Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Master Voyager 2.65


Cyph3r
 Share

Recommended Posts

Master Voyager 2.65

mastervoyager.jpg

Master Voyager was especially designed to create password protected DVD/CD discs and USB Flash Drives (Pendrive). Protected Disc/Pendrive is fully autonomous and does not need any special software installed on computer. It is possible to create protected media on first computer and "play" it on a second computer with installed OS: Windows 7, Windows Vista, Windows XP.

Master Voyager would be helpful in the following situations:

• Password protected CD/DVD with large ammount of sensitive data inside can be safely sent via usual postal mail

• Encrypted backups on CD/DVD can be kept in public places

• Encrypted USB Flash Drive can be stolen, but confidential documents will remain confidential.

• No need to decrypt files on DVD/Pendrive before the use. Just enter password and work with any document on DVD/USB Flash Drive as with any usual storage device.

Main Features:

• Transparent decryption. There is no need to decrypt data from DVD/CD/USB or copy files from CD/USB to hard disk. Just enter password and work with encrypted USB or CD. Open encrypted documents directly from CD/USB and even launch programs or play movies. Master Voyager utilizes special on-the-fly decryption technology invented for CryptoExpert Professional software.

• Do not worry about data confidentiality. Master Voyager uses 100% strong encryption of protected contents: AES 256-bit. AES is Federal Information Processing Standard (FIPS) and used to protect sensitive information by U.S.Government organizations and commercial organizations (banks and others). Read more at nist.gov

• Embedded CD/DVD burning module to create encrypted DVD or CD disc. It supports CDR/CDRW/DVD-R/DVD-RW disc types. Just select files/folders you want to burn to secure CD and the program will do it.

• The recipient of protected CD/DVD/USB Flash Drive has no necessity to buy the Master Voyager. He/She just needs to insert disc into CDROM (or connect Flash Drive to USB port) and enter password and work with the media as with usual CD. The only requirement is to have Windows 7/Vista/XP (32 or 64 bit). The protected media does NOT install any software to the target computer and does not ask to reboot computer. It is fully autonomous.

• Since version 2.00, it is possible to work with encrypted usb drive/dvd disc media without administrator's rights. In this case protected media contains special program Partition Explorer to work with your encrypted usb flash drive/DVD as with encrypted archive.

• Since version 2.20, it is possible to create >4gb secure partitions on USB Flash Drives formatted to NTFS or exFAT

Home Page - http://www.mvoyager.com/

:download1:

Link to comment
Share on other sites

  • 8 ay sonra...

Master Voyager v2.80

[img]http://2baksa.net/download/images/~off/images2010/e19dfc04ae9b3f55bf8b8174060789cf20aa1b0b.jpg[/img]

Master Voyager özellikle DVD / CD sürücüleri ve USB flash kartlar korunan oluşturmak için tasarlanmıştır. Program medya koruma alanları oluşturur ve bu koruma alanları görmek için doğru şifreyi girmek istiyorum. Korumalı araç tamamen özerk ve medya okumak için bilgisayarınızda yüklü yazılımın herhangi bir özel olanlar gerektirmez. Gelişmiş Şifreleme Standardı algoritmasını kullanarak verilerinizi korumak için 256 bit. AES şu anda veri şifreleme hız ve güvenilirlik için dünya sayesinde en yaygın yolu biridir. Program dahili bir kayıt CD / DVD sürücüler ve diskler için modül desteği CDR / CDRW / DVD + -R/DVD +-RW. Her korumalı medya bir modül Autostart (Otomatik Çalıştır) içerir. Bu CD (veya USB bağlantı noktasına bağlamak için flash kart) içine disk yerleştirin ve bir pencere kutusuna şifre girmeniz gereklidir. Tek koşul, işletim sistemi Windows Vista/XP/2000 (32 veya 64 bit) ve CDROM / USB portt sahip olmaktır. Gibi tamamen özerk, taşıyıcı hedef bilgisayarda herhangi bir dosya yüklemez sabitleyin. Master Voyager özellikle şifre korumalı DVD / CD diskler ve USB Flash Sürücüler (pendrive) oluşturmak için tasarlanmıştır. Korumalı Disk / pendrive tamamen özerk ve bilgisayarınızda yüklü herhangi bir özel yazılıma ihtiyaç duymaz. Windows 7, Windows Vista, Windows XP: Bu yüklü işletim sistemine sahip ikinci bir bilgisayara ilk bilgisayar ve "play" üzerinde korumalı medya oluşturmak mümkündür.

