Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

1.4 Ghz İşlemcili Akıllı Telefon


mucit41

Recommended Posts

1.4 GHz İşlemcili Akıllı Telefon

T-Mobile’ın Android telefonu G2 overclock il rekor bir işlemci hızına ulaştı. Tam 1.42 GHz’a aşırtılan cihazın detaylarını yazımızda bulacaksınız.

Mobil cihazlarda bugüne kadar gerçekleştirilmiş hız aşırtma rekoru ile tanışın. Bu rekorun kahramanı ise T-Mobile'ın Android'li akıllı telefonu G2. Üzerinde Qualcomm'un MSM 7230 Scorpion işlemcisi bulunan telefon, fabrika çıkışlı olarak 1 GHz saat hızında çalışıyor.

t-mobile_g2_142_haber11287604547.jpg

Aslında bu değer de aşırtılmış bir hız aslında. Bu işlemcinin Qualcomm tarafından açıklanmış saat hızı 800 MHz. Ancak hackerlar bununla da yetinmemiş ve cihazı tam 1.42 GHz saat hızında stabil bir şekilde çalıştırmayı başarmış.

Bu değer ile akıllı telefonlardaki hız rekorunun da yeni sahibi konumuna gelmiş oldu T-Mobile G2. Android'li akıllı telefonlara özel SetCPU yazılımı ile elde edilen bu değerde cihaz gayet başarılı bir performans sergiliyormuş.

http://shiftdelete.net/1.4-ghz-islemcili-akilli-telefon-24474.html

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...