Jump to content

Adana Superonline Fiber Internet


ELeCTRo

Recommended Posts

Merhaba Arkadaşlar Adanalı Arkadaşlara TURKCELL-SuperOnline Fiber İnternet Servisi Hakkında Araştırdığım Hizmet Hakkında Haberdar Etmek istedim. Ben Adana/Çukurova 'da ikamet etmekteyim ve Yaklaşık 1 haftadır, hatta 2 Hafta Oldu Sanırım Tüm Mahalle Fiber Optik Kablolarla döşenmiş durumda yaklaşık 20 güne kadarda Hizmete Geçeceğini Duyduğum tarifelerini görünce çok şaşırdığım ve Çok ilgi duyulacağını umduğum bu haberi sizlerle paylaşmak istedim. Gerekli Kampanyalar ..vb bilgileri aşağıya sizler için ekledim.

logo.gif

kampanyalar.jpg

cretlendirme.jpg

6mbite 110 tl ödenen superonline da 99 tl ye 50mbit hıza karşılık geliyor gibi birşey.

Daha Fazla Kafa ütülemek istemiyorum Superonline Fiber internet hakkında Detaylı Herşeyi Offical Siteden bakarbilirsiniz.

Super Online internet Gürül Gürül internet Offical Site

Adanalılar Yaşadık :clapping:

Link to comment
Share on other sites

Önce paylaşım için teşekkürler,bu uygulama belli yerlerde kalmamalı ve tüm yurt genelinde uygulanmalı.Aklıma takılan bir soru var oda bu kadar yüksek bant genişiliği sunulan dsl yi destekleyen modem varmı ülkemizde? Şayet var ise bu kadar yüksek veriden faydalanmak için şuan kullanılan pc donanımda değişiklikler yapılmanın zamanı gelmiştir diye düşünüyorum.Diyelim yukardaki tabloyu göz önüne alırsak 100 mps hızı destekleyen modemle iş bitmiyor ona paralel olarak pc donanımlarda bulunan onboard ethernet kartı disablet yaparak pc sistemine 1 mps lik yüksek veri alış veriş yapan ethernet kart takılması gerekiyor ki bu kadar yüksek veriden tam faydalanmak için acaba bu konuda yanlışmı düşünüyorum ben.Ayrıca superonline fiber uygulamasında 50 gb kota sınırınıda unutmamak gerekir.Saygılarımla.

Link to comment
Share on other sites

Baktım şimdi. TTNet ile aynı kapıya çıkıyor. Net Limitsiz İşyerim paketi de aynı. 15 GB downloaddan sonra hızını 512'ye düşürüyor. Burada internet altyapısı sağlam olmadığı için, TTNet ile kağnı arabası kullanacağımıza Superonline ile süreli dahi olsa hızlı internet kullansak yine iyi. TTNet kazıklayacağına aynı parayı Superonline'a vereyim; iş inada bindi. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...