Jump to content

Film Partları Birleştirip Cd Ye Yazma


ELeCTRo

Recommended Posts

geniş açıklama : elinde bulunan 4-5 partlık filmin birinci partına sağ tıklayıp winrar yardımıyla buraya yada klasore yada istediğin bir klasöre çıkarabilirsin. daha sonra çıkan bu filmi elinde bulunan yakma programlarıyla (nero, ımgburn, vs) dvd writer yada cd writer ın la bos bir cd veya dvd ye yazdırabilirsin filmin büyüklüğüne göre.

dipnot bu arada tv de ne ile izleyeceğin de önemli vcd player de mi? yoksa dvd player demi? vcd formatında yada dvd dvx formatında ayarlaman gerekir. ama pcinde windows media playerla rahatlıkla izleyebilirsin.

Link to comment
Share on other sites

Cd vritr olarak izlicem peki bide şu sorum olacaktı 1. partı çıkardıkdan sonra 2-3-4 hangi şekilde olacak? aynı şekildemi oda sırayla

Kardeş 1.parta sağ tıklayıp çıkart dedinmi zaten bu 5 parçayı birleştirerek çıkartıyor. Diğerlerine aynı işlemi uygulamana gerek yok! İndirdiğin filmin uzantısına dikkat et. Eğer .avi ise vcd de izleyemezsin diye düşünüyorum.

Link to comment
Share on other sites

Dosyanın formatı avi olursa yazacağını sanmıyorum, vcd de izlemek istiyorsan önce dosyayı mpeg ye çevir daha sonra nero dan video cd yarat a girerek yazabilirsin. Avi den Mpeg ye çevirmek için sana tavsiyem total video converter dir video çevirme ve yazma süresi videonun boyutu ve süresine göre değişir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...