Jump to content

Mipony Pro 3.2.2


Murme
 Share

Recommended Posts

jdownloader den hıc bı ustunlugu yok hatta eksıgı var modeme reset attıramıyorum bunda kısacası premuım ıcın onun ıcınde bu suru cok saglam programlar var

moden reset atmasina gerek var zaten otomatik indiryor sana sormoryor başlamak için jdownloader makine kastiran bir porg varmi ben onunla indiryorum jdownloader 100 üzerine cikmiyor ama bu 400 rapid gördüm hotfile şifre kendi yaziyor . yigit öldür ama hakinm yeme sen beyenmeye bilirsin ama bu beğencek bir sürü kişi var

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...

Mipony 1.1.2 Türkçe (Multilang)

screendescargaseng.png

Program hakkında bilgiler:

Mipony Rapidshare, Hotfile, Megaupload gibi dosya paylaşım sitelerindeki dosyaları bilgisayar başında beklemenize gerek kalmadan otomatik olarak innDirebilmenize imkan veren gelişmiş özelliklere sahip ücretsiz bir yazılımdır.

Program emsallerine göre daha gelişmiş özelliklere ve kolay bir kullanıma sahiptir. Mipony'yi emsallerinden ayıran en önemli ve kullanışlı özelliği ise kopyaladığınız bir metinden veya girdiğiniz bir internet adresinden, inndirilebilecek linkleri kendisi otomatik olarak algılayıp listeye ekliyor. "Add Links" bölümündeki kutuya ister doğrudan linkleri girebilir, ister içinde linklerin bulunduğu (ayıklanmamış) bir metni olduğu gibi yapıştırabilir, isterseniz de linklerin bulunduğu internet sitesinin adresini yapıştırabilirsiniz. Daha sonra "Detect Links" tuşuna bastığınızda Mipony, girdiğiniz metinleri ve sayfa adreslerini analiz ederek inndirilebilecek adresleri ayıklar ve inndirme listesine ekler.

Programın ayrıca kendi dahili tarayıcısı (browser) bulunmaktadır. Bu şekilde başka bir tarayıcı kullanmadan programın kendi içinde internet sitelerini dolaşabilir ve bulduğunuz linkleri kolayca inndirme listesine ekleyebilirsiniz.

Bunun yanında programın Capture, yani herhangi bir ortamdan linkleri fareniz ile seçip kopyaladığınızda bunu otomatik olarak algılayıp listeye ekleme özelliği de vardır.

Bir diğer özelliği de içeriğinde bulunan HJSplit programı ile parçalanmış video dosyaları gibi dosyaları tek bir dosyaya birleştirebilirsiniz.

Program bir araç çubuğu eklentisiyle birlikte geliyor. Bu eklentiyi kurulumda kurup kurmayacağınızı seçebiliyorsunuz. Eklenti Internet Explorer ve Firefox içindir.

Programda desteklenen paylaşım siteleri:

Megaupload, Rapidshare, Hotfile, Easy-share, Gigasize, Mediafire, Depositefiles, Filefactory, Uploading, 4shared gibi 20'nin üzerinde siteyi destekler.

Rapidshare, Hotfile ve Megaupload siteleri için Premium hesap desteği vardır.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Dosya boyutu:5.5 mb tır.

2wpiipt.jpg

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...

Mipony | 2010 | 1.2.1 | Türkçe

[img]http://hitfilmindir.org/wp-content/uploads/2010/12/75674.jpg[/img]

Mipony Rapidshare, Hotfile, Megaupload, Sharex, X7, Big & Free, ZippyShare gibi dosya paylaşım sitelerindeki dosyaları bilgisayar başında beklemenize gerek kalmadan otomatik olarak indirebilmenize imkan veren gelişmiş özelliklere sahip ücretsiz bir yazılımdır.

