Jump to content

Patlamýþ mýsýr patlatma dersleri :))


Sadness

Recommended Posts

Beyler üþenmedim bugun 1 kilo patlamýþ mýsýr ile önüme gelen her baharat ve nesne ile test ettim sonuçlar mý?

1)Zeytin yaðýný biraz daha çok koydum alýþýlmýþýn dýþýnda ve alýþýlmýþýn dýþýnda çok tuz sonuç; güzel.Ama yaðýn az yada çok olmasý tadýnda bir deðiþiklik yapmadý ama tuz çok olunca bayaðý güzel oluyomuþ.

2)Gene zeytin yaðý normal oranda yanýnda da þeker bildiðimiz toz þeker sonuç; ilginç bir tat çýktý ortaya bi acayip oldu ne mýsýra benziyo ne baþka birþeye ama güzel oldu tavsiye ederim.Zati bunu bana biri tavsiye etmiþti bir dene diye denedim güzelmiþ...

3)Gene zeytin yaðý normal oranda yanýnda da pul biber az kimyon az tuz sonuç; iðrenjj böhhggðð hayatýmda yediðim en iðrenç yiyecek oldu asla tavsiyem deðildir kesinlikle denemeyin.Tadý ilk önce güzel gibi geldi sonra aðzýmda sanki plastik yiyormuþum gibi bi tat ki anlatamam hala dilimin ucunda.

4)Bu sefer tereyaðý çok deðil ama þeker az oranda ve patladýktan sonra üzerine serpiþtirilmiþ nesquick ile sonuç; mükemmel oldu benim bulduðum bu tat bence 100 yýl sýralamasýnda ilk 10'a girer kesin.Ya bi düþünsenize kakaolu mýsýr yaa kim denedi þimdiye kadar?

5)En son olarak zeytin yaðý normal oranda tuz ve kekik ikisi de ayný oranda sonuç; burnunuzun ucuna hafif kekik kokusu geliyo deðiþik bir tat bu da iyi oldu ama denemeyin eðer kekik sevmiyorsanýz.

ip ucu : patlatýrken mýsýrý çok fazla sallamayýn ilk koyduðunuz esnada taaki bir iki tanesi patlamaya baþlayýnca sallayýn boþ yere yorulmayýn.(Durmadan salla yanmasýn fln diyolar ya onlar sallamasyon þeylermiþ meðer...)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...