Jump to content

Bilgisayar Mühendisliği Hakkında Bilgiye Ihtiyacım


V.Ghost95tr

Recommended Posts

İyi akşamlar arkadaşlar. Ben yurt dışında okuyorum 15 yaşımdayım lise 2deyim bir teknik lisedeyim burada lise 5 sene üçüncü senede ne üzerine okunacağı seçiliniyor ben programcılık seçeceğim inşallah. Ama hiç bir bilgim yok.
Ben üniversiteyi Rabbim nasip eylerse Türkiye de bilgisayar mühendisi olarak okumayı planlıyorum. Şu an Türkiye yi fazla takip edemiyorum oradakilerin aylık gelirleri geçim durumları hakkında hiç bir bilgim yok. Öğrenmek istediğim normal bir Bilgisayar mühendisi aylık ortalama ne kadar alır 1 hem başlangıç olarak öğrenmek istiyorum hemde 2 yıl tecrübeli olan kişinin bilgisini almak istiyorum.
Bilgilendirirseniz sevinirim... Şimdiden sağolun.
Link to comment
Share on other sites

[quote name='silentspy' date='13 Aralık 2010 - 19:22 ' timestamp='1292268760' post='925975']
bende hayal ederim bilgisayar mühendisliğini ama 10-20 yıl sonra bilgisayar olmayabilir :) Ondan daha global bir şey düşün ama yinede senin kararın.
[/quote]
Peki ya hangi mesleği önerirsin hem avrupada yapılacak hemde Türkiye ye dönüşün devam ettirebileceğim bir meslek olarak. Bana en mantıklı Bilgisayar Mühendisliği geldi hemde sevdiğim için.

Link to comment
Share on other sites

Bilgisayar muhendisligi devamli guncel olacak bir meslektir. Secersen dunyanin heryerinde kendini gelistirdigin surece is bulursun iyi maasa calisirsin. Bilgisayar muhendisligi sadece pc yi kapsamiyor. Elektronik devrenin bulundugu her platformda calisirsin. Camasir makineleri uzerine, cep telefonlari uzerine, otomobiller uzerine.. Kisacasi icinde devre bulunan aklina gelebilecek her turlu alanda calisabilirsin. Kendini devamli gelistirmen gerekiyor.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...