Jump to content
Son zamanlarda artan kullanıcı hesap hırsızlıkları sebebiyle tüm kullanıcılara şifre sıfırlama maili gönderilmiştir. Lütfen güveli şifreler seçiniz. Mevcut e-mail adresinize erişemiyorsanız, en aşağıdaki destek linkinden bize ulaşınız. ×

Microsoft Hisselerini Satışa Çıkardı


Guest _ULTIMATE_

Recommended Posts

[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/haberler/20101108121824_microsoft.jpg[/img]

[b]Ballmer ‘yatırım için’ Microsoft hisselerini satışa çıkardı...
[/b]
ABD’li teknoloji devi Micro-soft’un CEO’su olan ve şirketin kurucusu Bill Gates’ten sonra en büyük hissedar olarak bilinen Steve Ballmer, şirkette bulunan hisselerinin yüzde 12’lik kısmını satarak 1.3 milyar dolar gelir sağlarken, hisse satışına yıl sonuna kadar devam edeceğini açıkladı.

Bu satış şirket hakkında bazı soru işaretlerini akıllara getirirken Ballmer, bu tür endişelere gerek olmadığını, yatırımlarını çeşitlendirmek ve vergi planlaması yapmak için bu işlemleri yaptığını açıkladı.

[b]Nedeni kişisel
[/b]
Hisse satışı, 1980’de çalışmaya başladığı ve 2000’den bu yana CEO’luğunu yaptığı şirkete Ballmer’in veda edeceği söylentilerini gündeme getirirken, Ballmer “satışın tamamen kişisel ekonomik nedenlerden kaynaklandığını” ve “kimsenin herhan-gi bir konuda endişelen-memesi” gerektiğini ifade etti.

Ballmer, “Microsoft’un başarısına katkıda bulunmaya devam edeceğim” dedi.


veteknoloji




Varmı Türkiyede alacak delikanlı :dribble:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...