Jump to content

Ödüllü Samsung Nv15 10.1mp Kargo Ücretsİz/12taksit


DigitalBaba

Recommended Posts

SIFIR-ODULLU-SAMSUNG-NV15-AKILLI-DOKUNMA

Yenilikçi Kullanıcı Arabirimi Akıllı Dokunma

Karmaşık menu sistemlerinde gezinmek geçmişte kaldı! Pırıl pırıl yeni Akıllı Dokunma kullanıcı arabirimi, menu işlevlerine erişmeyi ve görüntülerinizi yeniden görüntülemeyi mutlak zevk haline getirmektedir. Eşsiz dokunmaya duyarlı sistem, size fotoğraf makinesini kolay ve sezgisel olarak control etme imkanı vermekte, 2,5" LCD her zaman büyük görüntü sunmaktadır.

NV8_lens_closeup_20078910533790.jpg

Üstün Schneider-KREUZNACH mercek;Schneider-KREUZNACH merceklerindeki yüksek kalitedeki optic, her çekimde çok net görüntüler sunmaktadır. Parlak F2.8 mercek, merkezden kenarlara kadar eşit çözünürlük sunmaktadır. Daha doğal görüntülü resimler için, her bir mercek yüzeyi hayalet ve alev fenomenini en aza indirgemek için çok kaplamalıdır.

img_46241_nv15_01_450x360.jpgnv15_silver_qtr_l.jpg

Daha gelişmiş tasarım

Samsung NV20 ve NV15 tasarım ekibi tarafından geliştirilen Açık siyah, sadece siyah değildir. Koyu Siyah, Koyu Kahverengi ve Menekşe renginin arasında farklı renkler yayacaktır. Kafa parçasının yüksek derecede cilalı kaplaması daha lüks bir his verecektir. Retro ve modern klasik tasarımın birlikteliği, NVnin özel rengi (Açık Siyah ve Gümüş Rengi) ve yüksek derecede cilalı kaplaması NVyi dünyanın en güzel fotoğraf makinesi yapacaktır.

nv15_silver_top_l.jpg

Çoklu şarj etme sistemi

Samsung'un eşsiz çoklu şarj etme sistemiyle, seyahatiniz daha da hafif hale gelmektedir. Artık, seyahatiniz için bir AC şarj cihazı ve güç kablosu taşımak zorunda değilsiniz. Çoklu şarj etme kiti, SAC-46Kit (SAC-46, SUC-C2) ile fotoğraf makinenizi bir güç noktasında, dizüstü bilgisayarınız veya masaüstü bilgisayarınızda şarj edebilir ve eşzamanlı olarak bilgisayar ile fotoğraf makinesi arasında veri iletişimi kurabilirsiniz.

NV8_tur_img10_20078910545476.jpg

Makineler büyük elektronik mağazalarının stok fazlası ürünleri olup kesinlikle kullanılmış değildir.Kutuları yıptranmış olanlar değiştirllmiştir..Makinelerrin garantisi AB ülklerinde 1 yıl geçerlidir.Türkiyede geçerli değildir.Ancak kargo ücretini karşılamanız durumunda,AB garantisi kapasamında teknik destek ve yardım sağlanmaktadır.Makineler silver(gümüş)renktedir.

Foruma Özle Fiyat avantajıyla 250 lira.

gittigidyor ilanından satın almak için aşağıdaki linki kullananbilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...