Jump to content

Hp Slate 500 Fiyatı 799 Dolar


Konohali

Recommended Posts

HP Slate 500 piyasaya çıktı, çıkmadı, çıktı ya da çıkmadı… HP daha önce duyurusunu yaptığı HP Slate 500 isimli tabletini nedense adı gibi beklenilen bir fiyattan değil, 799 Dolar’dan satışa sundu. 8.9 inç’lik resistiv çoklu dokunmatik ekranlı ürün, aslında netbook’ların klavyesizi olarak da görülebilir. Ancak ürün sayfası HP sitesinden kaldırıldı.

hp_slate_500_geldi_gelmedi.jpg

HP’nin tabletini neden 800 Dolar gibi yüksek bir fiyattan satışa sunduğu konusunda firmadan henüz net bir açıklama gelmedi. Çünkü dokunmatik özellikli netbooklar bile bu fiyattan satılmıyor. HP ise bu ürününü kurumsal müşterilerinin ihtiyaçlarını gözeterek geliştirdiğini söylese de, üründe 3G ve GPS bulunmaması o ihtiyaçları da sorgulamamıza neden oluyor.

Öte yandan HP Slate 500 HP, HP’nin web sitesinde listelenmişti ama sonradan kaldırıldı. Özellikleri ise tipik bir netbooktan farksız değil. Windows 7 işletim sistemi, Intel Atom işlemci, 8.9” ekran, 64GB SSD disk, webkamera, USB portlar, bellek ve stylus kalem. 5 saatlik pil ömrü de cabası.

HP, ne de olsa dünyanın en çok pc satan markası ünvanının sahibi. Fiyatı da ben belirlerim diyorsa, bize sadece uzaktan bakmak kalıyor. HP bu ürünün model numarasını Slate 500-1006tu olarak belirlemişti. Ürün sayfası HP’den neden kaldırıldı henüz bilmiyoruz. Fiyatı da değişebilir. Ayrıntılar kesinleşirse, sizlerle paylaşıyor olacağız.

kaynak:

http://www.pcextra.com.tr/haber/2010/10/hp-slate-500-fiyati-799-dolar/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...