Master Voyager aşağıdaki durumlarda yararlı olacaktır:
• Şifre hassas verilerin büyük miktarda CD / DVD korumalı içinde güvenli bir şekilde normal posta yoluyla gönderilebilir
CD / DVD '• Şifreli yedekleme halka açık yerlerde tutulabilir
• Şifreli USB Flash Sürücü çalıntı olabilir, ancak gizli belgeler gizli tutulacaktır.
• Kullanmadan önce DVD / pendrive üzerinde dosyaların şifresini gerek yok. Sadece DVD / USB Flash Sürücü her zamanki depolama aygıtı gibi herhangi bir belge ile şifre ve çalışma girin.

Ana Özellikler:
• Şeffaf şifre çözme. CD / USB sabit disk, DVD / CD / USB veya kopya dosyaları verilerin şifresini çözmek için gerek yoktur. Sadece şifrenizi girin ve şifreli USB veya CD ile çalışır. CD / USB doğrudan şifreli belge açın ve hatta programları başlatmak veya film oynuyor. Master Voyager CryptoExpert Professional yazılımı için on-the-fly şifre çözme teknolojisini icat özel kullanır.
• Veri gizliliği konusunda endişelenmeyin. AES 256-bit: Yüksek Lisans Voyager korumalı içeriğinin% 100 güçlü şifreleme kullanır. AES Federal Bilgi İşleme Standardı (FIPS) ve USGovernment kuruluşları ve ticari kuruluşlar (bankalar ve diğerleri) tarafından hassas bilgileri korumak için kullanılır. Nist.gov daha fazla oku
Şifreli DVD ya da CD disk oluşturmak için • Dahili CD / DVD yazma modülü. Bu CDR / CDRW / DVD-R / DVD-RW disk türlerini destekler. Sadece dosya / CD güvenli ve program yapacak yazmak istediğiniz klasörleri seçin.
Korumalı CD / DVD / USB Flash Drive • alıcı Master Voyager satın almak için bir gereklilik vardır. O / O sadece her zamanki CD gibi CD-ROM içine disk yerleştirin (veya USB portuna Flash Drive bağlantı) ve medya ile şifre ve işe girmek gerekiyor. Tek şart, Windows 7/Vista/XP (32 veya 64 bit) sahip olmaktır. Korumalı medya hedef bilgisayara herhangi bir yazılım yüklemeniz DEĞIL ve bilgisayarınızı yeniden başlatmanızı istemez. Bu tamamen bağımsızdır.
• sürümü 2.00 olduğundan, yönetici hakları olmadan şifreli USB sürücü / dvd disk medya ile çalışmak mümkündür. Bu durumda korumalı medya şifreli arşiv gibi şifreli USB flash sürücü / DVD ile çalışmak için özel bir program Partition Explorer içermektedir.
• sürümü 2.20 olduğundan, NTFS veya exFAT biçimlendirilmiş USB Flash hakkında> 4GB güvenli bölümleri Sürücüler oluşturmak mümkündür

Ana Sayfa: www.mvoyager.com
Boyut: 9.11 MB
[img]http://www.katilimsiz.com/engine/data/emoticons/indir.gif[/img]

[code] http://www.megaupload.com/?d=YKTA276K [/code]
[code] http://www.wupload.com/file/34321670/Master.Voyager.v2.80.rar [/code]

Link to comment
Share on other sites

  • 8 ay sonra...