Programda desteklenen paylaşım siteleri: Megaupload, Rapidshare, Hotfile, Easy-share, Gigasize, Mediafire, Depositefiles, Filefactory, Uploading, Filefactory, 4shared gibi 20′nin üzerinde siteyi destekler.Rapidshare, Hotfile ve Megaupload siteleri için Premium hesap desteği vardır.

Program emsallerine göre daha gelişmiş özelliklere ve kolay bir kullanıma sahiptir. Mipony’yi emsallerinden ayıran en önemli ve kullanışlı özelliği ise kopyaladığınız bir metinden veya girdiğiniz bir internet adresinden, indirilebilecek linkleri kendisi otomatik olarak algılayıp listeye ekliyor. “Add Links” bölümündeki kutuya ister doğrudan linkleri girebilir, ister içinde linklerin bulunduğu (ayıklanmamış) bir metni olduğu gibi yapıştırabilir, isterseniz de linklerin bulunduğu internet sitesinin adresini yapıştırabilirsiniz. Daha sonra “Detect Links” tuşuna bastığınızda Mipony, girdiğiniz metinleri ve sayfa adreslerini analiz ederek indirilebilecek adresleri ayıklar ve indirme listesine ekler.

Programın ayrıca kendi dahili tarayıcısı (browser) bulunmaktadır. Bu şekilde başka bir tarayıcı kullanmadan programın kendi içinde internet sitelerini dolaşabilir ve bulduğunuz linkleri kolayca indirme listesine ekleyebilirsiniz.

Bunun yanında programın Capture, yani herhangi bir ortamdan linkleri fareniz ile seçip kopyaladığınızda bunu otomatik olarak algılayıp listeye ekleme özelliği de vardır.

Bir diğer özelliği de içeriğinde bulunan HJSplit programı ile parçalanmış video dosyaları gibi dosyaları tek bir dosyaya birleştirebilirsiniz.

Program bir araç çubuğu eklentisiyle birlikte geliyor. Bu eklentiyi kurulumda kurup kurmayacağınızı seçebiliyorsunuz. Eklenti Internet Explorer ve Firefox içindir.

English information
Mipony is a handy download manager that has been especially developed to work with free hosting sites such as Megaupload, Rapidshare, Mediafire, Filesend and many others.

All you need to do is copy and paste download links onto Mipony’s interface (or simply enable the program’s clipboard monitor) and relax while your files are being downloaded, one after the other, as fast as possible. You can also use the program’s built-in web browser, or copy and paste a web address and Mipony will scan it in search of download links.

Mipony checks the links before downloading them to make sure they work, waits if necessary and downloads the files to your hard drive. If the file is divided into several parts, Mipony will also let you join them. The program’s configuration settings enable you to limit download speed and number of simultaneous downloads so that you don’t jam your internet connection. You can also use Mipony with premium accounts on many of the supported hosting sites.

[code]http://hotfile.com/dl/100844929/4806fb9/MiPony-v1.2.1.rar.html
http://turbobit.net/meecjiocw3z9.html[/code]

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...

[center][img]http://i.imgur.com/aIjWV.jpg[/img]
[b][color="#00BFFF"]
Mipony 1.4.0 | Katılımsız[/color][/b]

Mipony ile Rapidshare, Megaupload, Hotfiles ve diğer popüler dosya barındırma sitelerinden indirme işlemi yapabilirsiniz. Mipony, premium hesaplar ile de çalışabiliyor. Şu an Megaupload, Rapidshare, Hotfile, Easy-share, Gigasize, Mediafire, Depositefiles, Filefactory, Uploading, 4shared gibi popüler siteler ile birlikte çalışabiliyor.


