Jump to content

Batch Watermark Creator 7.0.2


xekeru

Recommended Posts

2rlzr06.jpg


Bugünlerde insanlar dijital fotoğraf ve resimlerini arkadaşlarıyla paylaşmak için internete yüklemekten hoşlanıyorlar.


4t95jb.jpg


1e27bb.jpg



Hem sevdikleri hem de paylaşacakları kişilerin bu resimleri görmesinden memnun oluyorlar. Fakat bunların kopyasını yapmak ya da kaydetmek çok da kolaylaştı. Birçok resim izin alınmaksızın internet ortamında dolaşır hale geldi. Batch Watermark Creator resimlerinizi korumak için internete yüklemeden önce resme filigran (kendi damganızı vurabilirsiniz) ekleyen bir programdır. Bu sayede fotoğraflarınıza kendi adınızı veya sizi simgeleyen bir yazı ya da resmi ekleyebilirsiniz.

Programın kullanımı da oldukça kolay. Yapmanız gereken sadece filigran ekleyeceğiniz fotoğraf ya da resmi programın penceresinden çağırmak ve daha sonra takip eden ayarları yaparak fotoğraflarınıza kendi damganızı eklemek.

Büyük boyutlu resim düzenleme programlarıyla zaman kaybetmek ve ayrıntılar içinde boğulmadan işinizi kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Program filigran ekleme yanında resimler üzerinde çeşitli düzenlemeler yapmanıza da imkan tanır. 40'ın üzerinde resim biçimini tanır.

Özellikler:

# Birçok resim biçimini tanır. JPEG, BMP, TIFF, PCX, PNG, TGA, PBM, PGM, PPM, GIF, VDA, ICB, VST, PIX, WMF, FAX, PSD, PDD, PSP, CUT, PCD.
# Metin ve resim ekleme filigranını destekler.
# Resim düzenlemeyi destekler.
# Tek düz metin ya da özel efektler kullanılabilir.
# Metin filigranı özelleştirilebilir.
# Tek ya da toplu olarak filigran eklenebilir.
Not:Özel resimlerinize filigran eklemeden önce bu resimlerin bir kopyasını almayı unutmayınız. Hatalı yapılacak bir filigran işlemi sonrası özgün resme bir zarar geldiğinde geri dönememe riski mevcut. Bu açıdan resmin kopyası üzerinde çalışmakta fayda var.
# Yazı tipi, renk, konum gibi düzenlemeler yapılabilir.
# Kullanıcı ayarları otomatik kaydedilebilir.
# İşlenen fotoğrafın öngörünümü gösterilir.



:download1:


Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...