Jump to content

Sihirli İksir


mucit41

Recommended Posts

Sihirli İksir

Tıkalı damarı olanlar, Göğüs ağrısı çekenler, Kilolarından şikayetçi olanlar, Yüksek kolesterolü olanlar, Böbreklerinde ve Safra keselerinde taş olanlar ve Bağışıklık sistemi zayıf olanlar… Size vereceğim bu terkip bu şikayetlerinizden kurtulmanıza yardımcı olacak olan, doğal bir karışımdır.

Sihirli İksirin Tarifi

2 litre limon suyu, 40 diş orta boy soyulmuş ve ezilmiş sarımsak, ağzı sıkı kapanan bir kavanoza koyup üzeri koyu renkli kâğıt ve bezle kapatılır. Normal oda sıcaklığında 25 gün boyunca her gün çalkalanarak saklanır. Sarımsaklar iyice eriyince 25 günün sonunda kavanozu açıp her sabah aç karnına yarım veya içilebiliyorsa bir çay bardağı içilir. (Mümkünse her gün aynı saatte içiniz.) Kavanoz bitene kadar içilecek, kapağı hep kapalı olacak, içine asla su, şeker vs. karıştırılmayacak.

Bu karışımı içtikten sonra en az yarım saat bir şey yiyip içilmeyecek… Yarım saat geçtikten sonra kahvaltı yapılacak.

İksirin Yararları

1- Tüm damar iltahaplarını (vaskulit) tedavi ediyor, tıkanan damarları açıyor, damar sertliğini ve hipertansiyonu önlüyor.

2- Kolesterol ve lipiti düşürüyor, zararlı yağların yakılmasını sağlıyor, kilo verdiriyor, (bazal metabolizmayı hızlandırıp yağların yakılmasını sağladığı için iştahı da açıyor, bu dönemde diyete dikkat etmek gerekiyor!..) şekeri düşürüyor, pankreasın kendisini yenilemesini sağlıyor.

3- Böbrek ve safra taşlarını eritiyor, idrar söktürüyor, vücuttaki şişkinlik ve tüm dokulardan ödemi kaldırıyor.

4- Helycobacter pylori adlı ülser mikrobunu öldürerek mide ve on iki parmak bağırsağı ülserlerinin tedavisini yapıyor.

5- Tüm romatizmal iltihabı önleyip, her türlü romatizmal ağrıları dindiriyor, kireçlenmeyi önlüyor, eklem düzeylerinin yenilenmesini sağlıyor, her türlü ağrıyı kesiyor.

6- Beyin hücrelerinin ve tüm sinir sisteminin yenilenmesini sağlıyor , sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri-refleks hızını arttırıyor, felçlere ve vertigoya fayda veriyor.

7-Vücudun bağışıklık sistemini son derece kuvvetlendiriyor ve her türlü allerjiyi özellikle damarsal kökenli ve strese bağlı cilt allerjilerini kökünden kesiyor, kansere karşı tüm vücudu koruyor.. Sarılığa da çok iyi geliyor.

Doğal Tedavi Evi

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...