[b][color="#00BFFF"]Bilgi[/color][/b]
[i][color="#00BFFF"]Lisans:[/color]Ücretsiz
[color="#00BFFF"]Boyut:[/color]7.02MB
[color="#00BFFF"]Dil:[/color]Türkçe
[color="#00BFFF"]Sıkıştırma:[/color]Rar / Şifresiz
[color="#00BFFF"]İşletim Sistemi:[/color]Windows Xp / Vista / 7
[color="#00BFFF"]Tarama:[/color]KAV2011 / Durum Temiz[/i]

[img]http://i.imgur.com/1KwBT.gif[/img]

[b][color="#00BFFF"]~Wupload Download~[/color][/b]
[code]
http://www.wupload.com/file/33284535
[/code]

[b][color="#00BFFF"]~FileSonic Download~[/color][/b]
[code]
http://www.filesonic.com/file/1304453721/Mipony1.4.0.rar
[/code][/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 5 ay sonra...

[center]
[b][size=6][color=red]* Mipony 1.5.3 Multilanguage *[/color][/size][/b]
[b][size=4][color=red]( Dosya indirme programı - 8mb )[/color][/size][/b]

[img]http://img28.resimup.net/di/VT0L.jpg[/img]
[b][size=4][color=red]İLE TARANMIŞTIR (Temiz) [/color][/size][/b]

[b][size=4][color=red]* Açıklama *[/color][/size][/b]
Mipony Rapidshare, Hotfile, Megaupload, Sharex, X7, Big & Free, ZippyShare ve 100‘den fazla dosya paylaşım sitelerindeki dosyaları bilgisayar başında beklemenize gerek kalmadan otomatik olarak indirebilmenize imkan veren gelişmiş özelliklere sahip ücretsiz bir yazılımdır. Program emsallerine göre daha gelişmiş özelliklere ve kolay bir kullanıma sahiptir. Mipony’yi emsallerinden ayıran en önemli ve kullanışlı özelliği ise kopyaladığınız bir metinden veya girdiğiniz bir internet adresinden, indirilebilecek linkleri kendisi otomatik olarak algılayıp listeye ekliyor. Programın ayrıca kendi dahili tarayıcısı (browser) bulunmaktadır. Bu şekilde başka bir tarayıcı kullanmadan programın kendi içinde internet sitelerini dolaşabilir ve bulduğunuz linkleri kolayca indirme listesine ekleyebilirsiniz. Bunun yanında programın Capture, yani herhangi bir ortamdan linkleri fareniz ile seçip kopyaladığınızda bunu otomatik olarak algılayıp listeye ekleme özelliği de vardır.
Bir diğer özelliği de içeriğinde bulunan HJSplit programı ile parçalanmış video dosyaları gibi dosyaları tek bir dosyaya birleştirebilirsiniz.

[b][size=4][color=red]* Resimler *[/color][/size][/b]
[img]http://img535.imageshack.us/img535/2849/20111207122316.jpg[/img]

[img]http://i53.tinypic.com/senkv4.jpg[/img]

[img]http://img266.imageshack.us/img266/6794/20111207123535.jpg[/img]

[b][size=4][color=red]* SORUNSUZ ve GÜVENLİDİR, GÜLE GÜLE KULLANIN *[/color][/size][/b]

[img]http://img22.resimup.net/di/31TT.png[/img]

[code]http://hotfile.com/dl/137043726/8f7fd29/M.Ins.2.rar.html[/code]

[b][size=5][color=red]*** DOSYA ŞİFRESİ: 1234 ***[/color][/size][/b]
[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

[b]Mipony v1.5.3 ML TR[/b]

[spoiler][b]Mipony v1.5.3 ML Türkçe[/b]

http://fullimg.com/images/ekranalntsyny.png

[b]Mipony v1.5.3 ML Türkçe[/b]

Mipony, Ul.to, Fileserve, Wupload, Uploadstaion, Filejungle, Rapidshare, Hotfile, Megaupload, Sharex, X7, Big Free, ZippyShare gibi dosya paylaşım sitelerindeki dosyaları bilgisayar başında beklemenize gerek kalmadan otomatik olarak indirebilmenize imkan veren gelişmiş özelliklere sahip ücretsiz bir yazılımdır. Program Türkçe dil desteği ile birlikte gelmektedir. İdm kullanıp free olarak indirme yapamadığınız yerlerden indirme yapabilirsiniz..

