Jump to content

Apple Sizi Kalp Atışlarınız İle Tanımak İstiyor!


muselmansuffe

Recommended Posts

2jcxc8z.jpg

AppleInsider'ın haberine göre; Apple, Amerikan Patent Dairesi USPTO'a yeni bir teknoloji için patent başvurusu yapmış. Apple, bu teknolojiye "sorunsuz bir şekilde iliştirilmiş kalp atış monitörü" adını vermiş. Apple'ın patent başvurusu yaptığı bu teknoloji, her insanda farklı olan kalp atış ritmini tespit edebiliyor. Bir anlamda Apple, sizi kalp atışlarınızla tanımak istiyor.

Tabi Apple'ın neden böyle bir teknoloji geliştirdiğini anlamak zor değil. Apple, sizden habersiz kullanılan veya bir şekilde başkasının eline geçen telefon ve diğer elektronik aletleri bu teknoloji ile çalışmaz hale getirmek istiyor.

15ob3o9.jpg

Ayrıca, bu teknoloji sadece size özel kalp atış ritminiz ile sizi tanımakla kalmıyor, aynı zamanda kalp atış ritminizden o anki duygularınızı da anlayabiliyor. Peki Apple, neden sizin duygusal durumunuzu anlamak istesin ki? Bunun oldukça basit bir cevabı var. Apple, ruhsal durumunuza göre size şarkı tavsiye edecekmiş. Sevgilisinden ayrılanlara Müslüm Baba, kulaklığı takıp koşu yapanlara ise Metallica...

Kaynak: thgtr
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...