[center]

[size="3"][font="Comic Sans MS"][b]Master Voyager v.2.89[/b][/font][/size]

[img]http://img221.imageshack.us/img221/1645/20469500xpg.jpg[/img]

[b][size=2][color=#CC0000]
Master Voyager | CD-DVD ve USB'lerinize Şifre Koyun [/color][/size][/b]


[img]http://img502.imageshack.us/img502/6766/dicwyv.png[/img]
Master Voyager [b]şifre korumalı CD/DVD[/b] ya da [b]USB sürücü[/b] oluşturmak için tasarlanmış bir program. [b]Korumalı[/b] medya sayesinde CD/DVD ya da USB cihazlardaki tüm [b]bilgiler güvenli[/b] hale gelir. Özel bir yazılıma ihtiyaç duymadan şifre açılabilir.Örneğin, önenmli dosyalarınızı (şirket, okul, özel vb.) CD/DVD’ye kaydedip kargo, kurye ya da posta yoluyla gönderdiğinizde ya kaybolursa, çalınırsa? Şifre olduğunda ise sıkıntı yok. CD/DVD ya da USB sürücüsündeki bilgiler sürekli gizli kalır. Ta ki, siz şifre girene kadar.

[b]Özellikler:[/b]
CD/DVD, USB’ye şifre girin, doğrudan şifreli belgeler içinnde çalışın.
Yüksek veri gizleme güvenliğine sahip. Program AES 256 bit veri şifreleme kullanır.[b] AES ABD Savunma Bakanlığı dahil çok sayıda ticari firmanın en hassas bilgilerini korumak için kullandığı sistemdir.[/b]
Gömülü CD/DVD yazma modülüyle şifrelenmiş CD/DVD’ler oluşturulur. Program CDR/CDRW/DVDR/DVDRW diskleri destekler.
Eğer bilgisayarda CD sürücüsü yoksa dosyaları USB sürücüsünde gizleyip saklayabilir ya da gönderebilirsiniz.
Dosyaları çalıştırmak için gerekli olan sadece Windows XP, Vista ve 7 işletim sistemidir. Hiçbir yaızlıma ihtiyaç duymaz.
Master Voyager 2.0 ve üzerinde şifrelenmiş USB sürücü/DVD disklerde yönetici hakları olmadan çalışabilir.
Master Voyager 2.20 ve üstü NTFS ya da exFat 4GB üzerindeki dosyalarla çalışılır.


[img]http://img713.imageshack.us/img713/3046/gsxp1.png[/img]
[b][color=#990000]Program Adı ve Sürümü:[/color][/b][b] Master Voyager v.2.89 [/b]
[b][color=#990000]Boyut:[/color][/b][b] 10 Mb [/b]
[b][color=#990000]Lisans:[/color][/b][b] [color=#FFCC00] Full [/color][/b]
[b][color=#990000]İşletim Sistemi:[/color][/b][b] Windows XP,7,Vista Denendi [/b]
[b][color=#990000]Aldığı Başarı Puanı:[/color][/b][b] 10 üzerinden 10 Aldı[/b]
[b][color=#990000]Sunucu:[/color][/b][b] Turbobit.Com [/b]

[img]http://img822.imageshack.us/img822/9270/di0ta8.png[/img]
[spoiler]
[img]http://img19.imageshack.us/img19/3528/88761572.png[/img]

[img]http://img803.imageshack.us/img803/6339/29440725.png[/img]
[/spoiler]

[img]http://i.imgur.com/OyXOR.gif[/img]

[img]http://img716.imageshack.us/img716/7044/u9crj.png[/img]
[code]
http://lcut.in/1k5r
[/code]


[img]http://img838.imageshack.us/img838/6179/yorumyap.png[/img]


[img]http://img846.imageshack.us/img846/8849/222xc.png[/img]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...