[b]Desteklenen Paylaşım Siteleri[/b]:

# Ul.to
# Turbobit
# Wupload

# Uploadstation
# Hotfile

# Fileserve

# Uploading

# Megaupload

# Rapidshare

# Easy-share

# Gigasize

# Mediafire

# Depositefiles

# Filefactory

# 4shared

[img]http://img266.imageshack.us/img266/6794/20111207123535.jpg[/img]

[b]Özellikler[/b]:

# Captha desteği var

# Dahili tarayıcısı vardır içinde

# Bütün siteleri destekler

# Türkçe dil desteği

[b]Download Full ML TR[/b]
[code]http://www.filesonic.com/file/pZmMQyT
http://ul.to/2e4tryno[/code][/spoiler]

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...
  • Editor

[center][b][size="4"][font="Comic Sans MS"][color="#ff0000"]MiPony[/color][/font][font="Times New Roman"] [color="#0000ff"]v1.6.3[/color] | 3.7 MB + [color="#800080"]Portable[/color][/font][/size][/b][/center][center]
[/center][center][img]http://i36.fastpic.ru/big/2012/0426/76/222a2a46494189895b8521c8c17b0e76.jpg[/img][/center][center]
[/center][center]Home Page: [color="#0000ff"]www.mipony.net[/color][/center]
[b][font="Century Gothic"][size="3"][color="#006400"]Installer[/color][/size][/font][/b]
[code]http://www.mipony.net/downloads/Mipony-Installer.exe[/code]

[b][font="Book Antiqua"][size="3"][color="#800080"]Portable[/color][/size][/font] | 10 MB[/b]
[code]http://extabit.com/file/27auvkx4z220d/MiPony_1.6.3_Portable.exe
http://extabit.com/file/27auvkx4z220t/MiPony_1.6.3_Portable.rar

http://rapidgator.net/file/9109841/MiPony_1.6.3_Portable.exe.html
http://rapidgator.net/file/9109836/MiPony_1.6.3_Portable.rar.html

http://turbobit.net/nno2vqjx2ox5/MiPony_1.6.3_Portable.exe.html
http://turbobit.net/fv5qadpbieup/MiPony_1.6.3_Portable.rar.html[/code]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...
  • Editor

[center][size="4"][b][font="Comic Sans MS"][color="#ff0000"]MiPony[/color][/font][font="Times New Roman"] [color="#0000ff"]v2.0.0[/color] + [color="#800080"]Portable[/color] | 3.8 MB[/font][/b][/size][/center][center]
[/center][center]Anasayfa: http://www.mipony.net/[/center]
[code]http://www.mipony.net/downloads/Mipony-Installer.exe
http://turbobit.net/5b73958the4e.html
http://depositfiles.com/files/0kgwa5tfe
http://letitbit.net/download/66103.6e4206311338e3badb10e93a620e/Mipony-Installer.exe.html
http://vip-file.com/downloadlib/8824764018475731164-66103.6e4206311338e3badb10e93a620e/Mipony-Installer.exe.html[/code]

[b][color="#800080"]Portable[/color][/b]
[code]http://letitbit.net/download/54076.57613d842277a8b9f908b950c1c0/MiPony.7z.html
http://turbobit.net/puvai0x9pkcv.html[/code]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...
  • Editor

[center][size=5][b][font=comic sans ms,cursive][color=#FF0000]MiPony[/color][/font] [font=times new roman,times,serif][color=#0000ff]v2.0.1[/color] + [color=#800080]Portable[/color] | 3.93/5.04 MB[/font][/b][/size][/center]

[center]Anasayfa: [color=#0000ff]www.mipony.net[/color][/center]

[color=#006400][b]Installer[/b][/color][CODE]
http://www.mipony.net/downloads/Mipony-Installer.exe
veya
http://letitbit.net/download/34529.34bc905cfe8efe3d9e67e634d5a9/MiPony_2.0.1.rar.html
http://turbobit.net/xk6o97gei7n8.html[/CODE]

