Jump to content

Microsoft'tan Yeni Bir Office Duyurusu


mucit41

Recommended Posts

Microsoft'tan Yeni Bir Office Duyurusu

Popüler yazılım firması Microsoft, bu akşam itibariyle Office 365 adını verdiği, kurumsal firmalar için hazırladığı cloud-based Office sürümünü duyurdu.

Microsoft bu akşam itibariyle bulut bilişim tabanlı yeni ver hizmetini dünyaya duyurdu. Yeni Office yazılımlarının bulut bilişim tabanına dayanan uygulaması olan bu yeni servisinin ismi Office 365. Microsoft Office platformuna eklenen yazılım böylece Office 2010 rüzgarının da son halkası oldu.

Giriş seviyesi bulut bilişim yazılımı olarak piyasaya sürülecek olan Office 365, hem küçük hem de büyük çaptaki kurumsal işyerlerine hizmet edecek. Bünyesinde ise SharePoint Online, Exchange Online, Office ve Lync yazılımlarını barındıracak.

Tamamen tarayıcı tabanlı olacak olan kurumsal ofis çözümünün küçük işletmeler için olan versiyonu, aylık 6 Dolar gibi bir ücret ile hizmet verecek. Ayrıca büyük işletmeler için de aylık 24 Dolarlık bir paket mevcut. Bu pakette elektronik posta, sesli posta, giriş seviyesi sosyal ağ çözümleri, anlık mesajlaşma, extranet'ler, sesli ve görüntülü konferans da iş yerlerine hizmet verecek.

Microsoft, Office 365'in test aşamasında olduğunu, 2011'in ortalarına gelmeden piyasaya süreceklerini umduklarını da sözlerine ekledi.

http://shiftdelete.net/microsofttan-yeni-bir-office-duyurusu-24443.html

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...