Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Htc Windows Phone 7 Bombaları! (Resimli)


Guest _ULTIMATE_

Recommended Posts

HTC-WP7-Family-01.jpg

HTC, Microsoft ile başarıya ulaşıyor; dört adet yeni Windows Phone 7 Model Akıllı Telefonu piyasaya sürüyor...

HTC, marka inovasyonu ve tasarımdaki iddiasını portföyüne yeni katılan dört farklı Windows Phone 7 modeliyle sürdürüyor.

NEW YORK- Dünya çapında akıllı telefon tasarımcısı ve uzun süredir Microsoft'un ortağı olan HTC Corporation dört yeni Windows Phone 7 akıllı telefonu kullanıcılarına sundu: HTC 7 Mozart, HTC 7 Trophy, HTC 7 Pro ve HTC HD7.

Bu güçlü ve zengin telefon ailesi Microsoft’un yeni Windows Phone 7 platformunun özelliklerini taşıyor. HTC’nin yeni modellerine en ileri teknolojiyi ve Windows Phone 7 Hub deneyimini tamamlayan yeni HTC Hub ile erişim sağlanabiliyor. Söz konusu yeni telefonlar HTC uygulamalarının eşsiz bileşimi de dahil olmak üzere HTC’nin dikkat çekici tasarım ve yeniliklerini bünyesinde topluyor.

HTC Corporation CEO’su Peter Chou yaptığı açıklamada "HTC'nin başarı elde etmek için sabırsızlandığı Windows Phone 7 tamamen yeni bir mobil deneyimdir. Microsoft’un en popüler hizmetleri entegre edildiğinden çok büyük bir müşteri fırsatı yakalayacağımızı öngörüyoruz" diye konuştu.

Chou sözlerini şöyle sürdürdü; “Microsoft’un dünya çapındaki mobil müşterilere getirdiği değer,sektör için yeni bir ölçüt belirlemektedir. HTC, çok çeşitli tercihi olan müşterileri desteklemek için dört yeni HTC Windows Phone 7 akıllı telefonu kullanıma sunmaktadır.”

Microsoft Mobile İletişim İşleri Başkanı Andy Lees ise “HTC, yaklaşık on yıl önce ilk telefonumuzu piyasaya sürdüğümüzden bu yana ortağımızdır. Windows Phone 7’nin piyasaya sürülmesiyle bu yolculuğa devam etme konusunda bunda daha heyecanlı olamazdık" diye konuştu. Lees, şöyle devam etti; “Windows Phone 7, Microsoft ve ortakları için yeni bir yön belirliyor ve HTC bu dönemde piyasaya dört yeni Windows Phone getirerek önemli bir destek sağlıyor’’.

HTC-WP7-Family-01.jpg

Windows Phone 7

Windows Phone 7, eşsiz Hub ve Tile arayüzüyle daha çok işi daha az aşamadan geçerek yapmaya yardımcı olmak için dikkatle tasarlandı. Windows Phone 7 Hub kişinin en güncel ve en değerli bilgilerine hızlı ve kolay erişim sağlıyor. Cihaz, Kullanıcı, Resim, Oyun, Müzik & Video, Ofis ve Piyasa’ya ilişkin bilgiler içeriyor. Windows Phone 7, Windows Live, Bing ve Zune gibi pek çok popüler Microsoft tüketici hizmetini de entegre ediyor.

HTC-WP7-Family-A.jpg

HTC Windows Phone 7 Portföyü

HTC, yeni Windows Phone 7 akıllı telefon portföyüne yenilikçi tasarım ve yaratıcılığını da katıyor. HTC hava ve stok uygulamaları, yeni fotoğraf geliştirici içeren uygulamalar ve hizmetlerin eşsiz bir serisini sunuyor. Bu benzersiz seri, fotoğraflarınızı arkadaşlarınız ve diğer pek çok kişiyle paylaşmadan önce, onlara yeni HTC Hub ile özel efektler uygulayabilmenizi de sağlıyor.