[b][color=#800080]Portable[/color][/b][CODE]
http://letitbit.net/download/20913.213db8d6ac7e6c24ddf0535e059e/MiPony_2.0.1_Portable.rar.html
http://turbobit.net/ufp0vk3tp3on.html
18.7 MB
http://extabit.com/file/28cjksfiadzam
http://ul.to/hpivl7tu
http://www.secureupload.eu/lqn3zji0llpb/MiPony_v2.0.1_Port.rar[/CODE]

[color=#ff8c00][b]CAPTCHA BROTHERHOOD MIPONY PLUGIN[/b][/color]
[img]http://www.mipony.net/images/pluginsbrotherhoodweb.png[/img]
[CODE]http://ocrhood.gazcad.com/CaptchaBrotherhood_v1.1.7.msi[/CODE]

[color=#ffa500][b]IMAGETYPERZ MIPONY PLUGIN[/b][/color]
[CODE]http://www.imagetyperz.com/API/NEW/MiPony%20Plugin%20by%20Imagetyperz%20(Installer).rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

[color=#00659A][font=arial][size=5][background=rgb(249, 249, 247)]MiPony 2.0.2 DC 23.11.2012[/background][/size][/font][/color]

[img]http://i48.fastpic.ru/big/2012/1123/1e/e2e80e8e8d4183c65a5d770e42db261e.jpg[/img]

[b]MiPony 2.0.2 DC 23.11.2012 | 4.04 Mb[/b]

[color=#333333][font=Verdana][size=2][background=rgb(249, 249, 247)]www.mipony.net[/background][/size][/font][/color]
[color=#333333][font=Verdana][size=2][background=rgb(249, 249, 247)][img]http://www.gfxtra.com/images/downloadnow.gif[/img][/background][/size][/font][/color]
[color=#333333][font=Verdana][size=2][background=rgb(249, 249, 247)][CODE]
http://u9026512.letitbit.net/download/73445.70f19d00158368a7f2c8650301c4/MiPony_2.0.2_DC_23.11.2012.rar.html
http://turbobit.net/3iafi64o2h5f.html
[/CODE][/background][/size][/font][/color]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • Editor
MiPONY v2.0.3 + Portable | 3.97 Mb/8.25 Mb
 
Change in MIPONY VERSION 2.0.3
[spoiler]-Added filenium.com unrestrictor support.
-Added linksnappy.com unrestrictor support.
-Added speedyshare premium support.
-Added cloudzer.net premium support.
-Added cyberlocker.ch premium support.
-Added oteupload.com premium support.
-Added 180upload.com premium support.
-Added filevice.com premium support.
-Added ryushare.com premium support.
-Added uptobox.com premium support.
-Fixed crash on loading plugins with errors.
-Added download support for cloudzer.net
-Added download support for cyberlocker.ch
-Added download support for oteupload.com
-Added download support for 180upload.com
-Added download support for filedownloads.org
-Added download support for filevice.com
-Added download support for sharedbit.net
-Added download support for wizzupload.com
-Added download support for restfile.ca
-Updated mediafire.com
-Updated speedyshare
-Updated depositfiles.com
-Updated zippyshare.com
-Removed filerose.com
-Removed sharpfile.com
-Updated rockdizfile.com
-Updated secureupload.eu
-Updated uploadcore.net
-Updated ultramegabit.com
-Updated uploading.com
-Removed glumbo.com
-Removed tsarfile.com
-Removed migaload.com
-Updated asfile.com
-Updated filegag.com
-Removed filedino.com
-Updated turbobit.net
-Updated letitbit.net
-Removed xfileshare.eu
-Added clipshouse.com
-Updated hitfile.net
-Added exoshare.com multilinks support.
-Added bitsor.com multilinks support.
-Added directmirror.com multilinks support.[/spoiler]
 
