Jump to content

MÝT e Haber ver


turantula

Recommended Posts

MÝT'ten haber ver kampanyasý

MÝLLÝ Ýstihbarat Teþkilatý (MÝT), kuruluþunun 80. yýlýnda bir ilki gerçekleþtirerek, internet üzerinden vatandaþlara yönelik, 'Nasýl yardým edebilirsin' adý altýnda bir kampanya baþlattý.

MÝT'in internet sitesinde yapýlan çaðrýda, vatandaþlardan, 'ulusal güvenlik konularýna iliþkin olmak koþulu ile'" çevrelerinde olup bitenleri elektronik ortamda teþkilata haber vermeleri istendi.

Çaðrýda þöyle denildi: "Ülke güvenliði baðlamýnda herhangi bir çaba sarfetmeksizin gördüðünüz, duyduðunuz, bildiðiniz hususlarý iletmeniz, görevlerimize katký saðlayacaktýr."

GÝZLÝLÝK GARANTÝSÝ

Çaðrýda, ihbarlarýn isim verilmeden internet ortamýnda gönderilebileceði belirtilirken, "Ancak herhangi bir araþtýrmaya yönelmemizi istiyorsanýz kendinize ulaþmamýzý saðlamak üzere adýnýzý, soyadýnýzý, adresinizi belirterek mesajlarýnýzý gönderebilirsiniz" denildi.

MÝT yapýlacak ihbarlarda kesinlikle kiþilerin kimliklerinin gizli tutulacaðý, üçüncü kiþi ve kurumlar nezdinden saklý olacaðýný da açýkladý. MÝT, internet sayfasýnda görme engelliler için de bir bölüm açtý. Bu bölümde, teþkilatla ilgili bilgiler sesli olarak görme engellilere iletilecek.

https://www.mit.gov.tr/irtibat_form_yeni.html

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...