Jump to content

Microsoft Arc Touch Mouse


Konohali

Recommended Posts

Eylül ayında tanıttığımız Microsoft’un Arc Touch Mouse’u Kasım ayında 120 TL’ye Türkiye’de de satışa çıkıyor. Daha önce Ocak ayında piyasaya çıkacağı açıklanan bu yenilikçi ve dokunmatik fare yaklaşık 1 ay sonra Arena üzerinden raflarda yerini alacak.

microsoft_arc_touch_mouse_fiyati_120_tl_02.jpg

Eylül ayında “Dokunmatik Arc Touch Fare tutar mı?” demiştik. Görünüşe göre tutacağız ama farklı bir anlamda. Microsoft Arc Touch Mouse, Kasım ayında Türk tüketicilerle buluşmaya hazırlanıyor, fiyatı ise 120 TL olacak.

Arena’nın Microsoft Arc Touch Mouse ile ilgili yayınladığı duyuru aynen şöyle:

Microsoft Arc Touch Mouse, devrimci tasarımı ile masaüstü mouse konforunu, taşınabilirlilik ile birleştiriyor. Kullanıcının tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış model, katlanabilme özelliğiyle fark yaratıyor. Dümdüz hale getirildiğinde kapalı duruma geçen mouse çarpıcı tasarımı konforlu kullanımla birleştiriyor. Ayrıca özel sezgisel kaydırma bölümü ile kullanıcılara farklı bir kaydırma uygulaması sunuyor.

En zorlu zeminlerde bile yüksek performansı (BlueTrack İzleme Teknolojisi) ve 2.4 GHz kablosuz bağlantı teknolojisi ile 10 metreye kadar etki alanı ile dikkat çeken mouse’un 6 ay pil ömrü var.

Teknoloji tutkunları için önümüzdeki günlerin modası Microsoft Arc Touch Mouse olacağa benziyor.

microsoft_arc_touch_mouse_fiyati_120_tl_01.jpg

Meraklıları için belirtelim. BlueTrack izleme teknolojisi, “hemen hemen her zeminde çalışır” mantığıyla aynı. Beyaz renkli masa, cam masa ya da şeffaf yüzeyler de buna dahil. Microsoft’un donanım bölümünden çıkan her yeni fareye artık bı teknoloji ekleniyor oldu.

Microsoft Arc Touch Mouse’un dokunmatik özellikli yüzeyini ise ancak kullanabildikten sonra tanıtabileceğiz. İnternette yayınlanan videolara göre bu yenilikçi farenin kullanımı hiç de zor değil. Pilinin 6 aylık pil ömrü ise dikkate değer bir diğer ayrıntı.

kaynak:

http://www.pcextra.com.tr/haber/2010/10/microsoft-arc-touch-mouse-120-tlye-kasimda-geliyor/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...