Installer
http://www.mipony.net/downloads/Mipony-Installer.exe

http://turbobit.net/eunehmsv8pcr.html
http://letitbit.net/download/08259.02b4b7bd82819273e300f5d4ce6a/Mipony-Installer.exe.html
http://www.secureupload.eu/beo45epjr7k7/Mipony-Installer.exe
http://u6560366.vip-file.com/downloadlib/847078556390862750-08259.02b4b7bd82819273e300f5d4ce6a/Mipony-Installer.exe.html
Portable
http://turbobit.net/frfbhfoleqht.html
http://letitbit.net/download/58967.54ae5aa7903ecfad7353d2a2873c/MiPony_Portable.rar.html
http://www.secureupload.eu/d2ry7e1yupgv/MiPony_Portable.rar
http://vip-file.com/downloadlib/33317190510552890226-58967.54ae5aa7903ecfad7353d2a2873c/MiPony_Portable.rar.html
Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...
Mipony v2.0.3 Türkçe
 
 
Mipony v2.0.3 Türkçe 
 
Mipony, Ul.to, Fileserve, Wupload, Uploadstaion, Filejungle, Rapidshare, Hotfile, Megaupload, Sharex, X7, Big Free, ZippyShare gibi dosya paylaşım sitelerindeki dosyaları bilgisayar başında beklemenize gerek kalmadan otomatik olarak indirebilmenize imkan veren gelişmiş özelliklere sahip ücretsiz bir yazılımdır. Program Türkçe dil desteği ile birlikte gelmektedir. İdm kullanıp free olarak indirme yapamadığınız yerlerden indirme yapabilirsiniz..
 
Desteklenen Paylaşım Siteleri:
 
# Ul.to
# Turbobit
# Wupload
 
# Uploadstation
# Hotfile
 
# Fileserve
 
# Uploading
 
# Megaupload
 
# Rapidshare
 
# Easy-share
 
# Gigasize
 
# Mediafire
 
# Depositefiles
 
# Filefactory
 
# 4shared
 
20111207123535.jpg
 
Özellikler:
 
# Captha desteği var
 
# Dahili tarayıcısı vardır içinde
 
# Bütün siteleri destekler
 
# Türkçe dil desteği
 
Download:

 

http://ul.to/bqittzh7

 

Link to comment
Share on other sites

  • 10 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 5 ay sonra...

Mipony 2.1.4 DB 109 + Portable

http://letitbit.net/download/43608.44aa92fb88700a9ecd9f282e584a/Mipony_2.1.4_DB_109.rar.html
http://turbobit.net/pxrkz08pjadd.html

Portable
http://letitbit.net/download/88931.82a409aef95b5da0fabc4a52216c/Mipony_2.1.4_DB_109_Portable.rar.html
http://turbobit.net/mdkpy95sk2em.html
Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

Mipony 2.2.0 DB 112 + Portable | 5.5/13.3 Mb

http://www.mipony.net/

download6.gif

Mipony 2.2.0 DB 112 

http://u34849051.letitbit.net/download/43371.4133f3635ea96f043c48f0521bff/Mipony_2.2.0_DB_112.rar.html
http://turbobit.net/ya06rm7w30h7.html

Mipony 2.2.0 DB 112 Portable

http://u34849051.letitbit.net/download/48577.4cd40460528eb92bc83f2c98ba30/Mipony_2.2.0_DB_112_Portable.rar.html
http://turbobit.net/1q862roe3tll.html
Link to comment
Share on other sites

Mipony 2.2.0 DB 112 + Portable

http://letitbit.net/download/43371.4133f3635ea96f043c48f0521bff/Mipony_2.2.0_DB_112.rar.html
http://turbobit.net/ya06rm7w30h7.html

Portable
http://letitbit.net/download/48577.4cd40460528eb92bc83f2c98ba30/Mipony_2.2.0_DB_112_Portable.rar.html
http://turbobit.net/1q862roe3tll.html
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra...
  • 7 ay sonra...
  • semsibey changed the title to Mipony Pro 3.2.2

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...