Jump to content

Youtube'dan Yeni Bir Editör!


muselmansuffe

Recommended Posts

YouTube'dan Yeni Bir Editör!

afw1276709462.jpg

YouTube'a video yükleyen kullanıcıların, artık videolarını düzenleyebileceği, şekillendirebileceği bir editör var! YouTube Editor adını alan yeni özellik ile neler yapılabilir?

Ülkemizde halen daha erişimi engelli olan dünyanın en popüler video paylaşım platformu YouTube, video yükleyicilerinin, yükledikleri videoları daha rahat düzenleyebilmesi ve üzerlerinde oynayabilmesi için yeni bir özelliği aktif hale getirdi!

YouTube Editor adını alan yeni bir bölüm sayesinde, siteye video yükleyen kullanıcılar, yükledikleri videoları düzenleyebilecek ve üzerlerinde çeşitli oynamalar yapabilecek. Üstelik bu işlemleri, videoyu yükleme esnasında yapmak zorunda olmayacaklar!

Diğer bir deyişle, 2 sene önce yüklediğiniz bir videoyu bile dilediğiniz anda yeniden düzenleyebilir, başlığını değiştirebilir, yüklediğiniz videoları ard arda ekleyebilir ve arkalarına yeni sesler ekleyebilirsiniz!

Video kolajcılar için oldukça büyük bir fırsat olan YouTube Editor'un bir diğer artı özelliği ise, cloud-computing tabanlı, yani bulut bilişim tabanlı yapıya sahip olması! Üzerinde oynadığınız videoya yeni başlık ekleyerek, sağ tarafında bulunan Publish, yani Yayınla butonu aracılığıyla siteye eklemiş oluyorsunuz.


Kaynak: shiftdelete
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...