Jump to content

Çernobil'in oyunu mart ayýnda piyasada


KelebeK

Recommended Posts

0501_cer.jpg Çernobil'in oyunu mart ayýnda piyasada

Çernobil faciasý sonrasýndaki olaylarý konu alan "S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl" adlý bilgisayar oyunu, mart ayýnda piyasaya sürülecek. Teknik tarafta nVidia ve AMD ile iþbirliðine gidilen oyunda, nVidia ekran kartlarý ve AMD'nin 64 bit iþlemcileri ile yüksek performans gösterecek.

Bölümler halinde devam eden oyunun nasýl sona erdiði þimdiye kadar üretici firma tarafýndan açýklanmadý. Facianýn 21. yýldönümünden önce piyasa sürülmesi için son hazýrlýklarý tamamlanan oyunun, piyasaya sürülme tarihi 16 Mart 2007 olarak belirlendi.

ÝKÝNCÝ ÇERNOBÝL FACÝASININ SONRASI

Oyunun Çernobil ile baðlantýsý, geçmiþte yaþanan felakete deðil yakýn gelecekte yaþanmasý kurgulanan ikinci bir felakete dayandýrýlýyor. Felaketin arkasýndan bölgede Hollywood filmlerinden tanýdýðýmýz ABD Ulusal Muhafýzlarý'nýn Rusya'daki eþdeðeri devreye giriyor. Bu ekipler derinlerden gelen ürkütücü seslerin peþine düþmek yerine bir süre olay yerinde kalýp eski görevlerine dönüyor.

Ýzciler bu aþamadan sonra devreye giriyor. 30 kilometrelik alana sýzan izci gruplarý, kýzýlderili adaþlarý gibi eski tarzda araþtýrmalara baþlýyor.

Garip sesleri çýkaranlarýn ikinci Çernobil faciasýndan sonra ortaya çýkan radyasyonun mutasyona uðrattýðý hayvanlar ve hayata döndürdüðü ölüler olduðunu ortaya çýkaran izciler, hem yetkililere durumu rapor ediyor hem de bu yaratýklarý ortadan kaldýrýyor. Oyun bu izci birimlerinin komutasýna dayanýyor.

Yürüme ve araç kullanma modlarý bulunan oyunda, bilgisayara karþý oynamanýn yanýsýra birden çok oyuncu ile oynama modlarý da bulunuyor.

http://www.gencbilim.com

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...