Jump to content

Efsane Fujİfİlm Fİnepİx F70exr


DigitalBaba

Recommended Posts

fujifilm-finepix-f70exr.jpg

Fujifilm FinePix F70EXR dijital fotoğraf makinesi : Fujifilm'in yeni modeli Fujifilm FinePix F70EXR fotoğraf makinesi geliştirilmiş üç kritik özelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Bunlardan ilki görüntü kalitesi. Uzun odak mesafeli kameraların handikaplarından biri de sensörlerinin küçük olmaları gerekliliği neticesinde standart kompakt modellere kıyasla CCD görüntü algılayıcıya daha az ışık almalarıdır. Fujifilm, ödüller kazanmış EXR teknolojisini FinePix F70ERX modeline entegre ederek görüntü kalitesinde diğer modellere kıyasla ciddi bir geliştirme sergiliyor. Cihazın dikkat çeken ikinci özelliği de sadece 22,7 mm inceliğindeki, çift katmanlı parlak dış yüzeye sahip tasarımı. Üçüncü özellik ise Super CCD EXR sensör bağlantılı geliştirilen Fujinon 10x zum objektif.

f70exr.jpg

Makineler refurbisheddir,Avrupadan sigortalı uçak kargoyla yollanaca,adresinize ücretsiz teslim edilecektir.Bu efsane makinenin piyasa fiyatı 800 liradan başlamaktadır.TNC-TR özel fiyatıyla 450 lira.Bu fırsat kaçmaz.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Öncelikle güzel bir makineyi bizimle paylaştıgınız için teşekkür ederim fakat bir kaç tane makinenin kendisiyle çekilmiş ss atabilirseniz özellikle gece çekilmiş olursa iyi olur diye düşünüyorum.Bu sayede alıcılar direk kaliteyi görmüş olacaktır.

Saygılarımla BurakCafe26

Link to comment
Share on other sites

Selamlar,uzun zamandır foruma bakmıyordum(pek yaprak kıpırdamıyor burada),diğer ilanlarımda refurbishedi sık sık açıklmıştım,yine de açıklayalım.

Refurbished;Büyük elektronik mağazaları tarafından üretici firmaya stok fazlası,koşulsuz iade,vitrin gibi ürünlerin iade edilmesi.Firmada sıfırdan üretim yapılır gibi sıfırlanması,yenilenmesidir.Yani sıfır makinelerdir.

Makine fujinin kompakta en başarılı serisi kabul edilen F serisinin efsane modelidir.Cihazla çekilmiş örnek resimlere aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...