Jump to content

Half Life Full Hileli


lorder

Recommended Posts

Öncelikle herkese iyi çalışmalar. Sizden isteğim internet kafe için tüm hileleri açık olan bir half life, Lan serverdan oynamak için adam doğar doğmaz tüm silahlar , uzun atlama , ek enerji % 100 gibi bir oyun bulabilmeniz ben internette aradım pek bişey bulamadım trainer lar filan var onlarda çalıştıramadım zaten oyunculara önce şunu aç sonra şunu yap die bi oyun olmaz müşteri hazırcıdır tıklattığı an tek kısayol işini görmeli. Ben daha önce böle bi oyun görmedim ama olduğunu söyleyenler var yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yarın yani 16 temmuz saat 23:30 civarı kafede clone işlemine başlıcaz. Başlamadan oyun ortaya çıkarmı emin değilim ama yinede ihtimal vardır kalabalık bir site. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi çalışmalar

Link to comment
Share on other sites

hazırda varmıdır bilmiorm ama bi ara uraşmıştm bu tarz bişyle. benm bildgm 2 yol var. 1. si oyunu açınca üstte console yazan yere girip te yazılan kodlar oyunda işliyor.işte o console oyunun oldgu klasördeki bi config dosyası içindeki kodlara bakıor açılışta. sende o config dosyasını bulup içine console u açıp yazdğn hile kodları girecen ve oyun açldgnda otomatkman kendsi o dosyadan bakıp gircek. 2. yol ise gireceği kodları tuşlara ataman. mesela normalde sv_gravitiy 800 iken sen bunu 1 yapıp adamların uçmasını istiyorsn diyelim. bunu atıyorum T tuşuna atarsın. oyuncu t ye bastımı sv_gravity 1 komutu girilir. mesela ben t y u tuşlarına şunları kaydetmiştim. t ye sv_cheats 1 , y ye restart, u yada impulse 101 yaptm. böylece oyun kurunca sırasyla t y u ya basmam yetiordu. kendi hileleri açık hale getirip, oyuna restart çekip, silah şifresini giriyor.sorada oyunda silah bitince sadece impulse 101 komutunun kayıtlı oldugu u ya basmam yeterli oluyor. bunu yapacagın komut sanırm bind di. yani bind t sv_cheats 1 yazınca t tuşuna sv_cheats 1 i atamış olrsn. bunu oyun içinde 1 kere yazıp yapman yeterli yanlış hatırlamıosam kapatıp açınca da işliodu. ama işlemezse tuşların da olduğu bi config dosyası var onu bulup oraya yazdınmı sürekli işler.(bu bind komutu hatrlarsan botlu oyunda ışınlanma için kullanılırdı. bind ile herhangi bi waypoint yazar bi tuşa atardık. benmde aklma ordan gelmşti bu mantk) ben uzun zamandır uraşmıorm böyle şeylerle ve bnde hl cs vs. de kurulu dgl. o yüzden verdiğim kodlar yanlış olabilir tam hatırlamadgm için. ama mantığı anladysan kendn yapabilrsn bişeyler.

Link to comment
Share on other sites

Teşekkürler bi araştırcam ama daha ayrıntılı tam olarak nasıl yapılabileceği hakkında bi bilgisi olan varsa çok daha yardımcı olabilir gece yarısına kadar vaktim var olursa süper olur :) iyi çalışmalar.

EDİT: Hileleri aktif yapamadım ımpulse 101 i f tuşuna atıyorum kabul etmiyor fakat sadece ımpulse gibi boşluksuz karakter atamalarını kabul ediyor. Hiç olmazsa oyun açılışında restart çekmeden console a sv_cheats 1 yazmadan hileleri kullanıma açık brakabildim o yeterli olur inş. artık gerisini oyun açılınca kendileri yapsın bi é tuşuna basıp yukarı enter a bascaklar :D olsun artık bunada razıyım config dosyasını buldum inceledim sv_cheats 1 i entegre ettim (alt tarafı son satıra yazdım) işe yaradı teşekkürler kardeşim & abim :D iyi çalışmalar.

Link to comment
Share on other sites

impulse 101 komutunu tırnak içine alırsan iş görür kardeşim.

Fakat F'e atama, F silahın ışığını açar, eğer değiştirirsen karanlık yerleri aydınlatamaya bilir oyuncu.

Bind * "impulse 101" yazdığın takdirde *'a basınca impulse 101 komutunu aktifleştirir.

veya Bind * say "En buyuk TNC" yazdığın takdirde *'a basınca y harfine basılıpda yazı yazılmış gibi oyuna En buyuk TNC yazar.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...