HTC 7 Mozart

Tek parça zımparalanmış alüminyumdan üretilen HTC 7 Mozart yekpare tasarımını estetiğin yeni seviyesine taşıyor. Cihazda yüksek duyarlılıkta, gerçek üç boyutlu ses ve video için Dolby Mobile™ ve SRS WOW HD™ mevcut. Microsoft Zune entegrasyonu ile, HTC 7 Mozart’ı bilgisayarınızla senkronize edebilir ve gittiğiniz her yere müzik ve video arşivinizi ******ürebilirsiniz. İnce, tek parça ve akıllı HTC 7 Mozart duyulduğu kadar da güzel görünüyor.

HTC-7-Mozart.jpg

HTC 7 Trophy

Oyunseverler, telefonun yüksek performanslı 1 GHz Snapdragon işlemcisi tarafından desteklenen ve canlı WGVA 3.8” dokunmatik ekranı ile kontrol edilebilen hızlı aksiyon oyunlarının hızına ve duyarlılığına bayılacaklar. SRS WOW HD™ aracılığıyla yüksek duyarlılıkta, gerçek üç boyutlu ses, kullanıcı gerek oyun oynarken, gerek video izlerken, gerekse en sevdiği müziği dinlerken zengin ses deneyimini getiriyor.

HTC-7-Trophy.jpg

HTC 7 Pro

HTC 7 Pro, işletme verimliliğindeki son noktadan ilham aldı. Kaygan ahize kaydığında hızlı ve rahat yazmayı sağlayan QWERT klavye ortaya çıkıyor. Outlook’ta e-mail sınıflandırma, tarama ve yönetme, en son Office belgelerini açma ve düzenleme, HTC’nin stok uygulaması ile piyasaları takip etme gibi verimlilik özellikleri iş gününü en verimli düzeye çıkarmak isteyen kullanıcılara yeni yollar sunuyor.

HTC-7-Pro.jpg

HTC HD7

Geniş 4.3” yüksek çözünürlüklü ekran sayesinde HTC HD7’i olanlar sevdikleri videoları ve filmleri sinema ortamındaymış gibi izleyebilir ve destekli ayak ile arkalarına yaslanıp HTC HD7'yi ellerinde tutmak zorunda kalmadan eğlencenin tadını çıkarabilirler. Mobil oyun deneyiminden ödün vermek istemeyenler için, HTC HD7, Xbox LIVE’ın gücünü gerçeğe dönüştürüyor ve konsolla oynanan oyunları kapı önüne koyan yeni bir oyun oynama şeklini hayata geçiriyor.

HTC-HD7.jpg

Erişilebilirlik

Dört yeni HTC akıllı telefon, Ekim ayı sonundan itibaren Avrupa, Asya-Pasifik ve Kuzey Amerika'nın büyük çoğunluğunda mobil operatörler ve perakendecilerde mevcut olacak. Cihazların Türkiye pazarına giriş tarihi henüz kesinleşmedi.

www.veteknoloji.com

Bir teşekkür yeter!!!

Link to comment
Share on other sites

ah ah para olsada bu cihazları alabilsek.

İphone falan hiç bakmam bunlar varken.

İphone salgını almış gidiyor zaten.

Resimler iştah kapartıyor demi?

Artık gerçekten Iphoneden daha güzel cep telefonları var

Mesela ben nokia X6 ı Iphone değişmem

Sonra artık bundan sonra Windows phone7 işletim sistemli cep telefonları var

Iphone ve androidin papucu yakında dama atılacak gibi duruyor

Windows phone7 biraz eksikler olsada yakında bütün cep telefonlarının işletim sistemlerine fark atacağına inanıyorum

Yakında tnctr halkı Windows 7 Phoneyi modifiye eder herhalde :yahoo::dribble:

HTC nin bu modelinden de HTC HD7 yi beğendim

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...