaksa yapacaktır ama sorusu net yani? Nasıl kurarım? Buna yanıtınız varsa yazın. Ayrıca desteği kaldırdı diyenler de, @forjest' üstadımızda, gereksiz yazmış. Desteğini kalktığını biliyordur herhalde. Desteği kalktığı için kuramadığının da farkında. Ve bunu nasıl aşarım, nasıl kurarım diyor. Kimse de doğru düzgün cevap yazmamış maalesef. Sadece bu durumu çözüme ulaştırmak için yazdım, kusura bakmayın. Bilen varsa yazsın, bilmeyenler alternatif soru üretmesin diye yazdım... Hepinizden özür dilerim. Yazmadan duramadım yine... Saygılarımla... Destek kalktığından ve normal şekilde kurmak mümkün olmayacağından, neden gerekli olduğuna göre alternatif çözüm üretilebilir. Mesela bir site için gerekliyse tarayıcı içerisinde çalıştırmak gerekiyorsa, içerisinde bu amaç için hazır flash olan tarayıcılar var gibi... Siz de bir çözüm üretmemiş oldunuz bu yorumla, gerçi ben de... Neyse. Edited September 24 by PeterWilkinson 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
del7erly Posted September 24 Share Posted September 24 PeterWilkinson, 2 saat önce yazdı: Destek kalktığından ve normal şekilde kurmak mümkün olmayacağından, neden gerekli olduğuna göre alternatif çözüm üretilebilir. Mesela bir site için gerekliyse tarayıcı içerisinde çalıştırmak gerekiyorsa, içerisinde bu amaç için hazır flash olan tarayıcılar var gibi... Siz de bir çözüm üretmemiş oldunuz bu yorumla, gerçi ben de... Neyse. Size katılıyorum bir farkla, ben çözüm ürettiğimi söylemedim zaten. Bilenler, yorum yapsa daha iyi olur dedim sadece. Soruya soruyla karşılık vermek, ya da, destek sorununu dile getirmek, çözüm değil. Daha önce bu şekilde kurabilenler yardım ederse eder. Ben de edemem, denemedim hiç çünkü... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_2024_ Posted September 26 Share Posted September 26 On 9/19/2024 at 6:08 PM, mondschein66 said: yeni notebook aldım. sürücüleri windows 10 da yok galiba. ama adobe flash player kurmam gerekiyor işlemlerim için. modifiye edilmiş win 11 lerde galiba guncelleme nedeniyle destek yok ve kurulmuyor. kuruluyorsa da çalışmıyor. o yüzden windows 11 de flash player nasıl kurabilirim veya kullanabilirim. modifiye sistemde bu ayar yapılabilir mi flash kurulumuna kullanımına izin versn. Adobe Flash Player v34.0.0.321 WinAll TEAM-Full Windows 11 Kurulmuş Ekran Görüntüsü: Adobe Flash Player v34.0.0.321 WinAll TEAM-Full EXE - HASH CRC32: DA0D8C90 MD5: 4C8ADCB009810C87AAE5B00EC333040F SHA-1: D4F4141D989EF454F186DEDF71A12F261BF8E729 EXE - SİZE: 24.3 MB WİNALL DOWNLOAD TEAM-Full Please register to see this content. Linklerin Hepsi Ücretsizdir. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkrydn68 Posted September 27 Share Posted September 27 AdnanGumus, 23.09.2024 - 21:59 yazdı: flaşh player neden gerekli bunu bir yazsanız daha net çözümlenir net bir şekilde anlatırsanız bizlerde bilgimizi sunarız iyi forumlar Okullarda aidata akıllı tahta kurulu.Ben birinci sınıf okutuyorum.Malum akıllı tahta da Pardus kurulu .Programın Windows versiyonu tıkır tıkır çalışıyor ama Pardus versiyonu çalışmıyor.Flash player kurulması lazım dediler o yüzden sordum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts