Jump to content

Camlar TV Ekranına Dönüşüyor


skyman

Recommended Posts

Camlar TV Ekranına Dönüşüyor

imajaspig5.jpg

3M tarafından mikro kürecik teknolojisi kullanılarak geliştirilen Vikuiti Projeksiyon Filmleri Türkiye’de satışa sunuldu. LCD ve Plazma ekranlara kıyasla daha ekonomik bir çözüm sunan 3M Vikuiti Projeksiyon Filmleri ile ekrana istenen şekil verilebiliyor.

Gün ışığında bile görüntü kaybına uğramayan projeksiyon filmleri, cam veya akrilik gibi şeffaf bir yüzeye uygulanıyor ve üzerine arkadan projeksiyon cihazı ile görüntü yansıtılıyor. Her türlü görüntü 3M Vikuiti™ Projeksiyon Filmleri ile oluşturulan ekranda net bir şekilde izlenebiliyor.

Yaratıcılığınızı kullanın

3M Vikuiti projeksiyon filmleri istenen şekilde ve boyutta kesilip kullanılabiliyor. Farklı görüntü alanları yaratmak isteyenler için ideal olan film, uygulandığı yüzeyden herhangi bir iz bırakmadan sökülebiliyor. Ekranın alacağı şekli yaratıcılığa bırakan filmler, LCD ve Plazma ekranlardan farklı olarak 180 dereceye kadar geniş görüş açısı sunuyor.

Üstün Teknoloji

3M Vikuiti projeksiyon filmi, ortamdaki ışığı emebilen özel siyah bir katmandan oluşuyor. Filmin yapışkanlı yüzeyinde ise mikrokürecik teknolojisine dayalı bir yapı bulunuyor. Arkadan yansıtılan projektörden gelen ışık mikroküreciklerden geçiyor ve şeffaf yüzeye görüntüyü yansıtıyor. Dışarıdan gelen ışık ise ortadaki siyah katmandan geçemiyor, böylece görüntü kaybı engelleniyor. 3M Vikuiti™ Projeksiyon Filmleri 1,2 metre eninde ve 5 ya da 10 metre uzunluğa ulaşan rulolar halinde üretililiyor.

3M Vikuiti Projeksiyon Filmleri, vitrinlerden toplantı odalarına, sergi alanlarından ve müzelerden eğitim kurumlarına kadar pek çok farklı alanda kullanılabiliyor. Her türlü şeffaf yüzeyi televizyon ekranına dönüştüren bu filmler yepyeni bir reklam mecrası yaratıyor.

AA

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...