Jump to content

Tivibu'ya 3. Boyut Geliyor


mucit41

Recommended Posts

Tivibu'ya 3. Boyut Geliyor

3 boyutlu ekranlar, IPTV alanında da önemli değişimler yaşanmasına neden oluyor. Tivibu üzerinden 3 boyutlu kanalın nasıl göründüğünü merak ediyor musunuz?

Ülkemizde kullanımı giderek yaygınlaşan internet servisleri arasında Tivibu da bulunuyor. İnternet zerinden TV izleme imkanı sunan Tivibu, aynı zamanda kaçırdığınız programları geri izleme imkanı gibi TV'ye fark atan seçeneklerle geliyor.

Şu sıralar test aşamasında olan ancak kısa zamanda kullanıcılara sunulacak bir diğer hizmeti, yerinde denedik ve sizlerle de paylaşmak istedik.

Yaptığımız denemelerde, 3 boyutlu TV izlemek için nelerin gerektiğini, bu hizmete herkes tarafından ne zaman ulaşılabileceğini konuştuk.

Yakında...

IPTV Forum'da ziyaretçilere gösterilen 3boyutlu kanal içeren Tivibu hizmeti, çok yakında TTNET abonelerinin de hizmetine sunulabilecek.

http://shiftdelete.net/tivibuya-3.-boyut-geliyor-24457.html

Link to comment
Share on other sites

Şimdi bole gereksiz demeiyim gercekten cok işe yarıyacak bazı yapabılcekleri olasılıklardan uzaklasıpta insanları nasıl kandırıp kendımıze baglarız dıye dusunmelerı benı kızdırdı biz daha duzgun internet kullanabılıyormuşuz gibi 3 . boyuta gecıyor ttnet ınternetı hızlandır hay hay 3 . boyut mu alayım ıster 99999 boyut cıkarsın ben yıne tınlamaz arkadas once kullanıcıyı sonra kendını dusunsun hep bana hep bana dıyen ttnet 3g ıle son bulunca perısan halını gormek ıcın para bıle verırım :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...