Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Yazıcıdan Facebook'a Girebilirsiniz


edim.7

Recommended Posts

Lexmark, Facebook ve Twitter'a yazıcının dokunmatik ekranından ulaşabilme imkanı sağlıyor.

hbr_9261_d.jpg

Lexmark, yazıcı ve taracıyı konusunda çok ilginç bir gelişmeye imza attı. Eğer bir Lexmark web tabanlı All in one yazıcı sahibiyseniz size iyi bir haberimiz var. Cihazın üstünde bulunan ekrandan twitter'ı takip edebilecek, Facebook'unuzu kontrol edebileceksiniz.

Bunun için öncelikle Lexmark'dan Twitter ve Facebook Smart Solution uygulamalarını indirmeniz gerekiyor. Ardından bilgisayarı açmadan tweet'leri okuyabilecek ve Facebook'da duvar yazılarına, resimlere, yorumlara yazıcının dokunmatik ekranından bakabileceksiniz.

Peki ne işe yarayacak derseniz, bilgisayarı açmadan Facebook'daki bir resmi ya da yazıyı yazdırabilme imkanı olacak.

Link to comment
Share on other sites

Bakalım daha neler goreceğiz. internet facebook ve twitter ın omuzlarında hızla yükseliyor. ne boş şeylere kafa yorar ürün geliştirir olduk

Link to comment
Share on other sites

sadece facebook ve twitter için bilgisayar alan nesil yayğınlaşmaya başladı :)

Adamlar sadece o isimleri duyunca alıcının artacağı düşüncesi çok akıllıca şimdi telefon alırken facebook ve messenger tabi twitter e girip girmediğine göre ürün alımı yapıyorlar.

Link to comment
Share on other sites

Çok lazım bişeydi sanki ya....Devir değişti ve yazık oldu gençliğe..facebook twitter msn gençliği olduk kaldık ya.Bide çok konuşmaktan cep telefonu kulağına yapışan 10 parmak msj yazabilen gençlik oluşturdular.Teknolojinin nimetleri galiba:)

Link to comment
Share on other sites

10 parmak biraz abartı olmuş :) 2 baş parmak ile 10 parmak seviyesinden daha yüksek yazanlar var telefona sarılıyor diğer parmakları.

Adalet sarayına yakında 2 parmak dakikada 160 karakter yazan mumurlar atanır :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...