Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Codemasters Oyunlarını Sony Eurasia Dağıtacak


Konohali

Recommended Posts

Codemasters’ın F1 serisinin en yeni sürümü olan F1 2010 ile başlayan işbirliği çerçevesinde Türkiye’de Codemasters’ın oyunlarının dağıtımını Sony Eurasia yapacak.

codemasters_turkiye_sony_f1_2010.jpg

Sony’nin açıklamasına göre Codemasters oyunları artık tüm dünyayla aynı anda (ya da kısa gecikmelerle) Türkiye’de de olacak. İlk olarak F1 2010 oyunu raflarda yerini aldı bile.

Codemasters, dünyaca ünlü pek çok oyunun geliştiricisi olarak biliniyor. Firmanın oyunları arasında Dirt serisi, ki Dirt 3 2011′de çıkıyor, Bodycount, Operation Flash Point, Fuel ve Overlord gibi markalar var.

Codemasters ile Sony işbirliği akıllara yalnızca PS3 oyunlarına ağırlık verilecekmiş gibi bir algı yansıtabilir ama Sony Eurasia, Codemasters’ın PC, Xbox ve Wii platformundaki oyunlarını da getireceğini söylüyor. En azından sevindirici bir gelişme…

kaynak:

http://www.pcextra.com.tr/haber/2010/10/codemasters-oyunlarini-sony-eurasia-dagitacak/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...