Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

100 Milyonu Aştı


Taytanix

Recommended Posts

11941500.jpg

EA Sports'un Fifa serisinin şimdiye kadarki satışları 100 milyonu geçti.

Electronic Arts Inc. bugün, FIFA 11’in piyasaya çıkışının ardından EA SPORTS FIFA serisinin bugüne kadarki satışlarının 100 milyon birimi geçtiğini duyurdu. 18. yılına giren, dünyanın en çok satan spor video oyunu serisi, FIFA 11’in piyasaya sürülmesiyle birlikte ilk beş gün içinde 2.6 milyon kopya satarak tüm zamanların en hızlı satan spor video oyunu unvanını da ele geçirdi. FIFA 11’in 8 milyona yaklaşan satışları, şimdiden geçtiğimiz yıla oranla %20’lik bir artış göstermiş durumda.

Bugün, serinin en popüler online modlarından biri olan FIFA 11 Ultimate Team ilk kez ücretsiz olarak indirilmeye açıldı. FIFA 11 Ultimate Team modunu, İnternete bağlı herhangi bir PlayStation3 bilgisayar eğlence sistemi ve Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi sayesinde FIFA 11 ana menüsünden indirebilirsiniz.

Şimdiye kadar çok az sayıda video oyun serisinin 100 milyon satış miktarına ulaşabildiğini belirten EA SPORTS futboldan sorumlu başkan yardımcısı Matt Bilbey,”bu önemli dönüm noktasına ulaşmamızı sağlayan milyonlarca hayranımıza çok teşekkür ediyoruz. FIFA 11 oynayan hayranlarımıza, en popüler ve en çok oynanan DLC paketini ilk kez ücretsiz olarak sunarak şükranlarımızı göstermek istiyoruz” diye konuştu.

FIFA 11 Ultimate Team oyuncuların dünyanın dört bir yanındaki Ultimate Team oyuncularıyla futbolcu takas ederek, alarak ve satarak dünyanın en iyi futbol yıldızlarından oluşan kadrolar kurmalarına olanak sağlıyor. Oyuncular en iyi takım kimyasını yaratmak üzere stratejik olarak futbolcu seçecek, sonra da haftalık olarak güncellenen online ve tek kişilik turnuvalarda sahaya çıkacaklar.

FIFA 11 Ultimate Team oyuncuların talep ettiği bazı önemli değişiklikleri de beraberinde getiriyor. Oyuncular artık Play A Friend online maçlarında arkadaşlarının en iyi kadrolarına karşı oynayabilecekler. Ayrıca oyuncular konsollarından uzak olsalar da, Ultimate Team web uygulaması sayesinde açık arttırma ve takas sistemlerine erişebilecekler.

18 dile çevrilen ve 51 ülkede satışa sunulan FIFA 11, PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi, Wii, PC, Nintendo DS, PlayStation2, PSP (PlayStation Portable), iPhone ve iPod touch için mevcuttur.

KAYNAK:Hürriyet Gazetesi

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...