Jump to content

Uzun Zaman Sonra :)


morning

Recommended Posts

Öncelikle hepinize tekrar merhaba :) Arkadaşlar inanın bu konuyu açarken oldukça tereddüte düştüm.Acaba nasıl tepki alacağım diye merak ediyordum.Neyse artık yönetim uygun görmezse siler.Ancak çok önemli yanlış anlaşılmalar var bunları bir düzeltmem gerek.

Ekimden önce forumda aktif iseniz adımı mutlaka bir şekilde duymuşsunuzdur (diye düşünüyorum). Site açısından bakarsanız her şey harikaydı zaten, moderatör adayıydım, dvd satışı yapıyordum, yaptığım paylaşımlar teşekkür topluyordu filan (övmek için söylemiyorum,durumu anlatıyorum sadece)

Fakat kişisel açıdan durum oldukça farklıydı. (Bu şu anda önemli değil,anlatmamı istemeyin lütfen) Tüm bunlar sonucunda ani bir kararla siteyi terkettim bildiğiniz gibi.

Çünkü bir seçim yapmam gerekiyordu.Ya ben, ya da bu site. Bu seçimi kendimden yana yaptım çünkü kendim için gerçekten hiç zaman ayırmadığımı farketmiştim.

Kısaca siteyi terketme nedenim birileriyle değil, kendimle aramın bozuk olmasıydı.Bazı arkadaşlar yanlış anlamış,ben kimseye kızıp gitmedim.

Bu süre zarfında, bu siteye hiç girmemeyi tercih ettim.Çünkü eğer girseydim yine başlayacağımı biliyordum.Bu süreç bir nevi 'kendini farketme' süreciydi. Kendimi TNCTR'ye o kadar bağlamışım ki,gerçekten bir 'yaşamım' olduğunu unutmuşum.

Bazılarınız için saçma,anlaşılmaz,çocukça gelebilir.Ancak neler yaşadığımı asla bilemezsiniz.

Bir süre önce de başka bir nick alıp forumda dolaşmaya başladım [bu nicki vermeyeceğim ısrar etmeyin :) ] ve anladım ki,ben bu siteyi gerçekten özlemişim.Zaten bana da bir özlem vardı,bunun farkındaydım.

Evet,sonuç olarak bu konuyu yazmam bu siteye geri döndüğümün bir simgesidir.

Peki, şimdi asıl merak ettiğiniz noktaya gelelim.

Paylaşımlar ne olacak?

Öncelikle MXP partları silindi biliyorum.Ancak ne yazık ki harddisk bozulması yaşadığımdan dolayı bendeki partlar da bozuk. Bozuk olmasaydı inanın yüklerdim. Elimde MXP 2009 DVD'si var tabii ama ne kadar sağlam bilmiyorum,bir çiziği yok görünüyor,kendim de kullanıyorum ama biliyorsunuz ufacık bir hata kurulumun sorunlu olmasına neden olabiliyor.

Bu çalışma gerçekten çok emek istediği için bir daha güncelini hazırlayabilir miyim bilmiyorum.

Diğer paylaşımlar ne durumda bakmadım daha.420 tane özel mesaj atılmış, onlarla ilgilenmem gerekti önce.

Formatlık CD çalışmasının yeni versiyonu istenmiş mesela, eğer yapabilecek zaman bulursam hazırlayabilirim ancak hiç bir şeyin garantisini vermiyorum çünkü bu işi gerçekten unuttuğumu farkettim.Kendi anlattıklarımı ve diğer anlatımları tekrar gözden geçirmem gerekecek sanırım :pardon:Paylaşım yapmaya umarım devam edebilirim kısa zamanda.

Bir de,yeterince rahatsızlık verdiğim için özür diliyorum tüm forumdan ve yönetimden :whistle:

Tek bir üyenin böylesine yaygara çıkarması beni de ciddi olarak rahatsız ediyor çünkü.Ancak dediğim gibi bazı yanlış anlaşılmaların düzeltilmesi gerekiyordu.

Büyük konuşmuyorum fakat bir aksilik (net kapanması, sitenin kapanması, üniversite cart curt vs.) çıkmadığı sürece buradayım, nokta

Bir sorunuz varsa buradan ya da özel mesajdan sorabilirsiniz arkadaşlar.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 151
  • Created
  • Last Reply

morning sana ve herkese hayatında başarılar mutluluklar dilerim.İnsanın bazı kötü yaşadığı dönemler olabiliyor.Geçmiş olsun.Tekrar HOŞGELDİN.gerçekten özlettin kendini.

Link to comment
Share on other sites

insan kendini kaptırırsa dediğin gibi oluyor dediklerinin aynısı ilk başladığım zamanlarda bende de olmuştu sonradan biraz pasifleştirdim kendimi normal takılmak lazım kasmamak şartıyla paylaşımlar devam etmeli bence biraz pasif olmanında zararı olmaz insanın kendi hayatı herşeyden önce gelir bunu kimse unutmasın sende tekrar hoşgeldin

Link to comment
Share on other sites

Belki forumda pek aktif değilim ama forumu hemen hemen hergün takip ediyorum. Gözlemlediğim kadarıyla baya bir paylaşımın ve emeğin var açtığın konular olsun, yardımların olsun. Tekrardan hoşgeldin. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...